Nu man beidzot ir info, ar kuru savukārt vēlos padalīties.
Doma ir sarīkot plenēru 10-12 cilvēkiem Rīgas lidostas teritorijā. Ekskluzīva iespēja tikt tur, kur parastiem mirstīgajiem ieeja liegta.
Plāns aptuveni tāds: rīta pusē ap 11:00 dalībniekiem būtu jāsapulcējas lidostā , kur gida pavadībā mūs izlaiž uz lidlauka (izejot attiecīgas muitas kontroles) un 2 stundu laikā, klīstot pa lidostas teritoriju, fotografē lidmašīnas un citus lidojošos aparātus. Dalības maksa pasākumam ir līdz 5Ls (lai nosegtu organizatoriskus izdevumus).
Ar lidostu pasākums jau ir saskaņots un akcepts ir saņemts. Mīnuss ir tāds, ka tai ir jābūt pirmdienai, trešdienai vai piektdienai, bet atkarīgs no laika apstākļiem. Ir vajadzīga saule vai vismaz, lai nav lietus tāpēc precīzu datumu nevar noteikt. Ir vajadzīgs, lai dalībnieki var operatīvi saņemot zvanu no rīta tikt uzreiz uz lidostu kādā no šim nedēļas dienām. Provizoriskais datums varētu būt 11. oktobris, ja nelīs lietus.
Par transportu: man ir personīgais auto ar 7 vietām (ja brauc bez bagāžas) - minivens, so 6 cilvēkus es varu paņemt, bet būs vajadzīgs laikam vēl kāds auto.
Tā kā šo pasākumu organizē ne fotoblog.lv ir arī prasība, ka vēlams, lai ir fotogrāfi ar spogulenēm vai pusprofisionālajiem digitālajiem "ziepjutraukiem" Un otra prasība no lidostas puses, vēlāk arī tikt pie bildēm ar atļauju ievērojot visas autortiesības izmantot tās piemeram informatīvajos nolūkos. Ja būs labas bildes, tad arī par komerciālajiem nolūkiem varēs runāt vienojoties par atlīdzību.
Lūdzu līdz otrdienai pieteikties visus interesentus uz fotobloga info epastu, bet nu lūdzu tad tā, ja piesakās, tad arī ierodas. Kopā fotoblogeriem ir paredzētas 7-9 vietas ieskaitot mani (varbūt arī Shadowu), tāpēc piesakies ātri.
Esmu bijis tādā eksursijā tieši pa mūsu lidostu, un pateikšu vienu! Tas IR tā vērts! Toreiz gan man nebija vēl tāda fototehnika kā patlaban, bet es nenožēloju, ne mirkli, ko pavadīju tur!
Žēl vienīgi, ka tagad nav tie 5Ls....noteikti piedalītos
Vai die, nu man jau arī gribētos...mani tik sabaidīja tas teikums, ka tur tā viss ir baisi nopietni
tas domāts tādā ziņā, ka piemēram tajā dispičeru punktā nedrīkst izdot liekas skaņas, jo tur viss diezgan labi dzirdams! Protams to visu sākumā izskaidros utt...viss tur ir Under Control Do Not be afraid/Nebaidies
Aaaa, nu lūk par to visvairāk satraukājos ar'. Nu tad es arī labprāt gribētu pieteikties, ja man tur vieta atrodas. Jā, un es bez nekādiem braucamajiem esmu. Tā kā, lai nu kāds mani bariņā paņem. Nu jā, tā kaut kā.
6. Pedro (auto no Teikas) 7. Haiduks (auto minivens)
ja piektdien, tad: 6. ezis666 7. Crex
...
rezervē: AJ sword j0e
Nu tā... komanda ir sakomplicēta. Visi dalībnieki gaida mailu no manis. Vēlams lai visi pārbauda, vai savos profilos ir ierakstījuši tel. nr. jo liktenīgajā dienā es jums zvanīšu. (Tel. numurs profilā ir redzams tikai adminiem un ir tikai kontaktēšanas nolūkā)
Atvainojos visiem pārējiem, kas varbūt gribēja, bet netiek dislokācijas vai laika sarežģījumu dēļ. Šis pasākums neaizvieto rudens fotokrosu, kas drīzumā tiks izsludināts.
Atvainojos arī tiem, kas vienkārši nepaspēja pieteikties... Viss notika diezgan zibenīgi.