[url=www.photosig.com]www.photosig.com[/url] kaut ko tādu izdomāja (komentāri par tēmu utt.) un tagad vārguļo ... man pašam nav laika rakstīt komentārus, tāpēc priecājos par ''patīk/nepatīk'' balsošanas sistēmu ....
luchik:da nē, manā izpratnē prasās te latviešu valodas korektoru vai kā tur viņu iekš windows sauc, ieviest. Kamēr nav gramatiski un stilistiski pareizi uzrakstīts, ne iekomentēt, ne iespamot lai nevar
Ir ļoti labas bilžu lapas, kuras ir ļoti labas, jo: 1) Tizlās bildes netiek cauri skrīneriem (tas nav šīs diskusijas temats) 2) Vērtējumiem un komentāriem tiek prasīta jēga, piem:
You rated this photo: Five Stars Please explain what makes this photo excellent - the more detail the better!
Try to be a bit more detailed than just posting "great shot!". What particular features of this photo appeals to you and why? Please remember that what you write will stand alone as a comment and therefore it should make sense to other readers when they see it.
a vajag ievest tadu sistemu kaa daudzaas lapaas kur komentariem var pieshkjirt Props (nezinu ka latviski tas butu) tada gadijuma tur visadi stulbi komentari nav redzami. www.pinkbike.com... reku piemers apmeram
zo:a vajag ievest tadu sistemu kaa daudzaas lapaas kur komentariem var pieshkjirt Props (nezinu ka latviski tas butu) tada gadijuma tur visadi stulbi komentari nav redzami. www.pinkbike.com... reku piemers apmeram
Ja cilvēks ir pietiekami slinks lai uzrakstītu savu komentāru, KUR viņam atradīsies laiks lai analizētu citu komentārus un vēl spaidītu pie katra +/- :face-monkey:
Visvienkāršākais būtu vnk blakus autoram poga "Ignore" ... Nezinu kā citiem, man tādi jēli dzērāju tipa komentāri bojā noskaņojumu (esmu jūtīgs laikam )
MrKey:Visvienkāršākais būtu vnk blakus autoram poga "Ignore" ...
Vo, vo jau sen drīmoju par šo opšon! Vienkārši liegt pieeju konkrētam lietotājam, vai neuzrādīt man šī lietotāja kontu utml.... Un... jau paredzu man uzbraucienu vētru ha-ha-ha
P.S. so fār - nekā konkrēta un noliedzoša bet gan vienkārši sadzīviski spriedelējumi...
Annir:es negribu konkreeti TAVU seju katru dienu tredzeet savaa statistikaa un debiilas piebildes pie jebkuras teemas jebkuraa vietaa. zec it
Sapratu! "ignore" poga ir vajadzīga (retiem) lietotājiem ar vāju psihiku un īsu prātu - nu neskaties tu savu vēsturi un neatbildi uz "debiila piebildem" katru dienu. Varbūt psihiatrs var ieteikt labākas par "ignore" pogu ārstešanas metodēm... Man tava avatarbilde piesaista - izskaties gudrs čoms, žēl tava "mēle" tevi "выдаёт с потрАхами".
Annir:es negribu konkreeti TAVU seju katru dienu tredzeet savaa statistikaa un debiilas piebildes pie jebkuras teemas jebkuraa vietaa. zec it
Sapratu! "ignore" poga ir vajadzīga (retiem) lietotājiem ar vāju psihiku un īsu prātu - nu neskaties tu savu vēsturi un neatbildi uz "debiila piebildem" katru dienu. Varbūt psihiatrs var ieteikt labākas par "ignore" pogu ārstešanas metodēm... Man tava avatarbilde piesaista - izskaties gudrs čoms, žēl tava "mēle" tevi "выдаёт с потрАхами".
Tieši tā, tiem, kas vēlas taupīt savu psihi un atvieglot prātu, piem., man. Tas arī uzlabotu komentēšanas kvalitāti un ieguvums būtu arī veselajiem.
Annir Berezovskij - tik cik maksā jauns serveris, jo šis bremzēs vel vairāk... Ej uz nonstop, tur ir ignore iespējas, bet tos kas to izmanto neuvažajut. Bet labāk organizē savu resursu un ignore visus, kas atsakās tev izteikt tikai komplimentus. :face-angel: :face-monkey:
nu baigi vajadzīga tāda diskusijas kvalitāte - kā tāds kārtīgs dzērājs, kas nācis no laukiem un ieklīdis pilsētā, uzpūš savu alko dvašu inteliģentam kungam un sāk viņu mācīt, tjipa: "būs tev vecīt skatīties uz manu un manu pudelesbrāļu pļēgurošanu, mīkstais esi vai, un ja tev kaut kas nepatīk, dosim pa mut'!"
Cilvēki ir dažādi, piemēram, ja es uz ielas varu neiet biedros ar tipiem, kas man nesimpatizē, pat neskatīties uz to pusi, kāpēc to nevarētu darīt interneta vidē? Runa nav par komplimentu izteikšanu, runa ir par apnicīgu, sistemātisku un uzbāzīgu, manam domāšanas veidam nepatīkamu komentāru tiražēšanu.
MrKey: nu baigi vajadzīga tāda diskusijas kvalitāte - kā tāds kārtīgs dzērājs, kas nācis no laukiem un ieklīdis pilsētā, uzpūš savu alko dvašu inteliģentam kungam un sāk viņu mācīt, tjipa: "būs tev vecīt skatīties uz manu un manu pudelesbrāļu pļēgurošanu, mīkstais esi vai, un ja tev kaut kas nepatīk, dosim pa mut'!"
Cilvēki ir dažādi, piemēram, ja es uz ielas varu neiet biedros ar tipiem, kas man nesimpatizē, pat neskatīties uz to pusi, kāpēc to nevarētu darīt interneta vidē? Runa nav par komplimentu izteikšanu, runa ir par apnicīgu, sistemātisku un uzbāzīgu, manam domāšanas veidam nepatīkamu komentāru tiražēšanu.
"mīkstais esi vai" - nu "neskaties tu uz to pusi" kur notiek tavas "domāšanas veidam nepatīkamu komentāru tiražēšanu" kāda problēma - es, pimēram, nelasu dažu "apnicīgu" lietotāju vau-komentus zem s-bildēm. Bet lai uzrādīt tam "kārtīgam dzērājam, kas nācis no laukiem un ieklīdis pilsētā" uz viņa vietu "stūrīti" - tukšas pļāpašanas pamaz, vajadzīga prasme oponēt, vai minimāla humora izjūta.