za to palasiet, ko autors saka par sevi. Ar darbiem gan nekādi nerīmējās....
afro Fotografēšanas pieredze: līdz 1 gadam Fotoaparāta modelis: 350d Par sevi: Mans darbs. Skaņa. Skaņdarbs. BILDE , MŪZIKA. . DIZAINS. Ierastas lietas neierastā vidē. Mākoņi. Dzīvnieku pasaule. Akvāriji. Vanna. Masāža. Dzīve un tās izpratne. Labsajūtas. Pārmaiņas. Dabīgs MIERS. Pašpietiekamība. Paātrinājum
zverja : Tu jau mums ar amorala būtne man ar sāk likties ka tev visas tās bildes SPERTAS kas galerijā Paskaties galerijā TĀDI SŪDI bet kad profilā tad Oooo un kad vel bildi ar SVECI tā neticami ka viens un tas pats frukts tasijis Zverja mums sper KAKAS preteji Afro kurš sper šedevrus
izskataas, ka no afro mums buus jaashkjiras pa visam... shis nav vinja pirmais gadiijums, pagaajusho reizi soliija laboties, bet izsktaas, ka taa vinjam ir psiholgjiska slimiiba...
afro dots laiks atsuutiit origjinaalus liidz riitdienas 12:00, ja nee, tad uzredzeeshanos!
Afro ir izcili savdabīgs subjekts. Viņam bija bilde ar drausmīgu apstrādi. Es bildes komentārā ierakstiju: skatoties uz šo bildes apstrādi man nu nekādi neticas, ka "Vakara pasaka" ir tava bilde. Bilde tika izdzēsta ar visu manu komentāru.
silrak::face-surprise: Nē nu fantastiski, viens ķēms spēris citu darbus, uzdevis par saviem, pie tam darījis to atkārtoti, pat vienreiz jau melojis ka labosies, bet re reālu sodu nav saņēmis, ne izdzēsts, ne nobloķēts kaut uz mēnesi. Tātad zagļiem mācība nekāda, varat arī turpināt zagt atkārtoti, visžēlīgā adminstrācija piedos. Jauki, gaidīsim vēl lielāku plaģiātu pieplūdumu!
nu - dažā labā portālā jau pilsoņi i neiebrauc, ka sacensība / izrādīšanās ne uz to, kurš "krutākas" bildes ievilks no tīkla. tā jau nu nevaidzētu būt nevienā sterverī.
kādā fotosalonā redzēju uz sienas izliktu kāda puiša fotogrāfiju visu apskatei palielā formātā ar smuku logo - "viņš zog!" Tautai jāzin savi varoņi! Tādu derētu arī šeit!
nja, dažs labs domā, ka es arī zogu................. bez jebkādiem pierādījumiem. Laikam sevi par dižo ekspertu uzskata.................................
Lapas autore Claudia Meyer: EXIF Data » Camera: Nikon D80 » Exp. time: 1/4000 (0.000 secs) » Aperture: f/5.6 » Focal length: 80 mm » ISO speed: 1600
Soliņu autors Piotr Bizior EXIF Data » Camera: Canon EOS 400D DIGITAL » Exp. time: 1/100 (0.010 secs) » Aperture: f/4 » Focal length: 80 mm » ISO speed: 200
Vai nav dīvaini, ka arī ši bilde atrodas stokā: www.fotoblog.lv... www.sxc.hu... Autore atkal Claudia Meyer. Elik, tu tik pat labi kā es zini, ka tās nav afro bildes.
PS. Afro saka, ka bilde ar kļavas lapu ir pieejama arī istock'ā un izvietojis to ir viņš. Būtu labi, ja viņš varētu norādīt linku uz savu kontu stokā...
sasar:PS. Afro saka, ka bilde ar kļavas lapu ir pieejama arī istock'ā un izvietojis to ir viņš. Būtu labi, ja viņš varētu norādīt linku uz savu kontu stokā...
Un visai interesantus pseidonīmus sev izvēlējies tur arīdzan... Viņam redzkur pat dzimums mainās: Claudia Meyer un Piotr Bizior.
nav vairs shii lietotaaja.. izdzeests un nobanots.. lai dziivo lincha tiesa
Tiiri cilveeciski es juus atbalstu, zagljem rokas jaaceert nost, bet no otras puses, taa ir viegli spriest, kad neesi cirshanas leemeejs... Jo leemeejs nedriikst kljuudiities..
sviests! visi sasar dotie linku uz fotoblog bildeem ir jau tukshi. pats vaininieks ne vaardu nav bildis savaa labaa un speej tik kjert aaraa katru naakamo bildi ko piekjer. chalim paglauda pa galvinju, pasak ka taa ir slikti un lai fotograafee un liek savas bildes. chalis atvainojaas un meklee kjinieshlapaas taalaak jaunus meistardarbus. raljnjiks. kaads tas d***aa fotograafs ka pat reizi ir atljaavies panjemt cita darbu un publiceet zem sava varda????? kaada tur runa var buut par kaut kaadu "vienreiz kaaja pasliideeja" (b**e zheel, ka nesalauza). es PAR tiiru blogu no taadiem un nekaadas "laboshanaas". amats rokaa puikam, gaidam naakamos shedevrus! ATTIEKSME!?!?!