Doma sekojoša: ņemot vērā, ka daudzi lietotāji ir neapmierināti ar 3 x 5 vērtēšanas sistēmu, jo tā netiek izmantota atbilstoši iecerētajam, ierosinu tuvināt šo sistēmu realitātei, ņemot vērā to, ka jau tagad – balso tikai par bildēm, kuras ļoti patīk vai nepatīk; – balso par draugu un radinieku bildēm; ierosinu saglabāt 3 kritērijus, bet samazināt variāciju skaitu uz "2", tātad, 3 x 2, kur būtu tikai "slikts" un "labs" vērtējums. Pie tam tā, ka var vērtēt tikai 1, 2 vai visus 3 kritērijus. Bez tam, varē†u padomāt par to, ka nevar ielikt vērtējumu bez komentāra.
Tikai viena bilde dienā var nepatīkt???, pārējām ir jApatīk... D lielāko ties bildēm negribās likt ne pirno ne otro, bet gan trešo - "viduvēja" (333) Sanāk, kā NilsS uzminēja "Nākamajā versijā iesaku atstāt tikai patīk "
man atkal nevisai patīk tie obligātie komentāri, jo tagad varbūt bilde tiešām forša un nav ne ko pielikt un neko atņemt, bet tev vēl jāpieraksta "Labi" nu diezgan sviestaini... doma ir laba, lai varētu uzklausīt kritiku, bet man liekas, ka tagad tur grūti būs atrast kritiku, jo visi, kas negribes izteikties, bet balsot par bildēm ar 555 vai 545 komentārā vnk ierakstīs "" vai ko tādu...
machss:man atkal nevisai patīk tie obligātie komentāri, jo tagad varbūt bilde tiešām forša un nav ne ko pielikt un neko atņemt, bet tev vēl jāpieraksta "Labi" nu diezgan sviestaini... doma ir laba, lai varētu uzklausīt kritiku, bet man liekas, ka tagad tur grūti būs atrast kritiku, jo visi, kas negribes izteikties, bet balsot par bildēm ar 555 vai 545 komentārā vnk ierakstīs "" vai ko tādu...
Man arī liekas, ka tie obligātie komentāri daudziem atsitīs vēlmi balsot. Ne jau visi ir izteikties spējīgi. Vajadzēja atstāt tādu iespēju kā vecajā versijā - raksta komentāru tas, kuram ir ko teikt. Jo obligātais komentārs "labi" vai "ir ok" bildes autoram neko daudz neizteiks.
ja esi atradis laiku apskatīties bildi, esi izdomājis to arī novērtēt, tad atrod laiku arī kaut ko iekomentēt, kaut vai "ir ok".
Kāpēc tā ir... tāpēc, lai atsist vēlmi nobalsot bezpersonisko 555 jo bilde ir ielikta kritikai un no balsotāja tiek prasīta rūpīgāka attieksme pret savu balsojumu.
Patiesībā tas ir instruments cīņai pret automatizētajiem 555 balsojumiem.
piekrītu Elikam! un tas pats ir ne tikai par bildēm kas patīk, bet arī ja NEpatīk! (ir te daži tādi, kas prot samest savas viduvējības 333 un nepaskaidrot, kas tur ir slikts - paviršība! )
par to ka BILDĒM KAS IR IELIKTAS KRITIKAI PIE BALSOJUMA IR OBLIGĀTS KOMENTĀRS..
vispaar esi pamaniijis, ka ir divas dazhaadas kategorijas? Bilde apskatei un bilde kritikai.
Balsojums patīki ir iespējams tikai bildēm, kas ir ieliktas apskatei. Šīs bildes cilvēki liek tikai izstādīšanai, atrādīšanai - virtuālā izstāde. Cilvēki negrib atdzīmes, negrib kritiku par savu darbu un tās ir viņu tiesības.
Tie, kas grib lai viņus pamāca, iztirzā, izkritizē - liek sadaļā kritikai. Par šīm bildēm ir iespējam balsojumi no 111 liidz 555, tikai balsojot par šiem darbiem, lietotājam ir jārēķinās, ka ar pliku 555 te vairs netiksi cauri, ka ir vajadzīgs komentārs un rūpīgāka pieeja.
n_g, pirms gudri di... (tas ir spriedelēt) tu varētu aiziet uz galeriju, ielikt kādu bildi, pabalsot, palasīt aprakstus. Komentējot komentēšanas pēc tu sevi agri vai vēlu nostādi muļķīgā situācijā.
Un vēl esi uzmanīgs ar saviem izteikumiem (pie citiem topikiem), adminu pacietība nav bezizmēra.
tur īsti nav ko nomāt... Bet labums ir vispār! Ja lietotājs ieliek sadaļā kritka, tad es varu izvērsties un tiešām arī konkrēti uzrakstīt ko es par to bildi domāju. Pēc tam neviens nevar vairs pukstēt, jo pats ielicis tādā sadaļā!
Paliek arvien interesantāk Man pēdējā bilde no 6.29 nokrīt uz 6:19 un tagad jau 6:17 un tas tikai ar ''patīk'' vērtējumiem. Tas pats ar mandariina pēdējo bildi.