- Lidija, vai Jūs neiebilstu veikt ar mani dzimumaktu? - Ja, Eduard, es arī pašlaik esmu noskaņota uz kopošanos. - Novelciet drēbes. - Jūs arī, mans draugs. - Lidija, Jums ir pareizas formas krūtis. - Eduard, Jums ir stipra erekcija. - Pamēģināsim pozu nr. 83. Tādējādi tiks nodrošināta optimāla iekļūšana. - Esiet, lūdzu, taktisks ar mani. - Es ievadu savu peni Jūsu vagīnā, Lidija. - Es esmu kaisles varā, Eduard. Mans ķermenis kvēl liesmās. Lūdzu, mazliet augstāk, ja nav grūti. - Sāku frikcijas. - Jūs drīkstat kāpināt amplitūdu, Eduard. - Lidija, Jums ir pareizas formas krūtis. - Paldies, Eduard. Jūsu frikcijas neatstāj mani vienaldzīgu. - Turpinām kopošanās aktu. - Eduard, es kulminēju. - Es arī, Lidija. Pietiekami vētraini. - Paldies. - Paldies.
Iet gar krastu zveinieks ar divām milzīgiem lašiem pār plecu. Šo dabiskā kārtā aptur policija. -Draugs, iekriti, maksāt vajadzēs... -Jūs neticēsiet, policista kungs, es šos lašus no mazotnes pazīstu! -Kā tā? -Biju reiz nopircis ikru bundžu. Tur divi ikri man baigi iepatikās. Sāku šos barot. Sāka draugi augt. Izauga lieli. Nācās trīslitru burkā pārlikt. Tur arī baroju. Izauga pavisam lieli, vannā pārliku. Arī no vannas izaugu. Nu es šos te uz ezeru atstiepu. Tagad gāju gar krastu, uzsvilpu un šie piepeldēja klāt... Neticiet? -Nē, vecīt, neticu... -Es varu parādīt, gribi? -Parādi gan... Zvejnieks ielaiž lašus ezerā un stāv pīpē... Policists skatās izbrīnīts un saka.. -Nu, uzsvilp... -Nah..j? -Nu lašus pasauc! -Kādus lašus?
------------- Pie kioska: -Man litru šņabi un kolu. Paņem aiziet. Pēc stundas. -Man litru šņabi un kolu. Paņem aiziet. Pēc stundas. -Man litru šņabi un kolu. Paņem aiziet. Pēc stundas. -Man litru šņabi un šito... Sprite... Slikti palika no tās kolas...
Sēz divi latvieshi upes malaa un makshjkeree... Skataas - lido kaut kaads tur... kukuruzjiks... melni duumi, nelabs troksins... lidmashiiniite saak strauji zaudeet augstumu... ar skalju bliikšķi, duumu mutuli kukuruznjiks ietriecas kūtiņā - vistas pa gaisu, spalvas pa gaisu... Viens latvietis saka: kaada valsts..., taadi terorakti...
Vilciena kupejā brauc gruzīns, ukrainis un igaunis... Gruziins piedaavaa snjabi un spekji... prasa igaunim: nu - dzersi? Igaunis domaa - it kaa jau gribeetos, bet ir jau viss kas dzirdeets par gruziiniem - ja iedzershu, buushu viegli dabuunams (vopshem vinsh uztraucas par sava aanusa neainiibu...) un atsakaas... Gruziins iet pie ukrainja... Nu dzersi? ukrainis domaa - ir jau viss kas dzirdeets par tiem gruziiniem, bet nekas - kad iedzeru palieku 10 reizes stiraaks - pielikt sho pie vietas, man buus nieks... ukrainis piekriit un saak dzert... Gruziins prasa ukrainim - vai tasniiba, ka tad, kad tu iedzer, tu paliec 10 reizes stipraaks? - jaa - tad pieturi igauni! ....
Vilciena kupejā brauc gruzīns, ukrainis un igaunis... Gruziins piedaavaa snjabi un spekji... prasa igaunim: nu - dzersi? Igaunis domaa - it kaa jau gribeetos, bet ir jau viss kas dzirdeets par gruziiniem - ja iedzershu, buushu viegli dabuunams (vopshem vinsh uztraucas par sava aanusa neainiibu...) un atsakaas... Gruziins iet pie ukrainja... Nu dzersi? ukrainis domaa - ir jau viss kas dzirdeets par tiem gruziiniem, bet nekas - kad iedzeru palieku 10 reizes stiraaks - pielikt sho pie vietas, man buus nieks... ukrainis piekriit un saak dzert... Gruziins prasa ukrainim - vai tasniiba, ka tad, kad tu iedzer, tu paliec 10 reizes stipraaks? - jaa - tad pieturi igauni! ....
zaķīts iet pa mežu un atrod pistoli. aiziet pie lāča un saka. čau lāci pif,paf. es tagad uz galda malas pif,paf. izdirsīšu sūdu pif,paf. un tev tas būs jāapēd pif,paf. un ja tu viņu neapēdīsi klikt,klikt.tad es pats apēdīšu..