Pašlaik fotoblogā secība ir tāda: 1. vispirms jāielogojas. Tas ir ok, un kā visur. Tālāk, 2., ir kaut kas jāspiež, lai tiktu uz savu "profilu", jo kaut kādu iemeslu dēļ cilvēks pēc log-in vēl neatrodas savā administrēšanas modulī. 3. jāspiež "galerijas bildes", lai ievērtētu jaunos komentārus vai apskatītu savas bildes, pievienotu jaunās. Varbūt 2.soli var izņemt, ērtības labad, uzreiz pēc ielogošanās novirzot cilvēku savā galerijā, kurā arī malā būtu atrodami "pievienot rakstu, reportāžu" u.tml., lai atkal nav jāiet uz "mans fotoblog.lv Tas samazinātu fotobloga "birokrātiju", ja var saprast ko ar to domāju. Viss var būt 2 - 3 darbību attālumā, kamēr pašlaik tas ir 5-6 darbību ietverošs process. Vai kāds domā tā kā es?
Jā, bet taču viens otru neizslēdz. pašlaik tas admin.modulis ir tāds bez nevienas bildes, tur tak var ielikt jaunāko. Nu kā ir tā ir, lietoju jau tāpat kā citi un pierod pie visa. Es vnk salīdzinu ar citurieni. Var salīdzināt ar fotothing.com tur tie soļi sanāk mazāk, bet kas pie mums ir tās pāris sekundes, tā jau ir.