hehe, nu ir labaak par tiem ieprieksheejiem kokmaterialu pardevejiem, pretekli )
par lapas saturu nespriediisim, davai apliksim dizainu )))))))
Elik, pasaki ko tu domaa par taam liinijaam kas lapas augsheejaa treshdaljaa (zelta greizuma augsheejaa horizontaale)? tur kur "latvija" "pasaulee" "kaiminjos" utt rakstiits
ko es varu pateikt... varbuut to, ka Preteklim no MS Painta vienreiz jaapaariet uz Photoshopu un arii jaapalasa literatuura par JPG compresiju un arii... eee.. nu karoche es labaak daudz neko neteikshu
p.s. Pretekli, draudziigs padoms, pirms nodot dizainus vismaz 3 reizes izej cauri uzziimeetjam, paarbaudi, vai kaut kur kaads pixelis nav nobiidiijies.. it kaa siikums, bet ja taadu siikumu ir 123, tad kopeejais iespaids radikaali kriit un vairs nav svariigi cik kruts ir dizains, ja bildee nevar atrast nevinu taisni novilktu liiniju
ko es varu pateikt... varbuut to, ka Preteklim no MS Painta vienreiz jaapaariet uz Photoshopu un arii jaapalasa literatuura par JPG compresiju un arii... eee.. nu karoche es labaak daudz neko neteikshu
p.s. Pretekli, draudziigs padoms, pirms nodot dizainus vismaz 3 reizes izej cauri uzziimeetjam, paarbaudi, vai kaut kur kaads pixelis nav nobiidiijies.. it kaa siikums, bet ja taadu siikumu ir 123, tad kopeejais iespaids radikaali kriit un vairs nav svariigi cik kruts ir dizains, ja bildee nevar atrast nevinu taisni novilktu liiniju
paldies
paarspiileet nevajag bildes ir paartaisiitaas taa, lai visi suuda exploreri veertu valjaa ja buutu peec manas gribeeshanas, tad buutu bildeem visaam vienaada kompresija, bet taa kaa MS IE VIENKAARSHI suukaa tad ... ir taa kaa ir
ak jaa .. tu vareetu man noraadiit uz "netaisnajaam" liinijaam ?
Pretekli, es tev varu vienīgi pateikt to, ka tā lapa...., nē neteikšu, tu vēl sāksi vieniniekus par manām bildēm likt :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Pretekli, es tev varu vienīgi pateikt to, ka tā lapa...., nē neteikšu, tu vēl sāksi vieniniekus par manām bildēm likt :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
vieninieki tev jau buutu suuri gruuti nopelniita atziime :twisted: vot buutu puspunkts vai nulliite.. tie gan vareetu kljuut par normaalu ikdienu 8)