Romis, ko tu kotu - ljauj dazhus gadus pateelot Nikonisti ;-))) man vispar piemiit tada negatiiva iipasiiba, kaa - negribu to kas ir lielaakajai publikas daljai!;-(((;-ppp
dansiga:Romis, ko tu kotu - ljauj dazhus gadus pateelot Nikonisti ;-))) man vispar piemiit tada negatiiva iipasiiba, kaa - negribu to kas ir lielaakajai publikas daljai!;-(((;-ppp
aha, pāris gadus es nomocījos ar Pentax`u. nu i nafig, nolēmu un kļuvu kakonists dēļ L-liniekiem, tagad jebkurā brīdī varu nopirkt da jebkuru fiksu, saprāta robežās pagaidām gan tēloju ziloni - esmu guvis apmierinājumu ar 70-200 L-nieku. nuuus, nikon ir vēl dārgāx... līdz ar ko pie aptuveni līdzvērtīga quality ar kakona L, mazāk populārs.
negativs, nuuuu = diez vai jaatgriezhas pagaatnee;-)))) Romis, ai ..... man pagaidaam ir labi ar NIkonu ;-)))) es visapr nemeedzu aatri mainiit lietas - pierodu .... ari auto. nespeju iedomaaties, kaa var auto 1x gadaa mainiit!?!?!?
Leica nav vēl lielākam vairumam dansiga, ja man būtu tagad jāizvēlas, es ļooooooti ilgi domātu kakon/nikon... Divi lielie spēlētaji tirgū, pie tam ar kvalitāti/cenu arī +/- ok. baidos, vai tik neņemtu nikon ppp
Romis, nu tad kad TV vietaa izdomaaju pirkt fochuku ...... labu laiku petiiju.. u kaa ..... skatos bildi - patiik (neskatoties uz kompoziiciju un saturu) bildes kvalitaate - uzreiz skatiijos fotoaparaata modeli un lielaakoties tie bija Nikoni! taapec arii ziv eelejos nikonu shobriid;-)
Pentax - Sony - Canon- Nikon.......... galvenais ir KASTE ar matricu, pie kuras var pielikt labu objektīvu[tas arī ir galvenais], pārējais paša rokās un galvā......
Dansiga.Ir variants! Sigmas spogulene,šur tur manīta ka tirgo!Var Fuji(derēs Nikon stikli,bet neskanēs tik kruti),var Leica un Panasonic(derēs Olympus stikli ar),tad ries vēl vairāk!
dansiga, nākamreiz kad ej nošautiezzzz, paķer mani līdz... un pareizi, galvenais - kas galvā. ja tev nav ideja bildei, tad bliez da ar jebko, kaut vai ar jauno Sony fullfreim`u! man tagad - idejas da figa nākamai bildei, a bet laika ta nav, jāpelna $ jaunajam kakonam bet brends, nu ir divi grandi, tad jautājiens, ko tad vēl vairak vajag, tikai bildēšanas vaina.
Romis, ai - man ar shobriid tads neliels izsiikums ...... shoo darba nedeelja bija TAAADAAAAAAA , kadas man shkjiet vispar nav bijis ..... bet nekas - atkopsimies;-)
Romis, ir jau bildes chupiem ko varetu apstradaat - bet arii tam roka neceljaas .... klients, kursh tagad meegjina mani vienkarshi sagraut .. ir MURGS!!! ar manaam ta komuniceehsanas speejaam ..... pzd ..... lai arii ko tas MAN prasiija, bet vakardienas sapulcee es vinju arii nokauseeju - laikam nav pieradis, ka kads tomer speej iztureet vinja baljushanu/spiedienu/demagogjiju 1.5st garumaa un nepadodas .... Tas nekas, ka es uz ofisu atbraucu ar sajuut, ka man galvas vietaa 200l muca .... piebaazta ar vati ;-(
nāksies zoom`ot kājām iegūsi cmuku BOKEH`u ! ps. tikko paskatījos savām bildēm Lightroom`ā statistiku par stikliem: 50nieks pēdējā vietā no 6 stikliem, pirmās 4 vietas - zoomi