Pārdodu Canon 350D, gadu lietots. Komplektā nāk Battery Grip, batereja un ladētājs. Plus divi objektīvi (Canon Ef-S 18-55mm/f3,5-5,6 un Tamron SP AF28-75mm F/2. 8 XR Di Ld). Komplektā arī siksniņa un 1GB CF karte. Iegādāts Latvijā (jabūt arī kaut kur garantijai un visiem papīriem). Optika un fotoaparāts labi kopti un ļoti labā stāvoklī. Pārdodu sakarā ar cita modeļa iegādi. Cena 700LVL. T.29163672 ; e-pasts: maa@inbox.lv
p.s. Man skatijums uz visu kopsuma 350D - max 300LVL canon stikls max - 30LVL grips max - 55-60LVL Karte ka jau mineju par Tamronu nav infas, bet noteikti ne 300LVL
Pat ja prasitas cenas piedavatu, izraditos, ka uzreiz var samaksat tikai, labakajaa gadijumaa, 1/2 un tad vel vajadzetu kadu, kas pieved klat utml., utjpr...
p.s. Man skatijums uz visu kopsuma 350D - max 300LVL canon stikls max - 30LVL grips max - 55-60LVL Karte ka jau mineju par Tamronu nav infas, bet noteikti ne 300LVL
Lai veicas
Nu tad padalies kur var 1GB karti par 16LVL dabuut - man luudzu 2x iesaakumam
lab` lab`, nesāciet te lekties Viss manis piedāvātais komplekts (es izsvītroju ārā atmiņas karti, jo tā pašam noderēs) maksā 600LVL. Par cenu var kaulēties saprāta robežās.
Starp citu, Tamronam šis labs stikls. Internetā var atrast pietiekami daudz informācijas. NE velti viņu pirku, jo gana labs tika sasolīts. Vienkārši man viņš vairs nederēs. Pirku pirms pusgada par 299LVL, izskatās un lietojās kā jauns, bet, protams, nav jauns. Kamera 300LVL + Tamrons 200LVL + Grips 60LVL + 18-55mm 40LVL. Ja ir pircējs, kas kaulējās, tad par visu komplektu 5-10% nost. Visi pričendāļi nāk līdzi - vārdu sakot, pērc un bildē uzreiz