Pedeeja laikaa noveeroju paraadiibu par mistiskiem lietotaajiem...
Shis vairaak paardomaam adminiem vai ieteikums! Blogaa rupji leeshot peec maniem apreekjiniem nu jau ir vairaak kaa 1600 lietotaaaju, bet atlaushos teikt ka vairaak kaa 2/5 no tiem ir lietotaaji kas sheit vnk pieregistreejushies un aciimredzot aizmirsushi par sho saitu!
Plus visam tam Blogam sanaak dazreiz kkaa iespruust un es domaaju ka buutu nepiecieshams ieveist kaadas sankcijas vai sisteemu lietotaajiem kas sheit tjip ir registreeti, bet faktiski un praktiski te nav!
Mans ieteikums.. 2 men pec registraacijas ja nav iepostota neviena bilde vai raxts, vai vsipar nav dotas nekadas zinjas par savu esamiibu AutoDelete Account!
es neesmu programmetajs es nezinu ka to varetu izdariit, bet tas silts ieteikums bno manas puses! es vnk nesaprotu kada jega no tik daudz lietotaajiem kas tikai noslogo serveri ar savu NEeesamiibu!
1. blogs neiesprūst nekatīvo lietotāju dēļ. Neaktīvais lietotājs ir vienkārši viens ieraksts datubāzē, problēmas ar iesprūšanu rada tieši aktīvie lietotāji Nu a ko darīt, kad šī bloga versija tika programmēta, tā bija paredzēta uz maksimums 20 cilvēki online... Paši vainīgi, ka tik daudz sareģistrējās :P Bet nu nekas, tiek aktīvi programmēta trešā versija, kurai nebūs problēmu tikt galā arī ar 100 lietotājiem vienlaicīgi.
2. Atkal jau tajā pašā trešajā versijā ko līdzīgu tavam ieteikumam plānojam ieviest. Lietotājs - viendienītis pēc noilguma tiks dzēsts arā automātiski.
3. Paldies par idejām, pieminētajā trešajā versijā tiks ieviestas daudzas idejas, kas izskanēja no lietotāju puses.
Laciz:Starp citu - CIK ir daudzmaz aktiivu lietotaaju no tiem padsmit tuukstoshiem regjistreeto?
Vot es ar par šito biju domājis. Izrādās, jau sestajā gadā par šito diskutēts. Pirms kāda laika papētīju, kādi lietotāji atrodami nospiežot pogu "visi lietotāji", uzgāju dafiga tādus, kas pēdējo reizi manīti pat savā reģistrēšanās dienā, turklāt jau pirms pāris gadiem. Toč vajadzētu padzēst lietotājus, kas vismaz gadu nav ielogojušies savā profilā.