alvils:A nevar vienkārši to lohu Aloxa izbanot? Man šķiet tas būtu vis vienkāršāk, un visi būtu laimīgi.
zini, pat vienā viņa fotogrāfijā ir vairāk domas, kā tavā galerijā. Nekā personīga, pārdomas........
Par bildēm varētu piekrist, bet par dalību saitā kā autoram, komentētājam, foruma dalībniekam, personībai kā tādai utt utjp, Alloxa ir pelnījis daudz nopēlumus. Nu ir taču tā!
alvils:es ļoti labprāt to izdarītu. bet nevis tāpēc, ka savādāks viedoklis, bet gan tāpēc, ka tas savādākais viedoklis man traucē dzīvot.
NUUu , alvils .....nu zagnul! Kaa var trauceet savadaaks viedoklis dziivot? Vai vinjsh ir vieniigais ar savadaakuv iedokli? Taa jau tu driiz paliks viens pats, ja visus, kas tev truacee dziivot - izoleesi Vienkarshaak ir nenjemt galvaa viedokli, kad Tev liekaas nepareizss!
alvils - zin man nepatīk Tavs savādākais viedoklis, par to, ka Alloxa jābano + man traucē dzīvot tas, ka Tev galerijās ir ~90 komentāri dienā - davai banojam Tevi ārā Tā ka dansiga pareizi vien saka
Viens grib ignoreet neveelamos lietotaajus, cits grib ignoreet 555 balsojumus, cits grib ignoreet visus, kas nebalso 555, cits grib ignoreet tos, kas nav ar vinju vienaa smilshkastee, cits grib ignoreet tos, kas ir par vinju zemaaks (peec saviem uzskatiem protams), cits tos - kas paaraaks...
Kopumaa izveerteejot ieteikumu par ignoreeshanas pogu, secinu, ka ljoti neviennoziimiiga fiicha un diemzheel taas pamataa ir negaacijas radiishana. Neesmu protams pacifists. bet ignoreeshanas, blokjeeshanas, banoshanas u.t.t. tas nav fotoblog.lv stilaa (ar kliiniskiem iznjeemumiem)
Driizumaa buus jauna fiicha ieviesta, kas saistiita ar komentaariem, tas nav tas, par ko sheit runaa, bet tas ir tas, kas radaas shii topika rezultaataa.
Man savā laikā ļoti trūka komentāru rediģēšana zem savām bildēm , lai neapvainotu cilvēkus kas bija uz foto 2/3 no visām bildēm nācās laiku gaitā dzēst. Kopš laba laika vairs cilvēku bildes nelieku (a tādas man pārsvarā vien ir) . Ignorēt pārējās lietas var vienkārši nepievērst uzmanību tām. Un kautkadas papildu pogas būtu liekas , kā paskaidroja Eliks - katram gribās kautko savā prātā zināmu ignorēt