forum.gif
Atlase pēc "Autoru līmeņa"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Atlase pēc "Autoru līmeņa"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.08 18:33 labots
 citēt
nu, kamēr bilde anonīma viņa nav nedz, pro, nedz nepro daļā, viņa ir - starp citām svaigi vērtēsanai/kritikai izliktajām bildēm, skatamies, vērtējam. Vēl būtu forši neredzēt citu vērtējumu un komentārus, kamēr nav veikts paša vērtējums/komentārs, lai nesanāktu iespaidoties... Tie, kas jau novērtējuši var turpināt diskusiju zem bildes, jo tad jau ir redzami citu vērtējumi un komentāri...

Kad bilde kļuvusi neanonīma, nekur taču tā nepazūd un atverot autora profilu ir aplūkojama un vērtējama jau caur prizmu - konkrēta autora darbs, tikai šis vērtējums ir nevis reitinga celšanai, bet jau kā personīgs kompliments vai kritika konkrēta autora darbam, jo šis vērtējums neietekmē fiksēto vērtējumu...
Publicēts: 25.07.08 19:12
 citēt
bet man ir tieši interesants šis cits komentārs
Publicēts: 25.07.08 20:12
 citēt
dansiga : Nuuu Bloxs ,Erfoto ,Poga , pat ne Fotki nav nekads "Ar specialajam vajadzibam" es jau kadu ilgaku laiku taisu pasutijuma matereealu kadam starptautiskam projektam par dazjadiem LV WEB foto projektiem dazjadiem piegajieniem metodem utt. Nju tad "Ar specialajam vajadzibam" ir viens no visipatnejakiem pasakumiem vispar LV WEB vide un Foto joma jau nu apsaluti. Par cik es tur nekad nesmu bijis registrejies un tad ta teikt izvelejos neitralu metodi NO LOIETOTAJU VIEDOKLA ta var izbeigt no subjektivisma. Tad no vairakiem ko esmu sai sakara iztirpinajis un parunajis Neviena cita projekta nepastav tik savadas administresjanas metodes un kartiba ka "Ar specialajam vajadzibam" butiba pec kopejas analizes sanak ka atseviski ne seviski intelektu apveltiti subjekti verdarbigi megina uzsspiest citiem savus dzivee usskatus un lietu kartibu un izpratni par "Pareizumu" brizjam atgadina nobraukusjus sektantus pec gajieniem , viens no nirdzigakajiem paiemers ko man sniedza loti advancets kadas jomas specss ka kads rupji sakot "Varu iesvaidits Cirvis" bij sparigi dzesis neitralus nevis glaimojosjus komentus zem atseviskju individu bildem un apsaluti nopietni pilnig murgaini pamatojis ar MK noteikumu pantiem kas bij PILNIGI ne par temu:):) Neviena no LV foto projektiem nestav CENZURA gan tekstos gan darboss TADA LIMENI kada ta pastav "Ar specialajam vajadzibam" butipa tiraka veida PANOPTIKUMS kas gan nev nekads parsteigums nemot vera ta izveidotajus un vinju tieksmes:):) Taka tas BAILES NETRAPIT istajam un tapec atrauties tur ir apsaluti pamatotas , vismaz izejot ko lietotaju atsauksmem noteikti:):)
Publicēts: 25.07.08 21:19
 citēt
vēlreiz pret bilžu anonimitāti jebkurā to pastāvēšanas etapā.
zūd dzīvā diskusa iespēja, kas ir tieši FOTOBLOGA odziņa.
Publicēts: 25.07.08 21:44
 citēt
palaidniex, tu shutterii esi licis bildes un komenteejis/balsojis?!!?!?
NEE NEE NEE UN VEELREIZ NEEE par anonimitaati!!!!! Taada diemzheel ir civleeku psihologjija! Arii es pati sevi pie taa biju piekjeerusi (shad tad), ka pa briidim aizdomaajos - vai buus labi, ka es X bildi veerteeshu ... a ja nu baigi kljuudos ... a ja nu taa ir baigaa spechuka bilde un es paraadiishu savu dumumu?

Lunis, pag - kur pirms tam bija runa par fotolapaam ar speciaalaam vajadziibaam!?!?!?
Publicēts: 25.07.08 22:04
 citēt
mans pakasīja aiz ausi ... nu gan jūs te laižat ...
es tak tapat skatos bildes, kas pieversh uzmanibu ...
mani tas cipars vispar nespej ietekmet ...
tagad izraadaas kaads mani kaut kur i ieskaitiijis vel piedevaam ... un man tie parejie arii jaaieskaita .. brrr ...
Publicēts: 25.07.08 22:29
 citēt
rudalapsa, a kaa tad tu domaaji!?!? ja tu esi pieskaitiita, tad tev arii jaapieskaita - ak tavu nolaidiibu ;-ppp;-)))) (patiesiibaa neko tu nesaprati ;-pp) ;-)))
Publicēts: 25.07.08 22:50
 citēt
Lunis, tavs panoptikums no The Traveller?
Publicēts: 25.07.08 22:51
 citēt
palaidniex, viss ir kartiba, piedod, ka tev uzklupu tani nav neka personiga un tu, lidzigi kaa daudzi pirms tevis, megina mainiit pasauli uz labo pusi, es tikai apbeedinaajos, ka nepareiziem lidzekliem (Stasta citiem kaa jadara, a pashi dara savadak).

velreiz, tauta, pameginiet pashi likt 4triniekus, tas nav gruti un straadaa.
Publicēts: 25.07.08 23:23
 citēt
Mjā ,insanta diskusija.Tikai...Man ļoti bieži liekas ka kritikai bildes liek ne jau lai saņemtu kritiku,bet lai saņemtu -izcili!:face-grin: Manuprāt nekas nav jāmaina,jo visiem nekad nebūs labi.
Publicēts: 26.07.08 11:06
 citēt
forelljjanka:Mjā ,insanta diskusija.Tikai...Man ļoti bieži liekas ka kritikai bildes liek ne jau lai saņemtu kritiku,bet lai saņemtu -izcili!:face-grin: Manuprāt nekas nav jāmaina,jo visiem nekad nebūs labi.

nezkāpēc man šī atziņa liek piekrist... :face-monkey:
Publicēts: 26.07.08 12:20
 citēt
dansiga : Tas nāk no šejienes www.ogresfoto.info... Par šito daži ĪPATŅI esot nedēļas divas cepušies un atbildes "Mērus" plānojuši es biju bez iekšām no smiekliem:):) Tad nu kopš tā laika apzīmejums "Projekts cilvēkiem ar īpašām vajadzībām " ir šiem pielipis dzelžaini un tā patiesumu šie apstiprinā visai regulāri un arvien PARLIECINOŠĀKAS formās:):) Jo vairāk vācu matereālus saviem texstiem no lielāka lietotāju skaita JO vairāk par to parliecinos:):)
Publicēts: 26.07.08 12:35
 citēt
par www.ogresfoto... Interesants fotoportālu raksturojums/salīdzinājums. !! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt