Sveiki! Gan jau ka nekas jauns tas nav, bet nu man godīgi cilvēks pateica ka nospēris bildi no fotoblog.lv. Nu nereģistrēts cilvēks tā vienkārši ienāk un SAVE IMAGE AS. Nejau man no tās bildes kaut kādi zaudējumi, bet tomēr nepatīkami! Vai tas varētu kādreiz notikt ka bildes var skatīties tikai reģistrēti lietotāji VAI arī !!kad pievieno bildes atzīmēt iespēju par atļauju bildes aplūkot viesiem!!. Nu tā, savu sakāmo esmu pateicis, paldies par uzmanību!
Ne jau par patikšanu, vienkārši kaut kāds rada gabals tam cilvēkam mašīnā tupēja Nu saku ka būtu forši, ja pastāvētu tāda iespēja ļaut vai neļaut skatīties viesiem!
morgen! internets pēc būtības ir publiska vide, kurā Tu esi ieradies izrādīties! Ja bail, negribi, vai nepatīk.... Vienvārdsakot, ja nevēlies lai Tavu bildi neviens nesaglabātu - NEPUBLICĒ! vai arī dari to tikai slēgtās komūnās - ieeja ar ielūgumiem un personīgu vecbiedra atbildību...
Jā, nu aizliegt arī nereģistrētiem lietotājiem skatīties nebūtu pareizi. Tomēr katram autoram šeit pārsvarā veidojas viņa labāko darbu atlase (nu uz tiem kam ~300+ bildes varbūt tas neattiecas ), kuru tad reizēm varbūt gribas arī parādīt kādam citam (neblogistam) - ātri, ērti un reprezentatīvi
Galu galā, ja bildi liek kādos 800-900px pa garāko malu, tad nekur drukātā formā izmantot praktiski nevar - tā kā materiāli zaudējumi nebūs... A personīgai vajadzībai jau nav žēl - no tā jau it kā gabals nevienam nenokritīs Netā jau protams būtu korekti un patīkami, ja ieliktu kādu atsaucīti, bet nu tas laikam diezgan nereāli - kurš tad pēc bildes noseivošanas ies meklēt un prasīt kā to MK92, vai kādu citu pilsoni ar neko neizsakošu niku, sauc īstajā vārdā
Tā ka nav stressa - Morsitis pareiz saka - vienīgais variants ir nelikt vispār
Bet bloga LOGO tač virsū ? Nju ja ļot baidies ka NOSPERS Liec zem gultas un nevienam nerādi Mums te air daži tādi kuriem liekas ka "Visa pasaule no viņiem sper" ja ne bildes tad idejas [Kā likums nīkulīgas] pilnigi noteikti NETS ir baaig publiska un neprivāta sabiedrība JA IEVIETO tad rēķinies ka vairums to redzēs vai izlasīs un varēs saglabāt