Ieteikums izveidot eksperimentālu fotogaleriju (uz 2 nedēļām), kurā nav redzami lietotāju vārdi, kas ievieto bildes. Un pēc termiņa beigām atklāt kas ir kas. Tā mēs redzētu cik objektīvi ir vētrējumi, vai vērtē tiešām pašas bildes vai tomēr autoru?!
Ieteikums izveidot eksperimentālu fotogaleriju (uz 2 nedēļām), kurā nav redzami lietotāju vārdi, kas ievieto bildes. Un pēc termiņa beigām atklāt kas ir kas. Tā mēs redzētu cik objektīvi ir vētrējumi, vai vērtē tiešām pašas bildes vai tomēr autoru?!
doma ir nakoshajaa versijaa uztaisit iespeju fotografam izveleties - raadiit vai neraadiit savu vaardu. izveloties neraadiit - diemzhel bilde neiekkljuust topaa un nemaina fotografa reitingu (jo nav jau zinams, kursh tas ir).
bet principaa shito esam notestejushi fotOkrosaa (balsoshana ir aizklaata). rezultaati - interesanti :twisted:
Kaads bildei sakars ar autoru? Bik ir jaa, BET, es piem biju 5. vietaa topaa, es tagad ielieku bildes kas varbuut nav tik labas ( bet ir labas!) - un kāds viņas vērtē? Muļķibas. Es - dzīvs piemērs, ka tomēr autora vārds(Man tāds ir?) nav noteicošais. Vai arī es nezinu kādam pakaļālīdējam jābūt tam autoram.
alksni, lūdzu pasaki, kav var vertet tikai autoru? Kādam ir jābūt autoram? Tādam kas visiem liek 5 5 5?? Citu gadījumu nevaru iedomāties.. vai arī personīgi pazīstams...
pats tu mineeji, ka tomeer autoram un bildei ir sakars, taatad tu saproti par ko ir runa! un tagad briezha bildes tiks veerteetas kaa briezha bildes, nevis bildes bez autora
neies cauri, tpc ka daudzas diskusijas un parunaashanas tomer notiek bildes komentaros vel joprojam. un daduziem interesee momentaans noveerteejuma rezultaats.
nesaprotu kur probeema.. neesmu programeetaajs, bet vienkaarshi vajadzeetu lai nedraada ievietotaaja/autora vaardu galvenajaa un pie atverot pashu bildi, jo parasti bildi skataas no kopeejaas lapas! un pie atveertas bildes.. viniigi kad vareetu redzeet vaardu, ja iet no kaada konkreteeta autora galerijas tad lai redz...
un leilais tops jau var raadiiiteis neatkariigi no taav ai pie bildes ir vai nav redzams autora vaards! un jus tiesham domajat, ka shis autors kursh dziivo uz saviem lauriem tieshaam veleesies izmantot sho opciju pasleept vaardu?
jo shii probleema ir aktuaala, daudzreiz shaadi pie teikshanas un noveerteejuma netiek jaunie lietotaaji, bet vecie iesildiijushi svas vietinjas un laizh halavu!! lai pasviist lai pacenshaas ciniities par savu vietu!