forum.gif
Atlase pēc "Autoru līmeņa"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Atlase pēc "Autoru līmeņa"
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.08 12:52
 citēt
labi, ka neesi pirmais ar tadu luugumu. Ir variants (Elika sakotneja doma): atlasit proporcionali 5, 15, 80% (ceru ka saprotat), tad FR pie kura nosaka PRO, ADV vai BEG butu peldoshs
Publicēts: 25.07.08 12:54 labots
 citēt
jaa tie cipari jau nu pilnigi noteikti nosaka kursh ir pro un kursh tiko fochiku rokaa panjeemis. tak paskaties kadam bildem te ir cipari 6... un viss taps skaidrs.
Publicēts: 25.07.08 12:55
 citēt
nesei pirmais uljen, bet joprojam aktuali gan sis ir.. Bet pagaidam kamer nav jauna Elika sistema vai tiesham gruti nomainit paris ciparus kodaa?
Publicēts: 25.07.08 13:16
 citēt
varbūt labāk vispār atlasi pēc bildēm, nevis AR un FR?! bildes, kam vairāk par 6.45, bildes, kurām no 6.4-6.44, bildes no 6.35-6.39, tālāk 6-6.35, un visbeidzot tās, kam mazāk par 6. tad nebūtu atlase, kur 120 bildes ar vērtējumu 6.31 tiek atzītas par līdzvērtīgām 12 ar 6.62. m?
Publicēts: 25.07.08 13:17
 citēt
M_S:vareetu izdaliit ainavistus, portretistus, dokumentaalistus, reklaamistus, modelju-bildeetaajus, klusodabu-bildeetaajus utt o tas buutu labi a peec popularitaates(lasiit cipariem) naz vai ir kaada jeega... .

gluzhi manas domas.
Publicēts: 25.07.08 13:17
 citēt
cut ze spam! (zo, Carlsberg)

Annir, doma par videjo bildi daudz nedos jo pec 100bildes blogaa raditajs nostasies "ap vidu" un vairs nekusteesies nekad. tapec ir FR kas tomer ietekmejas un mainas dinamiski, varbut ne katram skaidrs un pa pratam, tomer tas mainaas.

cik sapratu neviens nesaprata Elika domu ko es meginaju izteikt otrajaa postaa
Publicēts: 25.07.08 13:19 labots
 citēt
ja godiigi iisti nee... a varbuut jaa. kip sadalit attiecibas? jo lielaks pro jo mazak %?
Publicēts: 25.07.08 13:20
 citēt
doma taada ka uztaisit peldosjo robezhu FR reitingam, kad tas ir PRO un kad ADV un kad BEGINNER. pashlaik shii robezha ir iesetota un nemainiiga: 6.

bet

doma ir aprekinat cik ir TOP 5% no FR (pienemsim ka tas bus 6.31), tad aprekinat cik ir 15% no topa FR (pienemsim 5.7) un parejie. tikko kaa vairak autoru sanjems 6.31 un saks paraadiities 6.7 (Tagad lielakais pienemsim ir 6.5) taa shi robezha starp PRO un ADV parbidisies uz augshu (un buus 6.32 nevis 6.31) AUTOMATISKI tadejadi bus netikai Labi bet LABI attiecigi uz ko spej parejie
Publicēts: 25.07.08 13:21
 citēt
attiecigi 80% beginner? 15 advanced un tie 5% pro? tas skiet logiski..
Publicēts: 25.07.08 13:24
 citēt
jaa, tam ir ari drawbacks piemeram tu nekad nezini kuraa sadaljaa meklet sevi (shodien biji PRO rit jau ADV kautgan kvalitate tavam bildem NAV KRITUSI bet ir vaajaka uz KOPEJA FONA) vot.

iekodet itka nebutu problemu, gribu padiskutet varbut ir vel citi varianti, sakiet arii tos, sorry ja norakshu jau saknee :)
Publicēts: 25.07.08 13:29
 citēt
nu taa elika sisteema ir kaa centralizeetajos eksaamenos. varbut pat ta butu labak.
Publicēts: 25.07.08 13:33 labots
 citēt
khmm, izklausās dikti prātīgi par to Pro, Adv Un Begf dalīt 5/15/rest, bet tā ideja par ainavisitiem, portretistiem, plikņu bildētājiem...
kaut vai uzrīkot iespējau uzzināt labākos kategorijā, vai savu vietu kategorijā, nedalot pro un nepro klasēs. Vienkārši uzzināt, kam kāds reitings ainavās, portretos utt... Tas varētu būt dzinulis daudziem pacensties paaugstināt savu vietu kādā konkrētā kategorijā un veicinātu pievērsties mazāk populārām kategorijām

tas liktu arī padomāt kādā kategorijā bildi ievietot publikācijai, jo citādi daudziem ir "po", kāda kategorija, ka tik bilde ielikta un laba

P.S.
un neveidot topu kategorijai "Cita" :D
Publicēts: 25.07.08 13:41
 citēt
o! palaidnieka ideja interesanta. tencinu
Publicēts: 25.07.08 13:42
 citēt
Elika ideja ir laba!
Un veel - domaaju, ka arii punktus par bildes balsoshanu autors, kursh ir PRO dotu balsojamajai bildei vairaak nekaa beginners (kaa tas ir photodomaa - iesaacejam viena balss ir 0.5, adv - 1, pro - 1.5 balles).
Publicēts: 25.07.08 13:48
 citēt
tos pro iemitniekus varetu ari maybe ieteikmet tas cik daudz lietotajiem vinsh ir favoritos, jo pienjemu, ka shadi autori ir daudzi kuru bildes gribas apskatit atkal un atkal..
Publicēts: 25.07.08 13:49 labots
 citēt
dansiga - var rasties problēmas...
kā skaitīt to balss svara koeficientu - 0,5, 1, 1,5 ?
Uz to, kādā kategorijā bija balsotājs uz balsošanas brīdi, vai visiem iepriekšējiem balsojumiem to mainīt atkarībā no tā, kādā klasē balsotājs ir pašlaik?
Proti, visi mēs kādreiz bijām begineri un kopš otrās ieliktās bildes arī tad sākām vērtēt citu darbus.
Vai mūsu pirmo atdoto balsi skaitīt atbilstoši tā laika reitingam vai atbilstoši šī brīža līmenim?
Moš mēs par kādu savu pirmo vērtējumu nemaz lepni vars nejūtamies ar šīsdienas pieredzi, redzējumu un domām?
Publicēts: 25.07.08 13:53
 citēt
Kaut vai shii briizha liimenim! Nu bet dabiksi , ka duadz ko mes parvertejam ar laiku! Nu un? Atskatoties pagaatnee, varam pasmiet par sevi ;-)
Publicēts: 25.07.08 13:55
 citēt
palaidniex:dansiga - var rasties problēmas...
kā skaitīt to balss svara koeficientu - 0,5, 1, 1,5 ?
Uz to, kādā kategorijā bija balsotājs uz balsošanas brīdi, vai visiem iepriekšējiem balsojumiem to mainīt atkarībā no tā, kādā klasē balsotājs ir pašlaik?
Proti, visi mēs kādreiz bijām begineri un kopš otrās ieliktās bildes arī tad sākām vērtēt citu darbus.
Vai mūsu pirmo atdoto balsi skaitīt atbilstoši tā laika reitingam vai atbilstoši šī brīža līmenim?
Moš mēs par kādu savu pirmo vērtējumu nemaz lepni vars nejūtamies ar šīsdienas pieredzi, redzējumu un domām?

labs punkts! bet arī dansigas piedāvājums nav slikts. tikai jāizdomā, kā to administrēt, lai nebūtu tā, kā saka palaidniex. :)
Publicēts: 25.07.08 14:26
 citēt
Ko jus tur cepaties par kautkadiem reitingiem , es piemeram ieeju uz parskirstu BILDES un tas kas iekrit aciss AR KAUTKO tas ari apskatos smalkak neatkarigi no autora. Piemeram loti sterili un perfekti nostradatas bildes ATRI sak noriebties un neizrasit vairs galigi nekadu intresi ne skatitajos ne pasjaa. Esat kadreiz redzejusji saucamo FOTO KATALOGUS jeb ka lameri saka "Stock Photography" stila darbuss , vienreizeji garlaicigi un vienveidigi isstradajumi. BET ja ta skatas TEHNIKI nevainojami un biezji vien kompozicionali PERFEKTI , bet tadas bildes ja regulari skatas neizrasa nedz intresi nedz emocijas. Lidz ar to ja AUTORS strada RADOSJI vinja kolexcija nereti ir bildes kas izpelnas apsaluti pretrunigus vertejumus un reitinguss. TAS NAV NEKADS RADITAJS , zinu veselu baru kas mocji tik 555 lai piesaistitu sev uzmanibu mani piemeram tas NEPIESAISTA vienigais kas man piesasta tas ir INTRESANTS RISINAJUMS + TEKSTI viss parejais nav butiski nedz reitingss nedz autora statuss:):) Piemerak kaut ari seit ir MILZUM daudz dabas skatu ar MEZONIGIEM reitingiem tadu kas butu INTRESANTI ir arkartigi maz. Skuķi saucamajas "Modeļu" posaz man jau sak zosadu izsaukt jo VISI VIENADI var just ka skolosjanas notiek pec kautkda VIENS STANDARTA un autori i nedoma no vinja atkapties un ko likt LIELU REITINGU par garlaicigu VIENVEIDIGU bilzju sakopojumu?? Skukji smuki nekadu probkemu REITINGS auxsts bet bilde GARALAICIGA:):) Man patika ka kautkur varj saklikot SEKOT konkretiem autoriem , man piemeram kautkada Fotodoma saklikoti kautkadi 20 savdabigi autori kuru darbuss ari skatos PAREJOS tik ta paraskatu JA IELRIT kas aciss izppetu ari CITUS darbus. Parejoss vienkarsji neskatos un neatkarigi ne no kadiem topiem vai reitingiem:):) Piemeram ir tads Italju fotografs Lorenzo vina darbi pamata ir VIENKARSJI nju sjitadi
img.fotocommunity.com...
img.fotocommunity.com...
un visji ir ZVERIGOS topss , es neteiktu ka man vinji liktos intresanti BET dzeks ir turigs puika un bilde daudzus un daudzus MODELJU portfolio vius vienaduss un vienadi garlaiciguss bet MEICJAS SMUKAS :):)
Publicēts: 25.07.08 14:29
 citēt
piekritu lunim ka ertak ir skatit kadus 20 favoritu autorus plus ik pa laikam iemest aci galerijaa un ja kas piesaista apskatiit.
Publicēts: 25.07.08 14:33
 citēt
Lunis, bet ja veerteeshanas sisteema pastaav - kaapec lai mees to nepilnveidotu? Mani arii tas neuztrauc, bet labpraat photodomaa vakaraa uzspiezhu uz pogas "raiting" un apskatu augsheejo galu - ir jau arii tur meesli, bet daudz ir arii skatiishanas vertas bildes. Fotoblogaa shis reitings nestradaa - par to es esmu informeeta tikai tik daudz, kad mana jaunaakaa mieta to ir pasuutiijusi un kad satiekamies - tad kaadreiz aprunaajamies par taam bildeem ....

Jaa, adminji .... taa arii neesmu atradusi, kur fotoblogaa var pasuutiit taas meenesha bildes (just delj interses vienreiz peetiiju, kad meita man jamaas atsuutiija)
Publicēts: 25.07.08 15:40
 citēt
Carlsberg:kas gan tur ir aktuāls ? Ja pie pro bildētājiem pieskaita saulrietu un kaķīšu bildētājus tad jā.....
ATZĪMES neko nenozīmē....

Laikam jau taisnības labad būtu jāatdala "vienīstenie mb filmas mākslinieki" no nīstajiem krāsaino saulrietu plebejiem...:)))
Kautkā neizskatās, ka Tavam Pentax ME funkcionētu "šedevrs" podziņa...:)
Personīgi mani vairāk interesē process (ja dsanāk laika), nevis atzīmes!
Publicēts: 25.07.08 16:00
 citēt
+OskarsLudvigs
Publicēts: 25.07.08 16:14
 citēt
Annir:pirms pievienoju - kur var apskatiities?

jā, es ari labprat
Publicēts: 25.07.08 16:42
 citēt
Annir, oii - nevajaga shito muljkjiibu .... par anonimitaati .... kaa shutter sho uztaisiija = taa nomira;-( tad lielaakaa dalja vispar nekomentee un nebalso - aiz baileem, a ja nu zem bildes sleepjas "guru", kuru tagad taa njems un noliks gar zemi?;-((((
Publicēts: 25.07.08 17:04 labots
 citēt
nu šis te saits tāpat ir pārpludināts ar visādām smukbildēm bez satura (cilvēkiem tak patīk) vai bildēm ar kliedzošu ideju vai sāpi, bet nespēku to realizēt smuki (tādu gan dikti maz).

Bet ja godīgi - neesam jau nu nekādi profi (izņemot kādu saujiņu) un uz absolūu mākslinieku te neviens šķiet nepretendē... Lielākā daļa pilnīgi iesācēji, kas modes vai gribēšanas pēc to uzskata par savu aizraušanos. (Tas nenoliedzami ir labāk kā pīpēt zāli, dauzīt laternas un tmldz.)

Daudziem neprofiem vajag reitingu (atzinību), dažs "profs" ieliek tikai šejienei tīkamos/saprotamos darbus, citus nemaz šeit nerādot, baidoties būt nesaprasts, pārprasts, nenovērtēts...
Ja nu šeit ir tāds mazais ciema "pīļu dīķītis" tad nu šajā mazajā "pīļu dīķītī" visi peramies... Protams šeit ir tādi, kas "augstvērtīgākā" fotoportālā ir begineris, bet šejienei var realizēties kā pro gala meistars... Tā teikt pēc princpa -> pirmais ciemā, nevis pēdējais pilsētā.

Objektīvi mācīies, saņemt objektīvu kritiku un balstoties uz šējienes komentāriem augt un attīstīties - pagrūti... Iegūt fanu un apjūsmotāju pulciņu - viegli...

Bet ja jau kaut kāda reitingu sistēma ir, liekam patīk/nepatīk, 5/5/5 vai 3/3/3 - sacensību gara uzturēšanai kāpēc nepasvīšt pie reitingu sistēmas un reitingu topa? Kāds papētīs, ka kategorija, piemēram, hobiji vai sports - maz apmeklēta, tāpēc pacentīsies paņemt to pirmo pleķi reitingā pēc kategorijas. Un kas tur slikts - būs gājis fotogrāfējis, guvis pieredzi, ieraudzījis/uzstādījis mērķi un kaut ko jau iemācīsies. Kādam vēl sagribēsies tajā pat kategorijā sasniegt virsotni. Parādīsies sacensību gars, vairāk domās pie darba, pie momenta...
Par ļaunu jau nenāks...
Publicēts: 25.07.08 17:09
 citēt
Lunis, mums tachu ari ir favoriti - iekjekse autorus kuri tev patik un chiks - tikai vinu bildes galerijaa
dansiga - tavs ieteikums ir labs un zinams. var padomat. bet ka jau mineja sheit - ir daudzi neredzami zemudens akmenji.
billy: jau tagad fotografa reitingu ietekmee cik autoriem tu esi favoritos. laika FR. varbut AR. japaskatas majas. bet ietekmee, un diezgan nopietni.
annir (lai ari atsauci) tada doma bija un nav gluzhi atmesta bet tam ir daudzi neredzami zemudens akmeji (piemeram, vai bildi radit autora autorseerijaa? vai bildi radit ja atlasi galriju pec favoritiem utt)
Publicēts: 25.07.08 17:13
 citēt
P.S.
Bet par to anonimitāti, pirms esi nobalsojis vai nokritizējis. Nevienam "guru" jau nepatīk objektīvs vērtējums.
Kā arī pielūdzējiem bail kļūdīies, ka nenovērtē labi nefavorīu un nenokritizē savējo, vai arī saliek visiem 5/5/5, lai , nedod Dievs, nenokļūdītos...
Parasti jau ir tāda daļa, kas sevi pierādījusi ar dažiem darbiem un nu uz to lauriem ļaujās laizt lažu...
Tā teikt "guru bilde" bilde vēl nenofotografēta ir jau šedevrs... (Diemžēl ta ne vienmēr ir)
Manuprāt arī nejaušībai ir iespēja radī iesācēja rokās kolosālu darbu, kas paliks nenovērtēts, jo autors tāc necils un nezināms.

Patiešām meistara darbi ir labi, atpazīstami pēc rokraksta un tur anonimitāte ir tikai formāla...
Publicēts: 25.07.08 17:14
 citēt
palaidniex, a kas ir augstvertiigi fotoportaali? iedo adresiites!
Publicēts: 25.07.08 17:17
 citēt
Shadow - runājot par anonīmajiem darbiem. Var tak darbu nerādīt autorsērijā, kamēr nav bildei vērtējuma un vai komentāra.
Rāda darbu kopējā katlā vai kategorijas šķērsgriezumā, bet kamēr nav vērtējuma nerāda skatoties viena autora darbus...
Nu, vienīgais tur vēl varētu pielikt noilgumu - skatoties viena autora darbus rādīt arī nenovērtētos darbus, bet tikai tos, kas ielikti pirms nedēļas (divām) vai agrāk...
Publicēts: 25.07.08 17:22
 citēt
palaidniex, tu arii gribi lai blogs paliktos tikpat stiivs kaa shutter!?!?!?!?
Publicēts: 25.07.08 17:24
 citēt
nu vārds augstvērtīgs nevajag saprast tik burtiski, bet es pieņemu, ka jebkurš lielākas valsts fotoportāls varētu būt ar lielāku skaitu patiesi labu darbu. procentuālā attiecība gan būs +/- tā pati, bet absolūajos skaitļos līmenis būš augstāks
Publicēts: 25.07.08 17:26
 citēt
palaidniex, tur jau taa lieta, ka patiesiibaa visur ir viens un tas pats ..... tikai lielaakaa pilseetaa aaatraak var atrast liigavaini nekaa mazaa ciemiatinjaa;-)
Publicēts: 25.07.08 17:27
 citēt
nu vooot, paraadaas kaut kadas 2 nedeeljas (kapec 2?), paraadas neprecizitate (tu melosi, teikdams ka cileks publicejis 10 bildes, a raadiisi tikai 9, vai arii melosi, teikdams, ka cilveks publicejis 9 bildes, kamer vinsh reali bus publicejis 10) un ja atversi cilveka galeriju kuram nekad neko neesi komentejis vispar nesapratisi cik vinam bilzhu un kuras taas ir ... baiga putra. baigaa. tapec alikaam uz nenoteiktu laiku...
Publicēts: 25.07.08 17:31 labots
 citēt
dansiga - es negribu stīvumu, es gribu patiešām komantārus pie bildēm, bet jārēķinās, ka šeit ir milzīgs skaits to, kas vēl ir skolnieki, kas objektīvi nemāk ne uztvert kritiku, nedz objektīvi kritizēt citus.
Te gan jāsaka, ka ir arī daudz pieaugušo, kas to neprot darīt formulējot savas domas vai aukstasinīgi uztvertot.
Es ar aizsvilstos, ja man, manuprāt, pilnīgi nepamatoti ieliek bildei vērtējumu 1/4/1, nesaņemot objektīvu paskaidrojumu kāpēc attēlam vērtējums pēc diviem parametriem ir "dzēst"... Uz mākslinieku nepretendēju, bet paskaidrojumus gribētos...

Ņemot vērā cik liela daļa te ir to pusaudžu vajadzētu moš padomāt, kā iemācīt vērtēt citu darbus, pacensties izprast autora domu un padomāt par to, ko un kā autors gribējis pateikt. Tad moš pats arī sāks domāt, ko un kā ir bildējis....

Saprotu tās ir vējdzirnavas ar kurām cīnīties bezjēdzīgi, bet pašā Fotoblog sākumā 5/5/5 dabū bija ļoti grūti, un bilžu vērtējumā tika izmantota pārsvarā skala no 2-4. Maza sabiedrība, kritiski piegāja gan saviem, gan citu darbiem. Bija komentāri, kritika, domu apmaiņa. Kā to panāk - nav ne jausmas...
Publicēts: 25.07.08 17:40
 citēt
Shadow:nu vooot, paraadaas kaut kadas 2 nedeeljas (kapec 2?), paraadas neprecizitate (tu melosi, teikdams ka cileks publicejis 10 bildes, a raadiisi tikai 9, vai arii melosi, teikdams, ka cilveks publicejis 9 bildes, kamer vinsh reali bus publicejis 10) un ja atversi cilveka galeriju kuram nekad neko neesi komentejis vispar nesapratisi cik vinam bilzhu un kuras taas ir ... baiga putra. baigaa. tapec alikaam uz nenoteiktu laiku...

ir, ir traki, bet savu favorītu bildes un labi darbi būtu jāredz jau pa gabalu. es nesaku ka ar šo ideju pretendēju uz absolūtu taisnību, tās ir tikai pārdomas par tēmu. Bet apmēram nedēļu pie labiem darbiem ir jūtams cik necik jūams vērtējumu birums, vēlāk vērtējumi ir reta parādība...
Piemēram, attēla reitingam iekļūšanai topā, tiek skaitītas tikai tās balsis, kas saņemtas par foto, tikai laikā, kad bilde ir bijusi anonīma. Vēlāk nodotās balsis ir tikai fanu atzinība, bet tās nespēj vairs ietekmēt vietu topā... Mēs taku zinam, ka labas bildes novērtē/apskata visvairāk pirmās 3-4 dienas... vēlāk ir sliknums burties cauri kādām 300-600 pa tām dienām iesūtītajām bildēm...
Runājot par cik ta bildes ir autoram - te jau tā pati shēma, kas strādā pašu galerijās 66 bildes, bet 58 publicētas. Pārējie zina tikai par 58 bildēm. Kamēr bilde ir anonīma, tikmēr autoram ir 57 publiskas, bildes, kā noilgums garām autoram ir par vienu vairāk...
Publicēts: 25.07.08 17:40 labots
 citēt
palaidniex, nu te es atlajushois oponeet un izmantojot stavoklja prieshrocibas noraadiishu, ka jamaina pasaule, mainoties pasham. luuk tavi pedejie komentari blogaa. Un es neredzu kritiku par ko tu tik loti vaino "pusaudzhus". sorry. bet noraadiit kas daraams citiem ir vieglak nekaa darit pasham. bet tas nav labi.

[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 17:20 25.07.2008
mmm, man ar jāgaida brīvs ķeksītis "izcili"
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 15:06 25.07.2008
Balsojums: Patīk!
par ēnu varētu arī es piekrist...
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:41 25.07.2008
man ar tas bērzs liekas apgraizīs...
tā jau smuki, bet tomēr traucē tāds kadrējums
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:40 25.07.2008
Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5.
mazliet gan tās debesis tomēr ir izdegušas, kā arī atsulgs ūdenī
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:25 25.07.2008
mazajā bildē likās, ka kāds sniegotāz ziemas kadrs ienācies... :D
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:18 25.07.2008
pašam ir jau arī ir, kur piesieties, moš tāpēc nav izcili... ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:10 25.07.2008
!!!
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:10 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:09 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:09 25.07.2008
labs! :)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 13:05 25.07.2008
labs gan! ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 12:27 25.07.2008
arī ar drēbēm ir labi un interesanti... ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 11:45 25.07.2008
par ēnu likšu citu bildi ar citu jēgu un nosaukumu... ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 11:44 25.07.2008
ziedu cepurīte... :p
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 11:22 25.07.2008
nu kleita ir gandrīz tajā pat tonī, varbūt mazliet zaļganāka..., jāpamēģina izvilkt atšķirība...
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:38 25.07.2008
lai arī mani kaķbildes pat mazliet tracina, šis ir kaut kas! bingo! ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:37 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[ Galerijas bilde ]
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:36 25.07.2008
nu, šoreiz ir tas dramatisms, noskaņai... ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:35 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:35 25.07.2008
Balsojums: Izcili! 5 5 5 (+1)
pārliecināja! :)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:34 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:34 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:33 25.07.2008
lika pat mazliet uzsmaidīt! ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:33 25.07.2008
mhm!
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:32 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:30 25.07.2008
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:17 25.07.2008
:)
[ Reportāža ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 10:16 25.07.2008
pēdejā tok riktīgi laba! ;)
[ Galerijas bilde ]
[X] palaidniex@85.115.114.44 | 06:24 23.07.2008
hehe - ziņkārīgie... ;)
:face-monkey:
Publicēts: 25.07.08 17:50 labots
 citēt
nu un?
es arī vēl tikai mācos komentēt, kā arī fotogrāfēt.
ja cilvēks ielicis patīk/nepatīk bieži vien iztieku ar to balsojumu, bez komentāriem - kādreiz kaut ko iekomentēju savas saprašanas robežās.
es arī mācos, mācos, mācos un mācos, cik ātri sanāk - nezinu
kurš TIEŠI komentārs likās nesaprotams? paturot prātā to, ka ja kaut ko izraujam no konteksta - daudz kas zaudē jēgu. :)
Publicēts: 25.07.08 17:53 labots
 citēt
P.S.
pie 5/5/5 komentēt parasti neredzu jēgu, bet ja ir kas iekomentējams - pierakstu, ja lieku mazāk par 5 - iekomentēju.
Ja liekas ka bilde ir uz "3,5" tad lieku "4", ja uz "4,5", tad lieku "5".
Jā es varbūt neveru vaļā neinteresantas, mani nesaistošas bildes, lai liktu 3/3/3 un komentētu, jo pēc vērtējuma skalas saitā tas taču ir - "hmm, ne šis, ne tas. Kaut kā vienalga ..."

ja domā cik es čum par biežu salieku "patīk" un "5/5/5", tad man domāt es esmu tālu no īstajiem šādas rīcības līderiem...
Publicēts: 25.07.08 18:25
 citēt
sāk stipri ost pēc genocīda!!!!!!!!!
tātad visi gribētu skatīties tikai pro bildes (nemaz nezināju, ka ir tāda iespēja), bet kas tad skatīsies pārējās, briezt situācija, ka jaunienācējam, lai cik labas bildes viņš liktu, nspīd nekāds vērtējums, jo viņa bildes vienkārši ļoti daudzu skatītāju galerijās neparādīsies!!!!!!!
Manuprāt, ja pats liec bildes esi nu tik zolīds un paskaties un pavērtē arī citu veikumu. Piekrītu, ka nevar būt galīgi slims un caurām dienām dirnēt blogā, jo kas cits arī ir darāms. Ja kaādu laiku nav būts labākos darbus var paskatīt fototopā un kā minēja Lunis ir jau autori, kuru darbiem sekojam regulāri.
Par vērtēšanas sistēmu ( jo forums otrajjā daļā vairāk sāk nosliekties uz to pusi) - pēc jaunās sadaļas atklāšana kritizējamajiem darbiem tiešām bija komentāri, kas man ir svarīgi gan saviem gan citu darbiem. patreiz daļa jau ir iemanījusies nobalsot pat bez smaidiņa pielikšanas un sadaļa vairāk ir vērtējama kā 6 ķeršanas sadaļa. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):