ERA sheit neliela statistika par taviem apbalvotajiem komentāriem:
kopā 70 novērtējumi - 27 novērtējumi par balsojumu "Patīk" ar pavadošo tekstu bez kritikas - 21 novērtējumi par balsojumu "555" ar pavadošo tekstu bez kritikas - 7 novērtējumi par balsojumu "Patīk" ar kritiku - 6 novērtējumi komentāru bez kritikas - 5 novērtējumi par balsojumu ar kritiku - 3 novērtējumi par pliku "Patīk" - 1 par balsojumu "Izcili"
Tagad par tiem, kas novērtēja tavu komentāru: 6 paldies no helta 4 paldies no 36cal 4 paldies no janis19 3 paldies no ZG 3 paldies no Bitiit_matos 3 paldies no Cofina 3 paldies no memor
vēl 6 lietotāji pateica paldies 2 reizes un 21 lietotājs pa vienai reizei
Man jau šķiet ka viss ok bet nu secinājumus izdariet paši.
kopā 79 novērtējumi - 46 novērtējumi par balsojumu "Patīk" ar pavadošo tekstu bez kritikas - 18 novērtējumi par balsojumu "555" ar pavadošo tekstu bez kritikas - 8 novērtējumi par komentāru bez kritikas - 4 par balsojumu "Izcili" - 3 novērtējumi par pliku "Patīk"
Tagad par tiem, kas novērtēja IntaV komentāru: 7 paldies no Picha 4 paldies no Mumins 4 paldies no MORTIMERS 3 paldies no VaKu 3 paldies no Gabrielsfilth 3 paldies no ERA 3 paldies no charm 3 paldies no memor
vēl 10 lietotāji pateica paldies 2 reizes un pārējie pa vienai reizei
Un vēl pavisam subjektīvi, bet lielāko daļu "paldies"ir pateikuši lietotāji, kas bija Salacgrīvas tusiņā un atkal jau secinājumus paši izdaram...
Kopumā mans novērtējums pēc nedēļas kopš šīs fīčas ieviešanas. Uz reitingu tabulu pa lielam var neskatīties. Cilvēkiem ir tieksme uz subjektīviem vērtējumiem - pa draugam. Bet labums tomēr ir... Ir taču patīkami saņemt Paldies no lietotāja, kuru tu varbūt pat neesi nekad redzējis dzīvē, bet kādreiz iekomentējis pie viņa bildes kaut ko noderīgu... Tas ir motivējoši... vismaz man.