zo, da neee ..... pret to man ir izaugusi bieza aada un vinja komentarus palasu pat ar intesei, BET ..... redzot par KAADAAM bildeem dazhs labs liek 555 ..... gribu tadus ignoreet pie savaam bildeem ;-)))) chess - re - neuzmineeji manu ideju shoreiz .... ai - shitaa ideja man taada - fix .... gan jau ka norimsies;-)
un kuri tad bus tie korifeji, kas drikstes likt 555? ( sevi pieskaitu tad tiem , kas neko nedrikstes likt). Man dazreiz smiekli nak, redzot, ka viriesim objektivs ir kaut ka cita pagarinatajs, kas ikviena bridi jakar kakla
aaa, ir tieši tādā tekstā jāsaka?? zini, reizēm ir bijis vēl pat smielīgāk + es nebiju domājusi Tevi aizvainot personīgi un Tev ir šeit ļoti skaitas fotogrāfijas
Annir:paskaitiiju - kopaa ar ieprieksheejaam diskusijaam ir kaadi 30 gribeetaaji shaadai opcijai. shadows man reiz rakstiija - davai, ierosini, ja buus atsauciiba - uztaisiisim. Nu ko, admini - nepaarliecina, ka vajag? kaut vai - teiksim 50 FL par kaada cilveeka ignore. Tu neredzi vinja aktivitaates - vinsh Tavas. Un visiem miers
es esmu par! bet par tiem fotolatiem. daži (piem., ng) te taisa jaunus un jaunus nikus. katram no tiem izdot 50 latus, lai ignorētu... tā var bankrotēt.
nu jaa, bet nevar sadalit- sitie drikst komentet a sitie nedrikst. No ta sanak, ka komentet tiesam drikstes tikai tiek, kas liek 555 un rakstam autoram tikamus komentus. nekadas demokratijas
No vienas puses, vai tas ir jauki, ka bilde savāc virs 6.41, bet viens, kam tu nepatīc, ielik "dzēst" un reitings uzreiz nokrīt līdz 6.34 un atpakaļ faktiski nekāpj lai arī cik pēc tam sekotu "patīk". Sešdesmit lietotājiem "patīk", bet redz vienam nē ("dzēst") un bildes karjera, ja tā to var saukt, ir izbojāta uz visiem laikiem. Tad, loģiski, gribās šo vienu ļaunprāti "noignorēt".
Man patika Pauliic ideja par to, ka problēmas vajag risināt, nevis ignorēt. Ļaunprāša nobanošana, izdzēšana, izslēgšana no savas dzīves IR problēmas risināšana. Ignorēšana šai gadījumā būtu turpināt izlikties, ka viss ir o.k., vai ne tā?
BET! Ir taisnība arī aininaai. Būtu stulbi, ja izveidotos sistēma "liec man 555 vai es tevi izslēgšu".
Mīlīši, būvējam pacietību,ja cilvēkam nepatīc,nu nepatīc,kāda Tev daļa Ignore pogu, manuprāt, nevajag. Izbaudiet sliktos komentārus un sliktās lietas savā dzivē kā pārbaudījumus,kuriem tiekot pāri jūs kļuvāt par galvas tiesu pārāki pār tiem citiem! Dažreiz labāk ir notēlot un parādīt otram,ka esi savaldīgs, ticiet man,sajūta ir labāka kā nospiežot pogu ignore, jo tad tam otram cilvēciņam grauzīs vairāk
Man gan ito nevaik ;P Jo vairāk redzu, dzirdu, jūtu,jo labāk Ja sāk traucēt, esmu off no šīs vietas un viss Kā saka - kas pa daudz tas pa skādi. Kas ir līmenī ar tavām izjūtām, tas netraucē.
man sho pogu gribeetos pielietot tiem autoriem, kas visaam bildeem liek 555 - mani apvaino shaada autora apciemojums pie manaam bildeem ;-ppp;-)))) Tas, ja man ieliek mazaak par 5 - ir tikai interesanti - taatad cilveeks domaa pirms balso! un ja veel komentaaru uzraxta - juhuu!!!! priecaajos arii par tiem komentaariem, kurus it kaa nepienjemu - tie arii liek domaat!
Pauliic, skolas laikaa manus vecaakus sauca uz skolu ((( lai arii peec atziimeem biju teicaminiece;-)))
dansiga- un kuri ir tie labie kas liek 555 un kuri ir tie slikti kas liek 555? nu nebus vienmer gari komenti klāt. un ne visu var un vajag pamatot Ar varu mils neklusi
alvils:A nevar vienkārši to lohu Aloxa izbanot? Man šķiet tas būtu vis vienkāršāk, un visi būtu laimīgi.
NEVAR! - Alloxa turas vietējo noteikumu robežās (pogu "dzēst" izmanto ne vairāk pat vienu reizi dienā)... bet vienu-otru droši varētu banot par šadiem personālajiem publiskiem apvainojumiem - "lohu Aloxa " (admiņiem!!!)