forum.gif
FOTOBLOG jaunums - auto-konkurss fotogalerijā!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / FOTOBLOG jaunums - auto-konkurss fotogalerijā!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.09.08 09:37
 citēt
hmm.. laba doma, piefikseesim
Publicēts: 04.09.08 17:30
 citēt
>par vienādo reitingu
Varbūt, lai otrais rādītājs ir apmeklējumu (apskatīts) skaits - kam mazāk, t.i., apskatīju/nobalsoju attiecība (manuprāt, labāk izteiktu popularitāti). Tik tad vēlams uztaisīt, lai pats savu bildi apskatot nepieskaitās pie apmeklējuma...
Publicēts: 04.09.08 17:38 labots
 citēt
kasis:Varbūt, lai otrais rādītājs ir apmeklējumu (apskatīts) skaits - kam mazāk, t.i., apskatīju/nobalsoju attiecība (manuprāt, labāk izteiktu popularitāti).

Manuprat, slikta doma. Ja kads apskata bildi un to nenoverte - ne par ko labu jau tas neliecina :)

kasis:Tik tad vēlams uztaisīt, lai pats savu bildi apskatot nepieskaitās pie apmeklējuma...

Sho gan var.
Publicēts: 04.09.08 17:42
 citēt
Tematiskie konkursi tiešām nebūtu slikta doma - tagad tads h-- duj vien ir - ko gribu to posteju :)

Tads bezmērķīgs manuprāt tas fotokonkurss - bet varbūt tas tik man tā liekas...

Kurš labākais fotogrāfs Latvijā? (apmēram tā da pati diskusija ir par dažāda žanra bildēm un iespējām tām uzvarēt šeit....)
Publicēts: 04.09.08 18:42
 citēt
a es tieši gribēju meklēt, kur kādam notiek kāds fotokonkurss :) un re...

Bet Elika profilbilde - jomajo, ko dara plastiskās operācijas :D
Publicēts: 04.09.08 21:28
 citēt
Eu tad šitam konkursam nav tēma AUTO? :D :D :D
Publicēts: 04.09.08 23:10
 citēt
:D :D :D Billy!!! auto-konkurss = automātiskais konkurss!! :D bet izskatās, ka tu ar savu auto tāpat uzvarēsi :)
Publicēts: 04.09.08 23:14
 citēt
Patiess konkurss buutu tikai tad,ja darba autors nebuutu zinaams,jo, kas blogaa jaadara,lai sanjemtu labas atsauksmes,katram krancim zinaams...jaatziimeejas pie katras bildes:face-smile:
Publicēts: 04.09.08 23:21
 citēt
Eliks, tu man saac arvien vairaak patikt;-))))))
Publicēts: 04.09.08 23:40
 citēt
entuziasts:Patiess konkurss buutu tikai tad,ja darba autors nebuutu zinaams,jo, kas blogaa jaadara,lai sanjemtu labas atsauksmes,katram krancim zinaams...jaatziimeejas pie katras bildes:face-smile:

a vot šitas gan ir konkrēta taisnība.
Publicēts: 05.09.08 04:38
 citēt
Es teiktu uztaisam atsevisku sadalju Konkurss, kurā iespējams piedalīties par FOTOlatiem, kuram ir katras nedēļas konkursa tēma un kur parādās tikai bilde un vērtējums (Vērtējums var arī neparādīties), bet neparādās autors un alles!

Piedalisanas un apbalvosana loti lidziga - ne ipasi problematiska...
Publicēts: 05.09.08 09:05
 citēt
sasar:
kasis:Varbūt, lai otrais rādītājs ir apmeklējumu (apskatīts) skaits - kam mazāk, t.i., apskatīju/nobalsoju attiecība (manuprāt, labāk izteiktu popularitāti).

Manuprat, slikta doma. Ja kads apskata bildi un to nenoverte - ne par ko labu jau tas neliecina :)

Tieši par to jau ir runa - jo lielāka procentuālā šķirba starp apmeklējumu/balsojumu, jo mazāka popularitāte. Vienādu punktu gadījumā uzvar tas, kura bilde populārāka.

Starp citu - apsveicu adminus ar neuzkrītošu (atšķirībā no reklāmām) biznesa ideju (un tas ir pozitīvi)!
Publicēts: 05.09.08 09:10 labots
 citēt
sasar:

Tieši par to jau ir runa - jo lielāka procentuālā šķirba starp apmeklējumu/balsojumu, jo mazāka popularitāte. Vienādu punktu gadījumā uzvar tas, kura bilde populārāka.

Starp citu - apsveicu adminus ar neuzkrītošu (atšķirībā no reklāmām) biznesa ideju (un tas ir pozitīvi)!
Publicēts: 05.09.08 09:41
 citēt
Peeteriit, jaa, par shaada veida sadalju doma ir, bet pashlaik veel vieniigi ideju liimenii.

Shis automaatiskais konkurss ir taads kaa experiments :) to, nav jaauztver kaa nopietns konkurss ar no taa izrietoshajaam prasiibaam - anonimitaate, objektiivs balsojums, teemas, balvas u.t.t. Tas ir taads mazinjsh papildus fans cilveekiem, kas pieduras + papildus motivaacija radiit labas bildes un paraadiit taas galerijaa. Lai ir sacensiibu gars arii ikdienaa.

kasis :) paldies par apsveikumiem. Biznesa ideja gan taada nekonkreeta, jo nopelniit ar to nu galiigi nevar. Tas ir driizaak kaarteejais administraacijas pashrealizaacijas projektinjsh. Atziishos, man (un es domaaju arii paareejiem adminiem) fotoblogs ir eksperimentaalaa vide, kur realizeet savas idejas un redzeet kaa taas straadaa dziivee. Reklaamas un maksas SMS ir tieshi tik daudz cik vajag, lai saprastu kaa darbojas e-komercija. Nu taa kaut kaa. :)
Publicēts: 05.09.08 10:37
 citēt
Nu jā Latvijā ir problēma - te viens otru parāk daudz pazīst, tāpēc ir jataisa anonīmie konkursi...

Ko varu pateikt konkuri ir vienmēr ideja un iespēja piesaistīt jaunus lietotājus - galvenais tik ģenerēt tēmas un ta jau viss būs čiki.

Tiesa ja taisīta tiek sadaļa gribētos, lai bildes kas tiek publicētas:
1. Iepriekš nedrikstetu but publicetas
2. Velams tapšanas brīdi - konkursa nedēļas laikā!

bija vēl - aizmirsu!

Veiksmi!
Publicēts: 05.09.08 10:42
 citēt
Elika jaunajai profila bildei - izcili! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):