Tajā web builder piedāvā dažādas krāsas, tikai mainot menu toni, arī pārējās krāsas mainās. Vispār kaut kāda dīvaina visa tā padarīšana... Ja es ko caur ftp savelku, tas neparādās pie maniem eksistējošiem failiem buider'ī.
jocīgi baltas līnijas uzreiz parādījās zem izvēlnēm. un krāsa gan neder šādā gadījumā. ja tev lapas stils tāds, tad mēģini kaut ko uz pelēcīgo toni likt.
ai da nu labi .... domaaju, ka ideju uztveeri .... ar jamo jau ar var pielabot, principaa jau atliek tik ieguugleet colour + hex un copy paste to source code, un kraasinjas sanaax pareizaas
Forša tā sakumlapas bilde. Nu tā kad iesleedz. Man pat slinkums nebij noskatiities visas bilde domaju, ka sasar tik sasar kaut kur no laukiem , bet izrādas, ka sasar ir stilaa
Oho! Jāizsaka kompliments par dabas bildēm - tā jūra [vai okeāns?] izskatās burvīgi Tavās bildēs.. Tikai.. kad atvēru landscape daļu un apskatīju visas bildes līdz pašai lejai, sagribējās iespēju [kā lai to pasaka..] uzreiz tikt augšā. Nu tā kā " uz sākumu" vai "uz augšu". Es ceru, ka saprati manu domu. Manuprāt tas padarītu tikai jaukāku apskates procesu Un par bildi ar cilvēku-ar-jocīgo-ausi, kā būtu ja blendi nomainītu ar kādu gaismas kasti fōnā?
Un par bildi ar cilvēku-ar-jocīgo-ausi, kā būtu ja blendi nomainītu ar kādu gaismas kasti fōnā?
Stulbi, bet uz mēles gala ir tas īstais vārds, bet nevaru uzrakstīt. Nu, gaismas lietussargu vai, to, gaismas kliedētāju fonā zibenes vietā augšējā banerī varētu uzlikt. [tgd skaidrāk? ]
bla,bla,bla uzreiz tikt augšā. Nu tā kā " uz sākumu" vai "uz augšu". Es ceru, ka saprati manu domu. Manuprāt tas padarītu tikai jaukāku apskates procesu bla,bla,bla
visvienkāršākais variants uz augšu - nospied HOME, uz leju - END :idea: