Kāda ir mūsu attieksme pret tādiem lietotājiem, kuri piereģistrējas un, ielikuši vienu bildi, metas sūtīt biznesa reklāmas privātu vēstuļu veidā:
Aplūkoju tavas bildes,ļoti patika. Varu tev piedavat ko interesantu- foto uz auduma- fotogleznas Cena tikai 10,- Ls jau ar PVN nodokli. Cenā iekļauta druka 29.5cm X 41.5 cm uz audekla, apakšrāmis 2 x 3 cm un izdrukātā audekla uzvilkšana. Sūti savu foto uz laura.brakovska@ttstils.lv. Izgatavošana aptuveni 2 dienu laikā. Par papildus samaksu iespējams nodrošināt piegādi. Iespējams veikt arī cita izmēra izdrukas un uzvilkšanu uz rāmja, kā arī noformēšanu ar virsrāmi. Papildus ir iespeja izdrukāt uz citiem materiāliem. Fototapetes un foto flīzes.Cena gan bus individuāli jāsarēķina. Ja ir interese, tad droši raksti vai zvani. Mob:26033335 laura.brakovska@ttstils.lv www.ttstils.lv
spameri ir tie kas registrejas lai kautko popularizetu vai propagandetu bez merkja piedalities diskusijaas un darboties atbilsotshi forumu un epastu koncepcijai. shajaa gadijuma tas ir tematiskais spams. pashai nav aktuaali, bet nemshu veeraa piedavajumu.
Manupārat bij vinotaļ lietderīgs priekšlikums , man šobrīd nevaig BET ja vaidzēs tad zināšu Es gan tāpat jau zinu . Katrā ziņām man nav iebildumu pret PROFILĒTU pakalpojumu piedāvājumu , tur foto servissi un piedāvājumi. Man piemēram VAKAR atsūtija ļoti labu BILŽU drukas piedāvājumu IZCILI labu , kārēiz kolēģe šorīt jautāja KUR var tādu atrast un es viņai parādiju un ši palika ĻOT apmierināta. Runa bija par lielu 30x45 bilžu kopēšamu par smiekla naudi , NODERĒJA tāpat arī AUDUMS kādreiz noderēs.
Man katru dienu inboxā nāk visādi nevajadzīgi piedāvājumi,šeit vismaz konkrētai mērķauditorijai,konkrēts priekšlikums par tēmu un darbību.Kam vajag,tas izmantos.
Luni, atsuuti man ar kur var leeti uzkopeet ! Bet ja nopietni, tad informaacijas apkopojums, par to, kur, kaa, pa kaadaam naudaam tiek piedaavaati dazaadi pakalpojumi saistiiti ar foto lietu izgatavosnu, manu praat nevienam nekaitee,, negribi neizmanto! Piedaavaaju izveidot sadalju - foto pakalpojumi: tipa studiju iire, foto bilzu izdruka, lielformaata druka, druka uz alumiinija, digitaalaa as lielformaata izdrukas, citi pakalpojumi, taa vareetu buut maksas sadalja par reklaamu. Mani piemeeram interesee izdrukas uz alumiinija, bet pat nezinu, kur lai meklee!!!
Ojaars:Luni, atsuuti man ar kur var leeti uzkopeet ! Bet ja nopietni, tad informaacijas apkopojums, par to, kur, kaa, pa kaadaam naudaam tiek piedaavaati dazaadi pakalpojumi saistiiti ar foto lietu izgatavosnu, manu praat nevienam nekaitee,, negribi neizmanto! Piedaavaaju izveidot sadalju - foto pakalpojumi: tipa studiju iire, foto bilzu izdruka, lielformaata druka, druka uz alumiinija, digitaalaa as lielformaata izdrukas, citi pakalpojumi, taa vareetu buut maksas sadalja par reklaamu. Mani piemeeram interesee izdrukas uz alumiinija, bet pat nezinu, kur lai meklee!!!
Eliks man reiz teica, ka šitāds ir padomā - tad jau drīz būs!
Pilnīgi piekrītu, priekš tam ir domāta "Pērku, pārdodu, Mainu" sadaļa forumā, spamerim(-ei) vēlme tač ir pārdot pakalpojumu.
nepiekriitu - forumaa aizies dirshana. shiis veestules rakstiija apskatiijusies kaadam kam bildes un izveerteejusi laikam - kam tieshi suutiit - jo opcija aizsuutiit visiem - nepastaav, jaasuuta arii pa vienai veestulei.
dansiga : Ir tehnaloģijas ka ne tik drukā uz Alumīnija bet arī KOPĀ bildes Kādreiz bērnībā izkalidējos uz alumīnija plāksnēm kopējot visādus kiņķēziņus. Uzklāj uz ziepzālēm attaukota alumīnija planknes emulsiju uz olu pulvera bāzes nožāve tad kontaktā liek negatīvu līdzīgi kā sietspiedes formām , sagaismo ar uzltravioletiem stariem. Tad ņem uz tā visa uzrulē asfalta laku tad plāksni PIEDEDZINA un zem tekoša ūdens noskalo laku vietās kur emulsija nav sagaismota un bilde gatava
Bet KRUTĀK tomēr isskatās kad drukāts ar PRINTERI uz Organiskā stikla vai speciāla kvarca stikla. Te nesen Kawazoe bij sadrukājis uz stikla ISSKATIJĀS SUPER!
Man ar atnāca tāds spams BEt to noteikti izmantošu. Tā ka var īpaši necepties Ja piedāvātu kaut ko tiešām ne pa tēmu , tad cita lieta. Bet katrs jau pelna kā māk. es personīgi savu spamu salipināju guļamrajonā uz parādes durvīm. KAm vajag- tas piezvana
man jau šķiet, ka fotobloga mailboxis ir līdzīgi domāts, kā parasti epasti, tik bloga "iekšienē," tāpēc nekādam SPAMAM tur nevajadzētu uzrasties! Vai tad šeit nav reklāmas iespēju? Ir tak. Nu tad lai piķo ja grib reklamēties, nevis mēģina par brīvu izbraukt. Es personīgi šādu spameru mesidžus izdzēšu un i netaisos izmantot - principā, vienalga cik tas izdevīgi būtu. Būtu vairāk tādu cilvju kā es i spameri kā suga izmirtu