Diemžēl, jūs daži, lēkājot vienā studijā viens otram pie sāniem ap arvien svaigiem zaķiem (zaķus skaita kālos, bet modeles - labās, un tad arī ar vienu JĀPIETIEK), to pierādīt nevarat, tikai parādīt.
varbuut nemaak nemaz izteikt pamatotu kritiku daudzi, ja ieliek dzeest bez pamatoju, kaut gan ir redzems, ka bilde ir meesls, cits pacentiisies iepluutiit tev kaadaa bildee dzeest ar debiilu komentaaru. (c) Laurelz
/Tik gribētos to roku kreisajā pusē biki vairāk, lai redzētu ko vairāk sievišķigu.. tā jau patīk!! /
minerva par bariņu mākslas skolas pasniedzējiem:
/da vot to es nesaprotu, nahren tādam kartupeļu laukam jābūvē priekšā žogs un ko tie āpši tur gaida ...?)))) ir kur palidot... nū..... domai.... ir.. yo/
baahh.. bez dreebeem vinjas visas (ar dazhiem iznjeemumiem) izskataas labaak.. (c) Eliks
es nezinu kas ir nikon (c) edzjus Uz II pasaules kara beigaam zemuudenju kjiikjerus taisiija, 57 vai 59 gadaa radiija modeli Nikon-F, pirmaa 1/250 uz blici /Sleedzjus gan Seiko pasuutiija/ ieviesa modelii FE-2, karocje mazliet taa kaa zinaama firma. (c) haralds
Skatījāmies spēli Stella Pub, nu godīgi sakot, pa ilgiem laikiem prieks par Latvijas izlases parādīto sniegumu! Visu cieņu trenerim, vārtusargam, spēlētājiem un Lielajai Haļavai (c) Shadow
Par H pirts pasākumu - manuprāt otrs krutāk piespamotais topiks šis ir dalībnieku saraksts no WMWMW
27. Ministru prezidents. 28. Ivaru prezidents. 29. Turkmenuzbekbaši prezidentu prezidents - LV prezidents. 30. Kailfoto biedrības prezidents. 31. H kluba rezidents. 32. Pūtēju orķestris ar trīs tenoriem un vienu akrobāti. 33. Trīsdesmit ceturtais. 34. Viesis no Alfa zvaigznāja, pieredzes apmaiņai. 35. Cilvēks ar kobru pītā groziņā un 10 pudelēm čačas.
Īsāk sakot, gaidu raitu reportāžas plūdumu. Un bildes, tās jau neizpaliks. Ak, kas par bildēm, un kas par ISO 1600 ar vērtīgu - 1 EV! Skauž. Gaidu. Bet skauž. Pirtiņas tomēr tāds retums mūsdienās.
par to ISO rēcu ne pajokam galvenais, ka tas izklausās pēc patiesa notikuma
koments pie vienas melnbaltas bildes manā galerijā
gurka@84.237.175.113 | 19:51 14.10.2008 atkal grauds, kaut mazāks kā pie krāsainā foto .... vai ta ar PC nevar noņemt graudu? ... tik laba bilde būtu ....
Ja kontakts nolūzis,tad ir kirdik,bet,ja nolocīts(nemaz jau tik viegli šie nelūzt,tikai lokās gan),tad šprices adata ir tīri neko darbarīks taisnošanai.Šprices tādēļ,ka to var uzmaukt uz kontakta un kontaktu precīzi ielocīt atpakaļ paredzētajā vietā.Vai nevar būt tā,ka šitāda ķibele pirms kāzu bildēšanas nav nejauša,Dieviņš nav mazais bērns,viņš cenšas jauno pāri pasargāt.... (c) 60uz5komats6
Dansiga - ja Tu zinatu, cik ljoti man tas viss ir vienaldziigi = tas ir labaakais stimuls piemest pagales. Cuukas savu dabu paraada tikai ekstreemaas situaacijaas (C) Annir
"ziepene otrādi" - nelieku uz kluča, ka pirmais pasāku jūzēt. "negatīvs mīksts kā baznīckunga sūds" - (c) domāju uz Bendiku. "izmīsties vajag pirms bildēšanās, lai nav sarkanas acis uz bildes" - (c) Valdis Atāls ā, kas fotoblogā. varbūt kāds nav figurējis, a kolaidara.
Oo vecīt, Tev tak ir iedzimts šovmeņa talants, re pat savu "aiziešanu" pārvērt par izrādi! Es domāj visiem tevis te ļoti pietrūks, tava neticami enerģiskā piečuku dalīšana. Jebkurš apbižotais ticēja, zināja ka agri vai vēlu būs klāt alvils ar atbalstu viņa štruntukbilžiem, nepamet mūs draugs..
jautri bija kad tas pats god. sasars pec paris postiem taipat topikaa velak izteicas apmeram sekojoshi: "es guuglee visu 2min laikaa atrodu" attiecigi bija jautajums cik ilgi vinsh ir sievaa aljo, vaininiek, pareizi izsakos?