Nopirku ... laikam zrja. Izšķirstīju un sapratu, ka esu nopircis glancētu, 90lpp biezu reklāmas bukletu. :evil: Tad arī rodas jautājums - vai LV ir kāds žurnāls kur ir kaut kas rakstīts par fotografēšanu? LV, RU valodās?
taa patiesiibaa bija pirmaa doma kas ienaaca praataa, izmekleejos - neko neatradu :evil: paskatiishos veelreiz, ja kas visi faili taapat uz rapidas meetaajas, ja kas interesee varu uzsviest linkus :idea:
paskatiijos tur notiek reforma, buus lielaa tiiriishana akountiem un pastaav iespeeja ka arii es driiz lidoshu no turienes, taa ka ja ko vajag sakiet pamekleeshu un ja atradiishu linkus iesviediishu, tikai visus kas tur ir jau negrasos paarmest :twisted: konkreetas lietas sauc :wink:
ja arii palikshu, taalaak registraacija buus tikai ar ieluugumiem, ieluuzdeejs atbild par to kuru ieluudz, ja tas kautko savaara tad lido gan ieluugtais gan tas kursh ieluudzis , pat ja taa ir keediite no vairaakiem cilveekiem, lidos visi - labi noteikumi vai ne :twisted:
paskatiijos tur notiek reforma, buus lielaa tiiriishana akountiem un pastaav iespeeja ka arii es driiz lidoshu no turienes, taa ka ja ko vajag sakiet pamekleeshu un ja atradiishu linkus iesviediishu, tikai visus kas tur ir jau negrasos paarmest :twisted: konkreetas lietas sauc :wink:
Paldies par tavaam puuleem, bet Rapidshare sux, jo kad 1 failu nokachaaju nez kaapeec man jaagaida 27min, un tad lai nokachaatu 10 tavus failus man jaagaida 4.5 stundas + veel kaadas 2 stundas, jo vienlaiciigi var kachaat tikai 1x failu! :evil:
Ja tu pats uploudo ieksh RapidShare, tad varbuut izdari pakalpojumu un uploudo to visu 1 failaa, kautvai ~5GB. Tomeer buus aatraak/eertaak!
izmanto proxy :twisted: aatrums toties rapidai ir stabils, man ~uz 300 naak :wink: pats nelaadeeju, saciiju jau ka iesviediishu linkus, PADOMS :!: izmanto "rapget" vai liidziigus softus, samet linkus un neliecies ne zinis, peec kaada laika buus klaat :roll: ps. rapida pieljauj max faila izmeeru 300mb :?
arhivators, kautkas liidziigs pdf novelc WinDjView siiks softs pat nav jaainstalee. nez kapee krievi iecieniijushi, man ar saakumaa bija jaapamocaas kameer izdomaaju ar ko atveert, bet tas bija seeen...
iekopeeju tos linkus ieksh RapGet, un visu laiku gaidu fgaidu gaidu gaidu... laiks tik skaitaas Get link/Wait time 1:05 min .... 0:00 get link un atkal wait 4:08min un taa visu laiku!
:evil: Kaapeec taa!?
taa meedz buut ja nav pasham savas ip, gan jau veel kaads seezh uz taas rapidas :? man ar taapat maljaaas maljaas savaa sulaa bet nu atnaak :wink: starp citu rapid izdariija izmainjas, saistiitas ar kodu kursh jaaieraksta pirms vilkshanas, paskaties vai novilki peedeejo versiju rapgetam, man ir v 1.11. straadaa.... shie mociiijaas labu laiku kameer rapget daudzmaz pielaagoja, biku gljuko bet nu ja saliidzina ka pasham jaauzmana kad beigsies waittime taa ir iista idille :wink: