a man ir taaaaaa, ka vienkarshi peec *** darbaa nemaz nekur negribaas nekaadu mega kompaaniju - ar prieku baudu vientuliibu ;-) jaa jaa - drinking - shodien akal iepirku viina kraajumus;-)
Bizzare, obizhajeshsss .... sen kaa tadus nedzeru ;-) ja pateiktu kaadu summu izteereeju - mani par traku nosaukutu shajaa kriizes laikaa;-))) 3l? pag sareekjinaashu .... 15x0.75 .... sanaak laikam 10 litri, ne?;-) Ij vispar - kapec man nav tel nr? (ko iedot, kad man zvana un jauta pec tava tel nr;-)))) .. )
nu ir ir stipri shvakaaks tetrapakaas - tas tads parasts galda viins ... jaa - kadreiz dzeru arii taadus;-)))) a kas jautaa - la la laaa - n e t e i k s h u ;-p;-)))
Bizzare, es nezinu kaapec cilveeki domaa ka man ir visi tel nr ;_) tas neattiecas tikai uz tevi ;-) a es taada aizmaarshiiga buutne, ka biezhi vien aizmirstu uz papiiriisha uzrakstiitu tel nr ierakstiit telefonaa;-((( un veel man nikjis pa briidim padzeest numurs, ja ierkastiits tikai vaards un es nevaru atcereeties, kas tas taads ..... tas nekas, ka peec paaris dienaam atceros un tieshi tad vajaga to civleeku ;-)
Vil:na što smahivaješ - bumerang? man vienīgajam ir spēks ko pakaļā ielikt, vai kā tur bija ? ;; ...
nu jūs te dajoķe ... vienk. ikdiena parvietojos ar bmw, tikai nevajag te uzreiz rakstit, ka taa ir diagnoze utml. es neesmu no tiem, nu no "zlobnij narušiķeļ" :face-monkey:
A man, a man, a maaannnn - shon polichi ZS daavanu pasniedz - 40 ls soda naudu ;-((( ... un pec tam iebraucu basteja staavietaa un kad gaaju maxaat - man met laukaa un saka ka biljete nederiigi - puuciiga raapjos otrajaa staavaa pie operatoreem .... dodu biljeti a vinjas saka - taa nav muusu .... izraadas megjinaaju iebaazt praamja biljeti ;-))))
Vil:na što smahivaješ - bumerang? man vienīgajam ir spēks ko pakaļā ielikt, vai kā tur bija ? ;; ...
nu jūs te dajoķe ... vienk. ikdiena parvietojos ar bmw, tikai nevajag te uzreiz rakstit, ka taa ir diagnoze utml. es neesmu no tiem, nu no "zlobnij narušiķeļ" :face-monkey:
viss ok, pac braucu ar bmw 325. Zinu, kas pakaļā ir. šutka, lingvistiska.
Vil, da neee - aparaats pat norija to biljeti un magneetisko kafti nolasiija! tikai nesparta cik ilgi es esmu staaveejusi ;-(( ... ;-)))) a dzeerumaa es nebraucu ;-pppp (uz praamja gan dzeeraam rumu ;-0)))