forum.gif
Likvidēt reitingus :)!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Likvidēt reitingus :)!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.01.09 08:36
 citēt
Nu ko blogeri, varbūt naher to krāniņu mērīšanas sistēmu :face-grin:?
Publicēts: 30.01.09 08:49
 citēt
kam nav, ko mērīt, var arī nemērīt...
:face-crying:
Publicēts: 30.01.09 08:51
 citēt
Kaapeec:kam nav, ko mērīt, var arī nemērīt...
:face-crying:

bet, ja negribās stiept? :)
Publicēts: 30.01.09 09:17
 citēt
es tikai par, jo šībrīža vertešanas sistēma un reitingi ir pilnigi nesakarigi.
Publicēts: 30.01.09 09:41
 citēt
es PAR
Publicēts: 30.01.09 09:51
 citēt
es ne PAR, jo es izmantoju PRO galerijas filtru, nebuus reitingu, nevarees izfiltreet bildes, arii foto topaa nenokluus labaakaas, jo taada vienkarsi nebuus.
daudzi neliks vairak savas bildes un kluus mazaak bilzhu, iespeejams taas kluus kvalitatiivaaks, bet to ar nevar zinaat. jaa piekriitu tas, ka patiik un 5-5-5 tiek daliiti pa labi un pa kreisi, tas dazhreiz nepatiik. Veel noveerojums, ka veertee paarsvaraa jaunie bloga lietotaaji, pie bildes, vairs nevar atrast gandriiz nevienu pieredzeejushaa lietojumu (REX un IntaV neskaitaas :P)
Publicēts: 30.01.09 09:57
 citēt
nu ir taksh viena skaudiiga tauta! Jums gabals nokriit no taa, ka kaads tos 5-5-5, juusupraat, nepelniiti sanjeemis? Shkjiet, ka nav objektiivi tie reitingi - nenjemiet tos galvaa, ignoreejiet un baudiet dzziivi.
Cik var cepties par vienu un to pashu!?
Publicēts: 30.01.09 09:58
 citēt
+++Droperidol -)
Publicēts: 30.01.09 10:04
 citēt
miller31
Nedomāju ka tā ir problēma. Es te mazliet iepriekš jau minēju bilžu filtrēšanas sistēmu pēc kameras, objektīva un bildes EXIFa datiem. Ļoti daudzos gadījumos automātiski atkristu jautājumi "ko jūs domājat par šito vai šito?" un "vai kāds ir lietojis to un to?"
Publicēts: 30.01.09 10:05
 citēt
miller31:es izmantoju PRO galerijas filtru

Tātad manas bildes Tu neapskaties, jo es esmu tikai advanced, nevis PRO. :)
Publicēts: 30.01.09 10:06
 citēt
Droperidol
Pateicoties reitingiem, viss forums ir piedirsts ar dažādu gaiļu lekšanos savā starpā :) Diemžēl ar foto lietām tam vairs nav nekāda sakara...
Publicēts: 30.01.09 10:12
 citēt
alvils:
miller31:es izmantoju PRO galerijas filtru

Tātad manas bildes Tu neapskaties, jo es esmu tikai advanced, nevis PRO. :)

ja nemaldos, Tu man favoriitos, tad kadreiz jau kaut ko apskatos ;P
Publicēts: 30.01.09 10:17
 citēt
Un kā kāds no advanced listes var iekļūt Tev favorītos, miller31, ja viņu bildes neskaties? :) Nēnu, es pirms izdzēsos biju PRO listē. Bet vot tagad neesmu. :face-glasses:
Publicēts: 30.01.09 10:17
 citēt
Ignoree arii forumu un pieveersies taam fotolietaam, nevis tukshai pljaapaashanai un pasaules reorganizaacijas plaaniem:)
Publicēts: 30.01.09 10:29
 citēt
Arī Tev jauku dienu :)
Publicēts: 30.01.09 11:40
 citēt
alvils:Un kā kāds no advanced listes var iekļūt Tev favorītos, miller31, ja viņu bildes neskaties? :) Nēnu, es pirms izdzēsos biju PRO listē. Bet vot tagad neesmu. :face-glasses:

ljoti vienkarshi kluut par PRO :D:D visvairaak taapat skatos fototopu, man te leens internets, gruuti visaam bildeem iziet cauri
Publicēts: 30.01.09 11:45 labots
 citēt
miller31:es ne PAR, jo es izmantoju PRO galerijas filtru, nebuus reitingu, nevarees izfiltreet bildes, arii foto topaa nenokluus labaakaas, jo taada vienkarsi nebuus.

??? Tev ar acīm viss kārtībā? Esi pamanījis, kas ir PRO galerija? Bildes tā kārtīgi esi aplūkojis? Neesi aizdomājies, kurš iekļūst PRO galerijā?
Tie kuriem reitings ir 6.3 +
Un tagad izdali reitinga koeficientu ar bilžu skaitu un sapratīsi, kuri blogeri tiešām ir PRO galerijas cienīgi un kuri ir PRO galerijā tikai dēļ publicētā bilžu apjoma!

Piemēram pasaki man lūdzu kas šai bildei ir no PRO? www.fotoblog.lv...
Bildes autors (atvaino Krams13 - nekā personīga!) 8.vietā PRO reitingā ar kopējo bilžu skaitu 185 un reitingu 6.4, attiecīgi koeficients = 0.035
Paņemam blogeri "metra" ar 9.vietu PRO reitingā ar kopējo bilžu skaitu 75 un reitingu 6.39, attiecīgi koeficients = 0,09
Secinājums = metrai bilžu skaits par 2.5x mazāk, bet koeficients par 2.6x augstāks!
Tāda tev lūk PRO galerijas matemātika!!!

Ja jau tik liela cepšanās kārtējo reizi atkal sākusies tad varbūt pieklājīgā formā ierosināt admiņiem pārskatīt vērtēšanas, reitingu sistēmu un, ja kāds ir statistikas ģēnijs, tad varbūt piedāvāt palīdzību objektīvas vērtēšanas sistēmas uzprogramēšanā!

Veči - FotoBlog ir demokrātisks saits. Nu beidzat tak cepties par reitingu sīkumiem. Kas jūs visi jūtaties baigie profiņi fotomākslā? Cik no jums fotografēšana ir tiešām maizes darbs? 1-2% no blogā reģistrētajiem? Nu tad varbūt ne-fotogrāfi knipsējiet, publicējiet un priecājieties par iespēju publicēties vismaz virtuāli! Citur jau neviens jūsu bildes naredzēs un reitingus kā medusmaizi nedāļās....

Lai jums visiem labas fotomedības un laba oma Fotoblog Kopējo Galeriju atverot!
Publicēts: 30.01.09 13:20 labots
 citēt
Es uzskatu, ka nevar paļauties uz blogeru būvētā reitinga (veidi, kā šie reitingi top, gana apdiskutēti). Piemēram, man visnotaļ ļoti patīk šīs divas bildes:

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Savukārt ne visai šīs te:

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Reitingi saka pavisam kaut ko citu. Reitingi melo! ;)

p.s. Gaumes ir dažās. Kritēriji katram savi. Čomi katram savi, un čomu balsis - arī katram savas. :face-monkey:
Publicēts: 30.01.09 13:31
 citēt
alvils: ... Čomi katram savi, un čomu balsis - arī katram savas. :face-monkey:

[url=http://smiles.33b.ru/smile.128397.html]
Publicēts: 30.01.09 14:34
 citēt
Vai adminiem ir kas šajā sakarā sakāms?
Publicēts: 30.01.09 14:44
 citēt
traktors:Vai adminiem ir kas šajā sakarā sakāms?

Es nesaprotu, kā reitingu sistēma tevi ir aizskārusi??
Tiešām, nu ko var cepties, SKAUŽ VAI, ka citam vērtē??

Nez kas vēl admiņiem būtu jāsaka šajā sakarā, tu pat nevienu īstu pamatojumu neizteici savam apgalvojumam, jo piem. es īpaši nekādu gaiļu lekšanos neredzu. Lūdzu, faktus un linkus.

Man liekas, ka staff`s ir pietiekami daudz laika, darba, pūļu ir ieguldījis, lai izveidotu šo sistēmu, un lai tagad pēc traktora teikuma: "Nu ko blogeri, varbūt naher to krāniņu mērīšanas sistēmu :face-grin:?" dzēstu to...
Publicēts: 30.01.09 14:52
 citēt
Piekrītu tiem, kas par..un un ne jau kaut kadas skaudības dēļ...
Publicēts: 30.01.09 15:05
 citēt
Nesmuki, bet- pofig
Publicēts: 30.01.09 15:28
 citēt
labi - man ir LJOTI labs priekshlikums - neraadiit reitingu pirmajiem desmit/divdesmit vai votsoever. teiksim taa - cilveeki ar reitingu virs xx. un viss!
Publicēts: 30.01.09 15:54 labots
 citēt
Nav ko dirsties , jāpievēršas tam kas katram tuvāk sirdij. Ot MONO_GRAFIJA tā ir istena tautas maksla , daudz talantu musejo vidū!
Publicēts: 30.01.09 16:11
 citēt
susurks:Piekrītu tiem, kas par..un un ne jau kaut kadas skaudības dēļ...

par, tas ir mērīt!!!, un tas noteikti aiz intereses :D:D:D

laprat pierakstīšos jaunajā lapā .www..anirssblog.com , kurā Anirss būs īstenojis visus ieteikumus .
Kad vienreiz sāksiet cienīt privātīpašumu... kaut gan admini naf pret labiem uzlabošanas ieteikumiem,
Publicēts: 30.01.09 16:19
 citēt
briedis

Mīļo cilvēk, vai Tu pats vari pamatot reitingu lietderību??? Vai tiešām esi pārliecināts par šo reitingu loģiskumu un statistisko atbilstību lietu reālajam stāvoklim???
Pat nevaru izteikt cik ĻOOOOOOOTI man ir pie kājas manis paša stāvoklis šajā zvaigžņu hierarhijā :), un tieši tāpēc ka neredzu tam NEKĀDU praktisku jēgu, es ļoti draudzīgi iesaku to likvidēt :). Daudz vajadzīgāk par reitingiem būtu bijis bilžu filtrs pēc aparātu un objektīvu modeļiem, kā arī pēc EXIF informācijas. Ak jā, es to jau esmu te rakstījis... :)
Manā sapratnē šis ir domubiedru portāls. Ja tā, tad kāpēc jebkura diskusija te izraisa turpat vai trešo pasaules karu :)???
Publicēts: 30.01.09 16:26
 citēt
Man liekas, ka
1. Reitingu sistēma ir vajadzīga, jo kaut kādu mudinājumu lielākajai ļaužu daļai tā dod (likt bildes iekšā un arī tās vērtēt, komentēt).
2. Bloga reiginga sistēma ir ļoti neperfekta.
3. Nav vēl manīta jebkāda sistēma, kas būtu perfekta.
4. Esmu pārliecināts, ka bloga admiņiem ir nodoms šo sistēmu arvien uzlabot un vedināt uz to, lai tā būtu perfekta vai kaut vai GANDRĪZ perfekta, bet nevis to padarīt par neesošu. Līdz ar to ir muļķīgi teikt, aizejot ciemos pie Jāņa, a vot es uzskatu, ka Tev mirkoviļņu krāsns nav vajadzīga, bojā veselību, met ārā pa logu! Jānis tak tāpat nemetīs ārā, vai ne? :)
5. Varam slēgt šo diskusiju, tā pēc savas būtības ir bezjēdzīga.
Publicēts: 30.01.09 16:40
 citēt
traktors: ... Daudz vajadzīgāk par reitingiem būtu bijis bilžu filtrs pēc aparātu un objektīvu modeļiem, kā arī pēc EXIF informācijas. Ak jā, es to jau esmu te rakstījis... :)
Manā sapratnē šis ir domubiedru portāls. Ja tā, tad kāpēc jebkura diskusija te izraisa turpat vai trešo pasaules karu :)???

Traktors nu tak taisi augšā savu lapu kur visas bildes nu tik tiks šķirotas pēc EXIF cipariem! Tikai.... neredzu tam jēgu! Ja tu saki, ka blogā mērās ar krāniņiem (bildēm), tad tava piedāvātā kameru, objektīvu mērīšanās izklausās pēc mērīšanās ar vēl krutākiem krāniņiem! Nu, ja tā jau saka - izmēram IR nozīmes!... :D :D :D
Publicēts: 30.01.09 16:53
 citēt
Vo vo Beedarts, kādam acīmredzot dzelži svarīgāki par bildi :)
Publicēts: 30.01.09 16:55
 citēt
kas i haiduk, sen neesam kashkjeejushies, palika skumiigi? es tak soliiju Tavas bildes vairs nekomenteet, a Tu nenocieties....
Publicēts: 30.01.09 16:58
 citēt
Beedarts

Manam ieteikumam pamatā ir praktiska jēga - domājošs cilvēks izvērtējot redzēto bildi un zinot ar kādiem līdzekļiem attēlotais ir panākts, var izdarīt attiecīgus secinājumus par vienas vai otras lietas(kameras, objektīva) lietderību. Tas noteikti arī palīdzētu daudziem lai izdarītu izvēli nopirkt x objektīvu, kameru utt... Attiecīgi atkristu arī daudz reižu izmaltas tēmas.
Galu galā - jopcik, šis topiks taču ir izveidots sadaļā "Ieteikumi". Tad kāpēc tāds uztraukums :)? Varbūt ieteikt lividēt arī šo sadaļu :face-grin: :face-grin: :face-grin:??? Ja vajadzīgs jums tas reitings, tad ņemieties veseli :)! Peace!!!
Publicēts: 30.01.09 17:07 labots
 citēt
traktors:Beedarts

Manam ieteikumam pamatā ir praktiska jēga - domājošs cilvēks izvērtējot redzēto bildi un zinot ar kādiem līdzekļiem attēlotais ir panākts, var izdarīt attiecīgus secinājumus par vienas vai otras lietas(kameras, objektīva) lietderību. Tas noteikti arī palīdzētu daudziem lai izdarītu izvēli nopirkt x objektīvu, kameru utt... Attiecīgi atkristu arī daudz reižu izmaltas tēmas.
Galu galā - jopcik, šis topiks taču ir izveidots sadaļā "Ieteikumi". Tad kāpēc tāds uztraukums :)? Varbūt ieteikt lividēt arī šo sadaļu :face-grin: :face-grin: :face-grin:??? Ja vajadzīgs jums tas reitings, tad ņemieties veseli :)! Peace!!!

Tavs ieteikums ir galīgi garām. 900px bilde pa garāko malu neko nevar pateikt par tehniku. Priekš tam ir visādas testu lapas, kur var dabūt bilžu orģinālu.

Apskaties manu bildi - bildēts ar Nokia 6233. Es teiktu, ka daudz vairāk nekvalitatīvu bilžu te ir sabildēts ar visādiem krutajiem kaņoniem. Tātad, pēc šīs bildītes vajadzētu secināt, ka ar telefonu var daudz vairāk nekā ar pusštuku vērtu kameru dabūt.
[url=http://www.fotoblog.lv/img/58253/?cid=8644]
(jāspiež uz bildes)
Publicēts: 30.01.09 17:16
 citēt
Paldies, jautājumu nav :face-grin:
Publicēts: 30.01.09 17:17
 citēt
traktors:Nu ko blogeri, varbūt naher to krāniņu mērīšanas sistēmu :face-grin:?

Apskatīju tavu galerīju (zem vienais bildes ieliku "patīk") - saprotu tavu dissatisfaction...

P.S. pārdomām: Mans mīļakais foparāts ir "Zenīts - E" ar paštaisītu objektīvu f=2600mm - viņa fiz. izmērus gribi zināt???

:face-wink:
Publicēts: 30.01.09 17:23
 citēt
Alloxa

Man tagad noteikti būtu jābūt laimīgam :):):):):), tāda necerēta popularitāte nu ir iegūta!!! :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 30.01.09 17:44
 citēt
Neredzu šim topikam jēgu, kas mainītos, kad nebūtu reitinga?

Vairums te nespiež otram acī, tikai tādēļ, ka reitinga top-desmitnieka, bet gan tādēļ, ka fočiks pārsniedz daža laba gada algu :D Uz pašu reitingu vismaz es neskatos, to cik ir citam man kaut kā neintresē, tiem kuriem ir labas bildes, tos zinu pēc nikiem.

Vienīgā lieta, kas vēljoprojām ir aktuālas:
- papildus poga: Nepatīk (trešā)
- stingrāki vērtēšanas kritēriji (kaut kā visi virs 6 uzvelk) :P
Publicēts: 30.01.09 18:09
 citēt
- stingrāki vērtēšanas kritēriji (kaut kā visi virs 6 uzvelk) :P

Nepiekritīšu.
Protams, ka uzvelkt, bet pavelkas jau arī topa bildes..
Publicēts: 30.01.09 18:17
 citēt
traktors:Alloxa

Man tagad noteikti būtu jābūt laimīgam :):):):):), tāda necerēta popularitāte nu ir iegūta!!! :face-grin: :face-grin: :face-grin:

Tu tač uz šo popularitāti cerēji... :face-wink: atverot tēmu bez j/k logiska pamatojuma.
Publicēts: 30.01.09 22:05
 citēt
Atruna: šī atlase ir tikai fotOblog.lv iekšējā reitinga sistēmas interpretācija, un neliecina par konkrētā cilvēka zināšanām, prasmēm un pieredzi fotogrāfijā ārpus fotOblog.lv robežām.

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas