forum.gif
par admin.moduli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / par admin.moduli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.05.08 01:15
 citēt
Pašlaik fotoblogā secība ir tāda: 1. vispirms jāielogojas. Tas ir ok, un kā visur. Tālāk, 2., ir kaut kas jāspiež, lai tiktu uz savu "profilu", jo kaut kādu iemeslu dēļ cilvēks pēc log-in vēl neatrodas savā administrēšanas modulī. 3. jāspiež "galerijas bildes", lai ievērtētu jaunos komentārus vai apskatītu savas bildes, pievienotu jaunās. Varbūt 2.soli var izņemt, ērtības labad, uzreiz pēc ielogošanās novirzot cilvēku savā galerijā, kurā arī malā būtu atrodami "pievienot rakstu, reportāžu" u.tml., lai atkal nav jāiet uz "mans fotoblog.lv Tas samazinātu fotobloga "birokrātiju", ja var saprast ko ar to domāju. Viss var būt 2 - 3 darbību attālumā, kamēr pašlaik tas ir 5-6 darbību ietverošs process. Vai kāds domā tā kā es?
Publicēts: 16.05.08 01:25
 citēt
man jau patīk, ka, ielogojoties iekš fotoblog, tu vispirms redzi visu jaunāko. Tiešām tik grūti nospiet "mans fotoblog"? tas pat sekundi neprasa.
Publicēts: 16.05.08 01:33
 citēt
Jā, bet taču viens otru neizslēdz. pašlaik tas admin.modulis ir tāds bez nevienas bildes, tur tak var ielikt jaunāko. Nu kā ir tā ir, lietoju jau tāpat kā citi un pierod pie visa. Es vnk salīdzinu ar citurieni. Var salīdzināt ar fotothing.com tur tie soļi sanāk mazāk, bet kas pie mums ir tās pāris sekundes, tā jau ir. :face-wink:
Publicēts: 16.05.08 01:51
 citēt
manuprāt, šādas izmaiņas sākotnēji radīs bardaku un haosu. Pierašana pie tā arī prasīs laiku, tā kā es izvēlos tagadējo variantu :)
Publicēts: 16.05.08 02:02
 citēt
luchik:bardaks jau ir tagad, jo jebkurš lieks spiediens nozīimē papildus iespēju pret savu gribu izlogoties:)))

Es vēl NE REIZI neesmu saskāries ar šāda veida problēmu. :face-glasses:
Publicēts: 17.05.08 01:09
 citēt
problēma pastāv joprojām.
pirmajā lapā esošais paziņojums, ka problēma atrisināta ir ļoti liels pārspīlējums, kas sāk nopietni kaitināt:(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):