Ar lielveikalā «Maxima» A. Deglava ielā 67 gatavoto kartupeļu biezeni saindējušies jau 12 cilvēki, portālu «Apollo» informēja Sabiedrības veselības aģentūrā.
Mjaa, dzirdeeju sho info no koleegja Man taa Maxima netaalu no darba sanaak, priecaajos, ka neesmu tur gatavoto paartiku pirkusi Starp citu, koleegjis shodien tur bija un staastiija, ka shodien neesot nopeerkami ne mazgaatie salaati, ne kulinaarijas produkti
ISTENIBA tas viss ir "Modernās sabiedrības ikdiena" , kad bijā tā labi iesvinējušies Ventspils Pelljupirtī saņemu satrauktu radinieces zvanu kuru diena biju saticis Ventspils Rimi , tante bij satraukusies vai "Rijīgie Rīdzenieki" nav neapdomīgi iepirkuši Spāņu zemenes par kurā akurāt uzjautrinājaāmies skatoties kā vietējie sīkie tās veikalā fenderēja , IZRĀDĀS ka vairākas ģemenes ar tām smagi saindējušīes Šī ziņa ir dzirdēta SKAĻI? Nav vaine
Salikusi webkameras bodēs, tjip lai redz ka neko neskalo... Un webkamerai darba laiks no rīta līdz vakaram.. A salātus ta pa nakti skalo!! Un vispār citā maximā!!
Pēc visa šitā gaļu vairs gandrīz neēdu... bet par to lielveikalu pārtiku - tā ir sava veida muļķība, spriest par to, cik tas ir slikti, ja jūs ēdat desas vai virkni citu produktu. un ja vēl sāk meklēt veselīgu pārtiku, tad vispār nav skaidrs, ko lielveikalā darīt, lielveikali izskatās pēc tādas pusfabrikātu noliktavas.
Man krietni sen gadiijaas pa vasaru pastraadaat paartikas veikalaa... Tas beidzaas ar to, ka desas tovasar paarstaaju eest... Kaa nekaa taas katru vakaru bija jaaiznjem no vitriinas un jaaieliek ledusskapii un katru riitu jaaiekraamee atpakalj vitriinaa (taas vecaakaas, protams, pa virsu)
ERA:Man krietni sen gadiijaas pa vasaru pastraadaat paartikas veikalaa... Tas beidzaas ar to, ka desas tovasar paarstaaju eest... Kaa nekaa taas katru vakaru bija jaaiznjem no vitriinas un jaaieliek ledusskapii un katru riitu jaaiekraamee atpakalj vitriinaa (taas vecaakaas, protams, pa virsu)
Man stāstīja viena paziņa, kas arī strādāja maximā, ka viņi desas, kurām beidzies derīguma termiņš, nomazgā (to glumumu nost) un iefasē pa jaunam, ar jaunu derīguma termiņu.
ERA:Man krietni sen gadiijaas pa vasaru pastraadaat paartikas veikalaa... Tas beidzaas ar to, ka desas tovasar paarstaaju eest... Kaa nekaa taas katru vakaru bija jaaiznjem no vitriinas un jaaieliek ledusskapii un katru riitu jaaiekraamee atpakalj vitriinaa (taas vecaakaas, protams, pa virsu)
Tu redzēji ziediņus. Odziņas ir desu cehos........tur vajadzētu doties katram desu fanam varbūt, tagad kas labāks kaut kur. Pirms pāris gadiem gan ne.........
Svaiga gaļa un vistiņas no Triāla uz Maximu, kad paliek nelabas tad atpakaļ uz Triālu, termiski apstrādā, samaļ pastētē un apakaļ uz Maximu.. Un tā pāris reizes.. Un salātus mazgā, točno zinu..
nu ko tur daudz, nogalinātus un nedaudz uz āķa pastāvējušus dzīvnieciņus samaļ, es tik neesmu iebraucis, vai kaulus ņem nost vai samaļ arī tos? nu un piegāž sarkano ķīmiju un aromatizātorus, lai nav smakucis, kaut gan pēc gaļas ēšanas cilvēks smird pa gabalu.
Šķirba tik tāda ka šitie spoku stāsti ir reāli, un mums no viņiem jāpārtiek, jāēd visi tie mēsli, un beigās jāslimo ar kaukādām kišku slimībām... Mjāā... to cuciņ jau var izaudzēt, bet īsti nožmiegt jau ar vairs viņu nevarot... Neesot eiropeiski dot ar cirīti pa pieri šai.. Gāja gan runa ka zemnieks drīkstēs turēt skapī stobru, ar kuru to lopiņu varētu humāni nogazt...
shauttra:Svaiga gaļa un vistiņas no Triāla uz Maximu, kad paliek nelabas tad atpakaļ uz Triālu, termiski apstrādā, samaļ pastētē un apakaļ uz Maximu.. Un tā pāris reizes.. Un salātus mazgā, točno zinu..
Paldies, Shautra, tagad arii pasteeti vairs neeediishu, ja tur taadas drankiibas iekshaa
Mjaa, vispaar ja taa paskataas, ko tik nebaazh tai paartikaa iekshaa - E taads un E shitaads Buus jaasaak paartikt no svaiga gaisa, bet tas jau arii driiz buus deficiits