Ja nemaldos tad ārpus inkognito brīžiem tā sevi dēvē Lodžijas kungs
Guntis ... bet ja nopietni, Guntim šis velo paceltu reitingu par 120%. Juglā pirmais džeks un ar tādu nav kauns arī līdz Valmierai aizmīt...
Ojā. Aizpērn es ar drusku štruntīgāku divās dienās izminu Ogre-Sigulda-Limbaži-Valmiera -Valka vienā dienā un nākamajā atpakaļ caur Cēsīm. Vaaarbūt šogad ar saņemšos atkārtot. Ar Vidzemes pauguriem pie Lodes palika nenokārtoti rēķini PS dziļā cieņā atvainojos par vārda putrošanu Lodžijas kungam! Vārdā un uzvārdā kādu publiski apsaukāt nu jau liedz likums.
lodzija:Maskavā varbūt būtu priekš Giant, KHS, Garry Fisher te es pat nemeklēju, Meridai tikai ir
PS atbrauks ciemos paziņa no Sankpeterburgas, ņems līdzi vietējā ražojuma samokatu, uz aķiem, ejot līdz 10 km distanci + labs ātrums https://youtu.be/xLVW7SCT__I
Izstāsti, lūdzams, kāds karbons tavam Pinarello Dogma pro salūza, ka neatrod te ?
es sapratu pats savu oblomu, no perekļuka bij anoleksui ķēde, no mazās iekšējās zvaigznītes, es domāju, ka mainot kameru, esmu viņu atliecis, un kā liecu atpakaļ - metāls pulvertehnoloģija, tā tas sīkais sūds nolūza, pa vidu esoša skrūvē arī kā saka - nekalpoja detaļas stingrībai (vaļenki arī gaisu neozonēja, pārfrāzejot 12 krēslus)
Paziņa nopirka elektro velo ar motoru Pie5 (man bija pie3, bet pārdevu), dabūju izbraukt, velo rāmis arī labāks. Maksājis 1600euro, Rīgā, Pārdaugavā maza firma ražo, dabūja pa 900euro gadu brauktu. Akumulātors 10 ampērstundas, 52V, maksājot ap 500 euro, viņš domā, ka vēl rezerves nopirks akumulātoru. TREK nainers, ar lielajiem ratiem, disku bremzēm. Golden Motors uzlabojis konstrukciju - motors mazāks, vieglāks, ir iekšā blūtūs kas strādā ar programmu smart mobilajā.