vieniigaa shviika kas man lcd ievilkaas tapa iisajaa briidii kad bija fochuks un nebija veel sominjas. ja nu tev vinsh izkritiis no rokaam, tad tad neviens aizsargs nebuus virsuu un saskraapeesi, sasitiisi visu tikpat. so manupraat ja sominja buus un sominjaa pie fochuka nemetiisi atsleegas - shitie aizsargi neko nedos. tikai lieks chakars.
mazajiem ixusiem kuriem ir praktski valjejs LCD no aizsarga jeega liela. ar piegadi no USA - 4.40 lati. btw. ebay rocks... vakar sanjemu Sunagor 28-80mm 3.5-4.5 macro objektiivu, tagad gaidu Sigmu 55-200... un tas viss - m42 viitnei
par aksesuāriem runājot, nu hvz... apskaties uz savu mobīlo - ja tas ir saskrāpēts, tad tāds pats arī būs tavs focuks, ja nē, tad arī focuku nesaskrāpēsi.
vienīgi uzreiz ieteicams nopirkt somu (OBLIGĀTI) un kaut kādu filtru lai nav žēl ar pirkstu iebakstīt objektīvā.
52mm protective filtru, man ir piemeram cokin skylight pirkts ieks valnju ielas fotobodes. karoch doma taada, ka leetaak ir nomainiit filtru, nekaa objektiivu, ja nu kaut kas notiek (piem, noskraapeejas).
par aksesuāriem runājot, nu hvz... apskaties uz savu mobīlo - ja tas ir saskrāpēts, tad tāds pats arī būs tavs focuks, ja nē, tad arī focuku nesaskrāpēsi.
vienīgi uzreiz ieteicams nopirkt somu (OBLIGĀTI) un kaut kādu filtru lai nav žēl ar pirkstu iebakstīt objektīvā.
ā, protams, SD card reader, ja tāds vēl nav.
Varbūt ir zināms kāds interneta veikals kur var iegādāties Nikonam filtrus!?
Urrāā!!! Ņu mans jaunais draugs Nikon d50 irman rokās!