Es ar no sākuma interesējos par šo kameru,prasīju,kaada ir utt. viens labs uzrakstīja man tā:
Aizmirsti asas bildes no kameras- pēcapstrāde nepieciešama aizmirsti video-spogulenei tas nav iespējams fiziski aizmirsti par naudu līdz 1kLs, normāli stikli sākas no 300Ls(pie mums) aizmirsti vieglu kameru, būs jānes vismaz 0.8kg min(350D+50F1.Cool Aizmirsti LCD-to varēs lietot tikai jau uzņemto bilžu apskatei Aizmirsti brīvo laiku-kad nefotografēsi-apstrādāsi bildes, pārējā laikā pelnīsi naudu stikliem Laughing
Un paldies vinjam par šo komentāaru,jo uzreiz paardomaaju un nenopirku,šo zipjutrauku..
Man ir vecais Fuji Finepix S9500 un varu apteikt tikai to labaako! Vieniigais kas nepatika tas ir sameeraa lielais trokshnju liimenis, kas tevis piemineetajaa S9600 ir noveersts...tapeec jau vareetu domaat par taadu kameru, bet tajaa pashaa laikaa, vai ir veerts taadu naudu iegaast SLr ike kameraa? :/ Es otreiz sh okljuudu nepieljautu u nlabaak nopirktu leetaaku spoguljkameru!
P!mo, Tu, protams, atvaino, tachu apbrionojama ir tava iecikleshanas uz spoguljkameru, pat nesaprotot galvenas principialas uzbuves atskiribas...
Aizmirsti asas bildes no kameras- pēcapstrāde nepieciešama aizmirsti video-spogulenei tas nav iespējams fiziski aizmirsti par naudu līdz 1kLs, normāli stikli sākas no 300Ls(pie mums) aizmirsti vieglu kameru, būs jānes vismaz 0.8kg min(350D+50F1.Cool Aizmirsti LCD-to varēs lietot tikai jau uzņemto bilžu apskatei Aizmirsti brīvo laiku-kad nefotografēsi-apstrādāsi bildes, pārējā laikā pelnīsi naudu stikliem Laughing
SHIS IR TEIKTS PAR SPOGULJKAMERAM. basta. Un neviena no autora minetajam tada nav. TATAD...
Nevajag pirkt kaut ko pa vidu. Nepērc kameru kura nav it kā ziepju trauks bet nav arī spogulene. Man ir FZ20. Ļoti labs, pusprofesionāls bet ziepjutrauks. FZ 50 vēl labāks. Izņemot galveno mīnusu: maza un tamdēļ dikti trokšņaina matrica. Nevaru likt augstāk par ISO 200, grauds kļūst nomācošs. Cik sapratu, FZ 50 ir līdzīga nelaime. Otra lieta: nemēdz būt universāli objektīvi. It kā jā , bet tomēr.. nē. Katram objektīvam savi plusi un savi mīnusi. Šiem aparātiem Tu neko nenomainīsi. Kā ir tā būs. Tiklīdz gribēsi ko vairāk sapratīsi.. Ja ir naudiņa utt. iesaku tomēr - Canon 400. Nenožēlosi. Nebūs pēc 1 gada jāpērk vel viena kamera. Šoreiz - tomēr spogulene.
Ja der,FUJI S5600.Kā ziepītis ciešams:Trokšņi virs200 jau lieli,AF ir lēns un neprecīzs,objektīvs ļoti unversāls(īsti neder nekur).Pozitīvais zema cena,diezgan izturīga,komplektācija normāla.Menu diezgan plašs. :lol:
antuans_tramvajs:Aizmirsti asas bildes no kameras- pēcapstrāde nepieciešama aizmirsti video-spogulenei tas nav iespējams fiziski aizmirsti par naudu līdz 1kLs, normāli stikli sākas no 300Ls(pie mums) aizmirsti vieglu kameru, būs jānes vismaz 0.8kg min(350D+50F1.Cool Aizmirsti LCD-to varēs lietot tikai jau uzņemto bilžu apskatei Aizmirsti brīvo laiku-kad nefotografēsi-apstrādāsi bildes, pārējā laikā pelnīsi naudu stikliem Laughing