22.11 plkst. 18:00 Haiduks aicina atkal savākties pie sevis uz pirti.
Nosacījumi tie paši, maximums 20 cilvēki. Šoreiz ir arī dalības maksa 3Ls no cilvēka + groziņš.
Pirtī pieejama improvizēta studija, šoreiz tēma - klusā daba. Būtu skaisti, ja kāds paķers līdzi kaut ko interesantu par šo tēmu - rekvizītus, paraugus, pamācības.
hmzz.. Ispejams ari busu. Rakstiet saraksta ar mazu jautajuma zimiti. Nez vai MartinK ari bus un, ja bus, vai ar auto, un vai mani lidz Ikskilei aizraus pacelam?
Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865.
Ja atstaasiet iespeeju jums piebiedroties uz pusnakc trauku mazgaashanas laiku, tad savu vietu izsludinaato listee piedaavaaju kaadam citam alkatiigam, tjipa "klusaas dabas", pirts miilim!
trīs lati no galviņas? ja nāku ar savu groziņu seši lati vai deviņi?
labs konjaks maksā 100 Ls...bet groziņš ir domāts neliela tonusa uzturēšanai, bet kam ir vēlēšanas tad groziņš var sanākt ļoti dārgs. Es piem. pirts vakarā nokauju vienu kvasu un čipsu paku...
alksni...es tavu domu gājienu laikam neesmu jau no sākuma uztvēris...bet skatoties uz tavu nika bildi un lasot tekstu (pirmo), jutu pret labi iecerētu pasākumu nicinājumu...labi, ja esmu kļūdījies.