forum.gif
Laiki mainās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Laiki mainās?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.06 13:06
 citēt
Skatoties sen ieliktās un vērtētās bildes rodās jautājumi par portāla atīstību.

Salīdzinot ar pēdejo dienu ieliktajām bildēm ar mēnešus 3 - 4 - 5 atpakaļ, var secināt, ka vērtējumi ir stipri augstāki un balsojumu skaits (aktivitāte) lielāka.
Vai tas nozīmē, ka mēs ejam uz kvantitāti?

Komentāri:

Lunis@87.110.125.30 | 12.10.2006 12:31
Tas nozime ka Digiziepjiem cenas krit un skolas vairak datorlaik tinjiem paradijies.

Lunis@87.110.125.30 | 12.10.2006 12:40
Bet ja taa pamatigi paeta daudz vairak ir nopietnaku darbu no stabili labas bildes taisosjiem autoriem var redzet ka cilveki acim redzami aug. Bet draza ar pieaugusi bet tie pa laimi atri saprot ka ar mesliem talu neaizbraxsi un atri pazud vai labojas:) Pirms dazjiem menesjiem te domineja depresivie tipi kam dveseles caureja bij noteicosjais patreiz jau stipri sakarigaki gan text gan bildes. Jaaa pedejos menesjos dzives paberni un neattzitie geniji vai prokurora sindromu sirgstosjie individi pametusji sjo pasakumu laikam bus pie papinja parvakusjie kur skadetiem attieciga aprupe pieskatisjana un auditorija:) Attistas iet uz auxsju sji plapatuve gan tusejot gan spamojot gan knipsejot:)

sundew@62.85.27.115 | 12.10.2006 12:41
tas noziime, ka sakas, tas, ka visi par visiem balso ,lai ari par vinjiem palsotu, liek samera normalas atziimes, lai pashus neaiztiek..nu karoche peace in fotoblog :)

j0e@62.85.2.6 | 12.10.2006 12:44
Vai arī mēs kļūstam nevērīgāki pret citu darbiem un vērtējam tikai tās labās bildes...

Lunis@87.110.125.30 | 12.10.2006 12:48
j0e :
Nju ja bet tad cilveks saprot ka ar sudinju ko neviens neverte nekur nevar tixt vins spiets ir cept ko intresantu ko tauta verte ta ari vairums dara taisa bildes kas piesaista uzmanibu ar stilu ideju vai krasu un mekleun verte citas tadas pasjas PIESAISTOSJAS bildes:):)
Publicēts: 12.10.06 16:01
 citēt
ja laiki mainas....
Publicēts: 12.10.06 17:16
 citēt
jā ... 8)
Publicēts: 12.10.06 17:20
 citēt
ko?
Publicēts: 12.10.06 17:20
 citēt
Nez kāpēc arī man šī doma :?: arī bija ienākusi galvā (vai esmu noguris, vai blogā ir augstāka kvalitāte), bet atrunāt negribēju.
Ir grūti vērtēt darbu ja nav izslēgšanas princips, tas ir ņem divus un vienu virza tālāk...mēģināšu savu domu pa punktiem
1. ja viena dienā ir ielikti darbi, kur vieni acīm redzami ir labāki, bet otri pieder autoriem ar vārdu, bet ir slikti, tad svaru kauss tāpat aiziet uz "vārdaino " autoru pusi
2.jāsaprot pareizi, ka ļoti daudzi nemāk :roll: un nevar izteikt savu domu, un censas savu līdzdalību parādīt ar cipariem,...bet darbs kurs ir vājš nesaņem arī šos apmeklējumus (divi, trīs paziņas nobalso, bet darbi kur balsotāju ir virs 10, nerunājot virs 20 neatbilst augstāk sundew rakstītajam), izņemot gadījumus, kad slikts darbs kadu daļu aizkaitina.
3.Tomēr jāatzīst, ka blogā ievietoto darbu kvalitāte ir augusi :!: , un varetu teikt , ka ļoti augusi (runāju par autoru darbiem, kuru reitings ir virs 5,01), jo kad ienācu blogā, praktiski nebija bez lielām kļūdām darbu, tad tagad autoriem, kuru reitings ir virs 5,4 (arī daudziem zemāk) reti atrodas rupjas kļūdas, runa jau sākas par nianšu apspriešanu.
4. pats cenšos pievērsties labiem darbiem, norādot ,kas man patīk un nedaudz pakritizējot, ko arī cenšos darīt pieklājīgi. Varbūt, ka stimulācijai bi, bi lieku par daudz, bet "vecie buki " dabon ciest
5. Savos darbos neatkarīgi no vērtējuma un vērtētāju skaita, vienmēr apskatu, vai autori, kuri ir manās acīs cienījami, ir manu darbu vērtējuši. (piem. briedis, sudew, lunis, Pedro44, Nātans, Senders takeshi , ArchAngel , rectum krastiks, sandijs ,mazaispuukainais, mreinis, Krasovsky ,chirkainais, nigureks ) . Vienmēr paskatos vai ir j0e.
Šie pamatā ir blogisti, kas saka skaudri, bet godīgi. Ja darbs ir paticis vēl kādam...arī paldies. (lai man piedod mani fani, kuri nav pieminēti)
6. Mani pašu šis reitings ietekmē tikdaudz, kā kad ienācu blogā pirmo reizi un pēc pirmās kritikas man uzklupa vesela čupa blogistu (veco), kas tu tāds esi, ka drīksti vecos kritižēt...tad tagad man ir tīri patīkami, ka jau esmu saņēmis pāris paldies par labiem ieteikumiem...un ticiet man, tas ir patīkami...un ir bilde, kas veidota ar manu ieteikumu (padomu) ir visu laiku labāko pirmajā 10 (12)
Un nobeigumā varu teikt, ne jau reitings dod gandarījumu, gandarījumu dod laba bilde, labi iznācis fotogrāfēšānas process, labi iznācis foto saiets un arī labi :twisted: draugi fotoblogā. :P
Publicēts: 12.10.06 17:46
 citēt
Man a domaats, ka kvalitaate augusi.
Un ja kads apgalvo, ka vinjam tas, vai paskataas bildes un noveertee, pie backsaides - varbuut pats taa domaa un varbuut taisniibu domaa, bet nu ne par visiem 100 %-iem.
Publicēts: 12.10.06 18:21
 citēt
Hmm es ar esmu pamaniijis, ka veerteets tiek aizvien vairaak un liidz ar to arii atziimes summeejas augstaakas. Man gan liekas, ka tas noraada uz to, ka Fotoblog pamazaam paliek populaaraaks un piesaista vairaak cilveekus. Un domaaju arii, ka kvalitaate ar augusi, varbuut ne tik kardinaali, bet tomeer skatoties uz labaakiem darbiem saac pats domaat liidzi ko un kaa paraadiit lai citiem buutu interesanti.
Publicēts: 12.10.06 20:25
 citēt
Tā ir pozitīvisma kampaņas līdz šim nepieminētā sastāvdaļa!!! :D
Publicēts: 13.10.06 08:21
 citēt
Bet vai tad mees visu laiku netiecamies uz augstaaku kvalitaati! :roll:
Publicēts: 14.10.06 11:02
 citēt
mans domāt, ka aug gan kvalitāte, gan kvantitāte. Kvantitātes ziņā šķiet pēc ilgiem laikiem fotoblog lietotāji ir bijuši aktīvāko nekā erfoto lietotāji (pēc web.top.lv datiem). Un arī kvalitātes ziņā šķiet pastāvīgajiem lietotājiem tās bildes tomēr ar laiku uzlabojās un pilnveidojās (vismaz spriežot pēc paša pieredzes - noteikti)
Publicēts: 14.10.06 21:15
 citēt
Par to vai aug kvalitāte ir ļoti strīdīgs jautājums. Manuprāt aug minimāli (bet aug, arī tas ir pozitīvi). :) Es pilnīgi piekrītu Sundew teiktajam, jo jauilgu laiku novēroju, kā notiek balsošana par bildēm - iet vaļā vecais labais blata princips - draugiem lētāk, respektīvi kāds ieliek bildi, tūdaļ seši drauga balsojumi bilde topā. Bet ja paskatās uz to bildi ar acīm vaļā, bez rozā brillēm, tad tur nekā nav... Atliek vienīgi nobrīnīties. Lai nu kā cilvēki te dažādi, katram sava gaume.
Esmu runājis (lai gen ne visu ko vēlējos pateikt).
Hau! :)
P.S. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):