man sho pogu gribeetos pielietot tiem autoriem, kas visaam bildeem liek 555 - ... ... Pauliic, skolas laikaa manus vecaakus sauca uz skolu ((( lai arii peec atziimeem biju teicaminiece;-)))
sandijs:Tās tantes, kas visiem liek 555 var ignorēt tāpat kā fona troksni - tas visiem ir vienāds, bet pašā saknē ideja bloķēt kādus lietotājus ir muļķīga
mēģinam mācītie nediskriminēt dzimumus, kāpēc tantes, labāk teikt "tās personas", jo liek jau arī onkuļi
sandijs:esmu pamanījis tikai tantes, kas konsekventi ar 555 vērtē visu pēc kārtas
tad pavēro arī onkuļus... bet tās tantes jau varētu vabūt saprats, spriežot pēc profila bildes ja, kas tad tantēm jau varētu piedot,tomēr sieviets, bet onkuļiem ?
Neviena ideja nav muļķīga, sevišķi, ja līdzīga ideja ir sekmīgi realizēta līdzīgos saitos. Esmu par ignore pogu kā iespēju - nav jau spiesta lieta to kādam lietot Šobrīd pat nezinu, kuram konkrēti es varētu šādu pogu pielietot, bet kā analoģija reālās dzīves iespējai izvairīties no kādas personas netīkamas sabiedrības tāda poga varētu tomēr te parādīties.
Poga līdzēs tikai vel lielākai balsojumu subjektīvitātei. Tikai anonīmais posts un anonīmais balsojums veicinās fotografu un kritiķu izaugsmi, kā arī vērtejumu lielāku objektivitāti.
Uzreiz atzīšos ka esmu slikts ar to, ka nelieku sliktus vērtējumus un maz komentēju (dažreiz ielieku, kad pat ar maniem nerviem nevaru skatīt vērtējamo objektu), bet lieku pozītīvu vērtējumus tikai tām bildēm, kuras aizrauj un man patīk. Par tām bildēm, kuras man nepatīk, vai tehniskais izpildījums varēja būt labāks, es vienkārši apskatos un nedaru neko.
pilnigi piekritu, reti lieku gan ari citas atzimes un kaut ko uzrakstu......- iemesls- ne man tik daudz laika, ne zinasanu
Ex, kur forša dzīve būtu ja būtu podziņa "ignore" ko nospiest lielvaru ķīviņiem, kariem, slimībām, nāvēm, kašķīgiem kaimiņiem un čurājošajam dzērājam kāpņu telpā.... Nirvāna maksimāli īsā laikā....
Droperidol:Neviena ideja nav muļķīga, sevišķi, ja līdzīga ideja ir sekmīgi realizēta līdzīgos saitos. Esmu par ignore pogu kā iespēju - nav jau spiesta lieta to kādam lietot Šobrīd pat nezinu, kuram konkrēti es varētu šādu pogu pielietot, bet kā analoģija reālās dzīves iespējai izvairīties no kādas personas netīkamas sabiedrības tāda poga varētu tomēr te parādīties.
Photodomā ir tāda poga- nevēlams dalībnieks, kas ir pretēja favorītiem... Bet skatoties no otras puses, varbūt tas ir pat labi, ka tev ir dota iespēja kādu idiņu nepielaist savam profilam... te viens piemērs: bilde www.fotoblog.lv...
bro-tip@81.198.7.169 | 10:26 29.08.2008 Ideja: 1, Izpildījums: 1, Sajūtas: 1. es ar saku - sūds
te tā poga noderētu , jo bro-tip teikto katrs lasa savādāk, viens par bildi, otris par modeli , trešais lasa viņa tekstu- bet es saku- sūds :face-monkey:pienācis apskatīt
Cik saprotu, dansigai svarīga ši IGNORE poga tāpēc, ka sarakstiņā ne viens vien cilvēks ko ignorēt. Vai vienkāršāk nebūtu nopublicēt šo sarakstiņu, vai katram tā mīļi individuāli aisūtīt... 90% atkristu, ar 10% gan pašai būtu jātiek galā
Bet var būt pie autoru, fotogrāfu reitinga vedot ignorējamo reitingu un katrs ieliek ķeksīti, kuram vajag Tas pat būtu interesantāk bez kādas ignore pogas!
Dansiga... vismaz 10? Varēji jau gan izmantot to plato un sarakstīt- mani moka ziņkāre un kāds tuss panestos pēc tam! Žē, ka man nav platais un jāiet maizi pelnīt...:face-plain:
Annir:alloxa - ne neesi pamaniijis, tad sen nebiju Tavu vaardu nekur piemineejis... bet tak uzprasies... kaapeec Tu domaa, ka mana dziive grozaas ap Tavu vaardu? hm... Pastaastiishu kaa veerteeju, vai izsaku viedokli pie bildeem - neskatos, kas ir autors. vnk atceertu visas valjaa un eju cauri... taalab arii kaadreiz nejaushi nobalsoju par kaada bildeem, kas ir manaa peleekajaa blocinjaa, gadaas... piedod...
Tig gari un tik smieklīgi atvainojumi... lai atrastu manu bildi vajadzēja apskatīt vairāk par 50 lappusēm!!! Vienmēr laipni lūgts pie manm bildēm. ))
man sho pogu gribeetos pielietot tiem autoriem, kas visaam bildeem liek 555 - mani apvaino shaada autora apciemojums pie manaam bildeem ;-ppp;-)))) Tas, ja man ieliek mazaak par 5 - ir tikai interesanti - taatad cilveeks domaa pirms balso! un ja veel komentaaru uzraxta - juhuu!!!! priecaajos arii par tiem komentaariem, kurus it kaa nepienjemu - tie arii liek domaat!
Zini kas vairāk apvaino! Ja šitāds autors neieliek 555!
Bet jā arī es esmu par un būtu gatavs šķirties nu pārdesmit fotolatiem lai varētu ignorēt kādu lietotāju. Domāju, ka vairāk par 3 nebūtu vajadzības.
mēģinam mācītie nediskriminēt dzimumus, kāpēc tantes, labāk teikt "tās personas", jo liek jau arī onkuļi
Tās rietumnieku nekatrās dzimtes muļķības vajadzētu paturēt sevī, ja reiz tās ir tik vērtīgas, un lieki netracināt cilvēkus ar savām iedomām un vajadzībām. Latviešu valodā izšķir dzimtes, un tā tam būs lemts palikt.
vispirms izlasi, tad padomā, varbūt sapratīsi, kas rakstīts, pirms raksti pats.... runa jau par to, kāpēc netika pieminēti onkuļi un aicinājums neaizvainot kādu dzimumu, jo problēma jau ir abos dzimumos....
Mans viedoklis sakrīt ar aitinaa viedokli, tikai vēl piebildīšu, ka, tā kā apzinos savu līmeni un gandrīz vai analfabētismu fotografēšanas jomā, tad pēc gandrīz katra, manai bildītei pieliktā vērtējuma apskatos vērtētāja fotogaleriju un tad arī izdaru secinājumus, kurš 555 ir vērtīgs, bet kuru vērtējumu varu mierīgi "laist pāri galvai". Es lieku tos 555, bet tikai tiem darbiem, kuri tiešām man patīk. Zemāku vērtējumu tikpat kā nelieku tādēļ, ka neuzskatu, ka man ir tādas tiesības, jo neesmu nekāds spečuks, lai citus varētu kritizēt un, ja nevaru labāk... Arī tas, ka kādu pazīstu personīgi (to gan nav daudz), manu vērtējumu neietekmē kā arī "kolorītākās bloga personas" neignorēju vai nesāku likt tiem 333 tikai tāpēc, ka viņš(viņa) pasaka ko ne tā, jo mani inetersē tikai viņu darbi un, ja tie patiks, tad likšu tos 555 -patīk tas kādam vai nē. No visa šī garā pentera var izlobīt to, ka tā "poga" ir manā galvā-gribu ieslēdzu, negribu-izslēdzu.
Lasot šos komentārus aizvien vairāk sāku piekrist Alloxa domu gājienam - gan par reitinga masturbatoriem (vienu brīdi izrēķināju dažu "labo" lietotāju vidējo komentāru skaitu dienā - vienai personai sanāca pat vairāk par 110... Varētu mierīgi parēķināt visu citu ar, un tad jau patiesība atklātos), gan par reitinga neobjektīvo rēķināšanu (protams ne es tas, kurš to sastāda vai sastādīs un drošvien adminiem jau tā reitinga radīšana bija lielas galvassāpes, bet nu tomēr... Lab, reitingi varbūt mazākā sāpe - lielai daļai tie varbūt tāpat pie kājas), gan par to ka visobjektīvāk būtu lietot anonīmu balsošanas sistēmu - jāiemāca tač beidzot cilvēkiem balsot par BILDI nevis par AUTORU - t.i. jāiemāca domāt. Arī es bieži tusējoties šajā saitā regresēju "domāšanas" ziņā - t.i. es aplūkojot bildi atmetu domāšanu, jo zinu, ka ieliekot kko mazāk par 555 ir 85% garantija, ka uzraušos vai nu uz atriebību vai arī kkādu turpmāku nevajadzīgu diskusiju/uzbraucienu sēriju. Tāpēc par bildi nedomāju un tām bildēm, kas patīk (bildēm - nevis autoriem!!!) lieku tos 555.
Kāds manam tekstam sakars ar pogu ingore? Principā nekāds... Tik vien, ka tāda poga neko tāpat neatrisinās Kgan ja sāktu likt atzīmes 444 tad drošvien ātri vien man tādu ievajadzēsies, jo būs nepieciešams noignorēt daudzus lietotājus, kas centīsies atriebties
Kgan tā dansigas ideja noignorēt tos, kas liek 555 visām kakainām bildēm pēc kārtas arī varbūt kaut nedaudz liktu tiem cilvēkiem apdomāties...
Manupraat,ljoti laba ir veerteeshanas atsleegshanas iespeeja ar atljauju vieniigi komenteet.To var izveeleeties bildes autors,publiceejot bildi. Pats zinu vienu saitu,kuraa daudzi nopietni fotograafi sho iespeeju izmanto.
ignor pogas tikotaji var pameginat te pieregistreties ar kadu citu vardu, ta lai neviens nezin kas ir kas. Pasam nebalsot. Un tad paskatities kas balso par bildem. Bus interesanti.....
entuziasts:Manupraat,ljoti laba ir veerteeshanas atsleegshanas iespeeja ar atljauju vieniigi komenteet.To var izveeleeties bildes autors,publiceejot bildi. Pats zinu vienu saitu,kuraa daudzi nopietni fotograafi sho iespeeju izmanto.
entuziasts:Manupraat,ljoti laba ir veerteeshanas atsleegshanas iespeeja ar atljauju vieniigi komenteet.To var izveeleeties bildes autors,publiceejot bildi. Pats zinu vienu saitu,kuraa daudzi nopietni fotograafi sho iespeeju izmanto.
Būtu labi. Pogu "ignore" arī izmantošu - noslēpsimies no masturarbaiteriem un, beidzot, sāksim runāt par fotogrijām nevis par samasturbaitērētiem reitingiem.