forum.gif
poga "ignore nick balsojums"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / poga "ignore nick balsojums"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.08 01:00
 citēt
Diez cik maxaatu pasuutiit aadminjiem shaadu pogu?;-)
Publicēts: 29.08.08 01:04
 citēt
es minēšu.

alloxa atkal apbižoja?
Publicēts: 29.08.08 01:07
 citēt
derētu derētu tāda, man ar tikai vienu vajadzētu:face-grin:
Publicēts: 29.08.08 01:15
 citēt
zo, da neee ..... pret to man ir izaugusi bieza aada un vinja komentarus palasu pat ar intesei, BET ..... redzot par KAADAAM bildeem dazhs labs liek 555 ..... gribu tadus ignoreet pie savaam bildeem ;-))))
chess - re - neuzmineeji manu ideju shoreiz .... ai - shitaa ideja man taada - fix .... gan jau ka norimsies;-)
Publicēts: 29.08.08 06:47 labots
 citēt
neko
Publicēts: 29.08.08 06:49
 citēt
davai banojam uzreiz visus. atstājam tikai adminus.
Publicēts: 29.08.08 07:00
 citēt
Adminiem laba iespeeja tikt pie (foto)latshiem! Uztaisiit iespeejas
1) Anuleet balsojumu - 50 sanji;
2) Nobalsot 555 par savu bildi - 1Ls; Izcili pa 2Ls
3) Palilinaat reitingu +10% - 10Ls :D.
Publicēts: 29.08.08 07:41
 citēt
Domāju, ka ietu griezdamies! :D
Publicēts: 29.08.08 08:27
 citēt
ir cilveks ir problema- nav cilveka, nav problemas:) nav ko visu sarežgit:)
Publicēts: 29.08.08 08:43
 citēt
un kuri tad bus tie korifeji, kas drikstes likt 555? ( sevi pieskaitu tad tiem , kas neko nedrikstes likt). Man dazreiz smiekli nak, redzot, ka viriesim objektivs ir kaut ka cita pagarinatajs:):), kas ikviena bridi jakar kakla:):)
Publicēts: 29.08.08 09:09
 citēt
2n9- saite uz nabu rullē
talavietis- no iedzilinasanas atturesos- pietiek pieredzes.:) laikam jau sapigu temu aizskaru:):)
Publicēts: 29.08.08 09:13
 citēt
:face-devil-grin: talavietis- un Tev ar sievietem:):):face-devil-grin:
Publicēts: 29.08.08 09:14
 citēt
vispar jau tipiski- problemas ir viriesiem, bet vienmer vainiga sieviete, nozelojami
Publicēts: 29.08.08 09:24
 citēt
aaa, ir tieši tādā tekstā jāsaka?? zini, reizēm ir bijis vēl pat smielīgāk:)
+ es nebiju domājusi Tevi aizvainot personīgi:):)
un Tev ir šeit ļoti skaitas fotogrāfijas:):):)
Publicēts: 29.08.08 09:42
 citēt
Annir:paskaitiiju - kopaa ar ieprieksheejaam diskusijaam ir kaadi 30 gribeetaaji shaadai opcijai. shadows man reiz rakstiija - davai, ierosini, ja buus atsauciiba - uztaisiisim. Nu ko, admini - nepaarliecina, ka vajag?
kaut vai - teiksim 50 FL par kaada cilveeka ignore. Tu neredzi vinja aktivitaates - vinsh Tavas. Un visiem miers

es esmu par! :) bet par tiem fotolatiem. daži (piem., ng) te taisa jaunus un jaunus nikus. katram no tiem izdot 50 latus, lai ignorētu... tā var bankrotēt. :)
Publicēts: 29.08.08 09:44
 citēt
autors noteikti savā laikā arī skrēja pie skolotājas sūdzēties, kad ļaunie klasesbiedri viņu apvainoja
Publicēts: 29.08.08 09:49
 citēt
šai diskusijai diemzel kaut ka neredzu atškiribu no tas, kas par to DD fotografu cita sadala:)
Publicēts: 29.08.08 09:56
 citēt
Pauliic:autors noteikti savā laikā arī skrēja pie skolotājas sūdzēties, kad ļaunie klasesbiedri viņu apvainoja

žēl, ka klases biedriem nevarēja uzlikt banu vai ignore. :D
Publicēts: 29.08.08 10:38
 citēt
tāda ir reālā dzīve, ar problēmām ir jācīnās, nevis jāspiež poga ignore :)
Publicēts: 29.08.08 10:40
 citēt
šad tad veselīgāk ignorēt...
Publicēts: 29.08.08 10:43
 citēt
nu jaa, bet nevar sadalit- sitie drikst komentet a sitie nedrikst. No ta sanak, ka komentet tiesam drikstes tikai tiek, kas liek 555 un rakstam autoram tikamus komentus. nekadas demokratijas:)
Publicēts: 29.08.08 10:52
 citēt
tieši tā
Publicēts: 29.08.08 10:54
 citēt
apsolu darit visu lai nebutu taa poga:):)
Publicēts: 29.08.08 11:06
 citēt
No vienas puses, vai tas ir jauki, ka bilde savāc virs 6.41, bet viens, kam tu nepatīc, ielik "dzēst" un reitings uzreiz nokrīt līdz 6.34 un atpakaļ faktiski nekāpj lai arī cik pēc tam sekotu "patīk". Sešdesmit lietotājiem "patīk", bet redz vienam nē ("dzēst") un bildes karjera, ja tā to var saukt, ir izbojāta uz visiem laikiem. :) Tad, loģiski, gribās šo vienu ļaunprāti "noignorēt". :)

Man patika Pauliic ideja par to, ka problēmas vajag risināt, nevis ignorēt. Ļaunprāša nobanošana, izdzēšana, izslēgšana no savas dzīves IR problēmas risināšana. Ignorēšana šai gadījumā būtu turpināt izlikties, ka viss ir o.k., vai ne tā?

BET! Ir taisnība arī aininaai. Būtu stulbi, ja izveidotos sistēma "liec man 555 vai es tevi izslēgšu". :)
Publicēts: 29.08.08 11:11
 citēt
+Annir
un runa vairāk nevis par reitingu un kritiku, bet par riebīgu sajūtu....
Publicēts: 29.08.08 11:33
 citēt
Mīlīši, būvējam pacietību,ja cilvēkam nepatīc,nu nepatīc,kāda Tev daļa :)
Ignore pogu, manuprāt, nevajag. Izbaudiet sliktos komentārus un sliktās lietas savā dzivē kā pārbaudījumus,kuriem tiekot pāri jūs kļuvāt par galvas tiesu pārāki pār tiem citiem!
Dažreiz labāk ir notēlot un parādīt otram,ka esi savaldīgs, ticiet man,sajūta ir labāka kā nospiežot pogu ignore, jo tad tam otram cilvēciņam grauzīs vairāk :)
Publicēts: 29.08.08 11:36
 citēt
Man gan ito nevaik ;P Jo vairāk redzu, dzirdu, jūtu,jo labāk :D Ja sāk traucēt, esmu off no šīs vietas un viss :) Kā saka - kas pa daudz tas pa skādi. Kas ir līmenī ar tavām izjūtām, tas netraucē.
Publicēts: 29.08.08 11:44
 citēt
dansiga:Diez cik maxaatu pasuutiit aadminjiem shaadu pogu?;-)

šito laps... un pogai vienu funkciju- kā nospied, tā nevis tu, bet visi tevi ignorē :D:D:D
tikai nevarīgie bloķē, ignorē... uzvara jaizcīna bez bloķēšanas :)
Publicēts: 29.08.08 12:44
 citēt
JUUS VISI ESAT AKLI!!!!!

man sho pogu gribeetos pielietot tiem autoriem, kas visaam bildeem liek 555 - mani apvaino shaada autora apciemojums pie manaam bildeem ;-ppp;-)))) Tas, ja man ieliek mazaak par 5 - ir tikai interesanti - taatad cilveeks domaa pirms balso! un ja veel komentaaru uzraxta - juhuu!!!! priecaajos arii par tiem komentaariem, kurus it kaa nepienjemu - tie arii liek domaat!

Pauliic, skolas laikaa manus vecaakus sauca uz skolu :-(((( lai arii peec atziimeem biju teicaminiece;-)))
Publicēts: 29.08.08 13:00
 citēt
dansiga:
Pauliic, skolas laikaa manus vecaakus sauca uz skolu :-(((( lai arii peec atziimeem biju teicaminiece;-)))

Nu ja, skolotāja redzēja kā visi dara pāri, sauca vecākus uz pārrunām mainīt skolu :)))
Publicēts: 29.08.08 13:06
 citēt
briedis, njifiga - es pratu pati sevi aizstaaveet;-) a maaciijos pilsetaa, kur nebija taadas iespeejas - taa ka tas pat nenaaca i praataa;-p
Publicēts: 29.08.08 13:12
 citēt
dansiga- un kuri ir tie labie kas liek 555 un kuri ir tie slikti kas liek 555?
nu nebus vienmer gari komenti klāt. un ne visu var un vajag pamatot
Ar varu mils neklusi
Publicēts: 29.08.08 13:48
 citēt
waldis:Adminiem laba iespeeja tikt pie (foto)latshiem! Uztaisiit iespeejas
1) Anuleet balsojumu - 50 sanji;
2) Nobalsot 555 par savu bildi - 1Ls; Izcili pa 2Ls
3) Palilinaat reitingu +10% - 10Ls :D.

Priekšlikums, kas zelta vērts... ir jāmaksā par to ko gribam panākt, kad labu bildi nesanāk nobildēt - kapitalisms. beigu-beigās, aiz mūsu "logiem" :face-wink:
Publicēts: 29.08.08 14:03
 citēt
labiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Publicēts: 29.08.08 14:06
 citēt
lai mani neredzetu un es neredzetu L.Cien biedru Oskarz, esmu gatavs visiem adminiem alu uzlikt.
Publicēts: 29.08.08 14:11
 citēt
es tieši tā pat par Alloxa :)
Publicēts: 29.08.08 14:16
 citēt
alvils:A nevar vienkārši to lohu Aloxa izbanot? Man šķiet tas būtu vis vienkāršāk, un visi būtu laimīgi.

NEVAR! - Alloxa turas vietējo noteikumu robežās (pogu "dzēst" izmanto ne vairāk pat vienu reizi dienā)... bet vienu-otru droši varētu banot par šadiem personālajiem publiskiem apvainojumiem - "lohu Aloxa " (admiņiem!!!)
Publicēts: 29.08.08 14:32
 citēt
es tik klusiņām malā pasmīnu...:face-glasses:
Publicēts: 29.08.08 14:32
 citēt
nee
vajag pogu - gribu lai Alloxa shito bildi apskata un pasaka ko domaa!

es nopietni.
Publicēts: 29.08.08 14:34
 citēt
versatile - tāda poga jau ir!:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >