forum.gif
www.sasar.net
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / www.sasar.net
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.08 22:47
 citēt
A ko es sliktāks par citiem? Man ar vajag savu lapu :mrgreen:
Trīs dienu darbs un šķiet, ka ir pabeigts. Labprāt uzklausītu veselīgu kritiku, tikai bļaut nevajag. :wink:

www.sasar.net

Paldies!

Ja vēl pievienotu Cv un tehnikas parka sarakstu...
Bildes ir Labas !
Publicēts: 15.01.08 00:30
 citēt
Sasar, domāju, ka uz 60-80kb vari downgreidot, jo tā atšķirība nebūs īpaši liela.

Par HTML varam parunāt ... :D
Publicēts: 15.01.08 04:20
 citēt
Ou WEB labasi , strunts pa TEH galaneis ka BILDAS LABAS:)
Publicēts: 15.01.08 10:39
 citēt
Paldies, Luni!
Martink, sarunāt jau var, tikai biju nolēmis, ka par savas pirmās lapas izveidi naudu netērēšu.
Publicēts: 15.01.08 11:19
 citēt
izņemot, protams, par domēnu :)
Publicēts: 15.01.08 11:25
 citēt
Nu jā :)
Publicēts: 15.01.08 11:29
 citēt
Sasar! :twisted: tas nebija domāts tā!
Man vnk patīk runāt par webiem! :)
Publicēts: 15.01.08 11:31
 citēt
Gribi par to parunāt :mrgreen:

Domāju, ka tomēr kaut kā izurbšos cauri. Tagad mainu galerijas galveno logu, samazināju bildes, mazāks svars, ātrāk ies :)
Publicēts: 15.01.08 16:45
 citēt
ar FF development toolu, ko sauc par firebug, patestē, kas lēnāk ielādējas, kas ātrāk, kas to lapu tā velk utt.
Publicēts: 15.01.08 17:01
 citēt
Novilku, interesants tūlis, žēl tikai man no šitām lietām sajēgas maz.
Ir viena lieta, ko galerijas galvenajā flash screen gribu nomainīt, bet nezin kā.
Publicēts: 15.01.08 20:44
 citēt
man atkal iepatikās tās neredzētās dzīvnieku bildes. :)
Publicēts: 15.01.08 22:25
 citēt
pastāsti tuvāk sasar, gan palīdzēsim. īpaši nepētīju, kas šis par engini? gan lapai gan flešam.
Publicēts: 15.01.08 22:31
 citēt
Hvz, kas par engine, kaut kāds iebūvētais web builder. Man gribās novākt to printera ikonu no galerijas un lai uzreiz palaižās lielāks ekrāns galerijas galvenajā logā. Nulle :D
Publicēts: 15.01.08 22:36
 citēt
oj nē, nepatīk, ne krāsas ne dizains un baigi lēna lapa... labāk ātrāk kaut ko citu izdomāt.
Publicēts: 15.01.08 22:39
 citēt
Hameleon, Tu man visu kaifu aplauzi... Es te tik priecīgs par savu pastrādāto darbu un atnāc Tu un visu aplauz :|
Publicēts: 15.01.08 22:43
 citēt
oj nē, nepatīk, ne krāsas ne dizains un baigi lēna lapa... labāk ātrāk kaut ko citu izdomāt.

bet tak neatrodas hosts LV..
Publicēts: 15.01.08 22:49
 citēt
usa
Publicēts: 15.01.08 22:59
 citēt
tas viss tev cssā rakstīts - parametri..pamaini un refresho, redzēsi izmaiņas.
www.sasar.net...
bija skripts, kurš pēc monitora izšķirtspējas pats noteica cik lielā izmērā lapu attēlot, bet nu tagad man nav un īsti meklēt kaut kā negribās... :P
Publicēts: 15.01.08 22:59
 citēt
usa

loģiski, tur jau vislētāk :)
Publicēts: 15.01.08 23:02
 citēt
css? drirdēts ir, lietots nav :roll:
Publicēts: 15.01.08 23:15
 citēt
par css varu tev paliidzeet. par to buutu siikums, raksti, paliidzees. bildes nu ljoti jaukas, kaa vnm.
Publicēts: 15.01.08 23:18
 citēt
Paldies, bet ar to rakstīšanu un skaidrošanu būs tā, ka nāksies ašpadsmit reizes rakstīt, kamēr man pieleks :D
Publicēts: 15.01.08 23:44
 citēt
Paldies, bet ar to rakstīšanu un skaidrošanu būs tā, ka nāksies ašpadsmit reizes rakstīt, kamēr man pieleks :D

takš ar IT it kā ņemies, bet šitādas lietas nezini ;)
jocīgi!
Publicēts: 15.01.08 23:46
 citēt
Es braodband nodaļas vadītājs, bet html ir cits stāsts.
Publicēts: 16.01.08 01:40
 citēt
točna šaušalīgi lēni bildes atvelkas. citu iebildumu laikam nau. a cik tad tagad vietiņa sterverī nāk un vai ar VIDu saskaņoji, ka raksti, ka var arī iegādāt?
Publicēts: 16.01.08 07:41
 citēt
usa

loģiski, tur jau vislētāk :)

Kas tad hostēt lapu??? :D Vislētāk ir mājās linux kaste zem galda !!!
Publicēts: 16.01.08 07:46
 citēt
:D Vislētāk ir mājās linux kaste zem galda !!!
vai to domainu vai ko šā kā tā nevaig un tad jau pārsvarā jākurina.
Publicēts: 16.01.08 08:35
 citēt

takš ar IT it kā ņemies, bet šitādas lietas nezini ;)
jocīgi!

vot es arī nobrīnījos :D nu labi, broadbend vadītājs ir nedaudz cits...
Publicēts: 16.01.08 10:09
 citēt
Vispar jau izglitiba man ekonomikaa, pats nezinu, kaa sho darbu dabuju. Bet nu vairak jau darbs man ar cilvekiem.

Domainu un hostingu nopirku no 1and1. Kaste zem galda nozime vel vienu kompi + pastavigi ieslegts, kas elektriba un izmaksaas vairak izies neka tas hostings. Uz servera man atveleti 120gb ar diviem domeiniem.

Ar VID nezinu vai isti ir jasaskanjo vai nav, jo itka ar LV man shobrid darishanu maz. Ja naaks, tad beegshu :mrgreen:
Publicēts: 16.01.08 10:15
 citēt

Ar VID nezinu vai isti ir jasaskanjo vai nav, jo itka ar LV man shobrid darishanu maz. Ja naaks, tad beegshu :mrgreen:

he...tipiska biznesmeņa atbilde
Publicēts: 16.01.08 10:17
 citēt
PS. Nomainiju galvenaja galerijas logaa bilzu izmeru un nezinu, sakritiba vai kaa, bet tagad lenak saaka ladeties.
Publicēts: 16.01.08 10:24
 citēt

ā, nu tad ar to pašu īriski vai angliski - income pamparam dept. vai kā. gan jau atšķiras dažādās valstīs, bet kautkur drīkst un kautkur nedrīkst piedāvāt ko andelei, a tā 1-kārši andelēt jau arī tā tā.
Publicēts: 16.01.08 10:36
 citēt
Vispar jau izglitiba man ekonomikaa, pats nezinu, kaa sho darbu dabuju. Bet nu vairak jau darbs man ar cilvekiem.

Domainu un hostingu nopirku no 1and1. Kaste zem galda nozime vel vienu kompi + pastavigi ieslegts, kas elektriba un izmaksaas vairak izies neka tas hostings. Uz servera man atveleti 120gb ar diviem domeiniem.

neuztraucies UK neizdod :D
Publicēts: 17.01.08 10:57
 citēt
Labi, slide efekts nonjemts :)
Reelbigfish - kadi butu ieteikumi?

Es nezinu kā pareizi ieteikt un ko ieteikt.Es vienkārši varu iztēloties,kā es apmēram darītu,ja man būtu jātaisa pašai šādām bildēm mājaslapa. Dizainu noteikti ņemtu vienkāršāku un krāsas neitrālās[baltās,pelēkās,melnās].Tev it kā jau ir tās krāsas,taču tās zilās ikoniņas kreisajā pusē ir pārāk spilgtas[brīžiem pat spilgtākas par taviem darbiem krāsu ziņā],un tas baigi traucē,jo pat ja es neskatos uz to pusi,acs vienalga pamana to spilgti zilo.Un sanāk tā,ka bilde tiek skatīta uz divkrāsu fona - balta un pelēka[un ja vēl plus rāmji melni,tad jau 3!].Labāk tomēr vienu izvēlēties[drīzāk pat pelēko]. Un arī tas augšā melnais logs[laikam banneris?] it kā neštimmē kopā.Krāsu ziņā tas ir vistumšākais logs un pašā augšā-arī kompozīcija līdz ar to kaut kāda greiza sanāk,jo labāk tik lielus tumšumus likt lejā,citādi tas melnais "spiež" uz bildēm.

Par saturu - gribētos arī sadaļu,kurā ir kaut kas rakstīts par tevi pašu,nevis tikai kopīraiti un,ka bildes var nopirkt.Kaut kā bezpersoniski sanāk.Vismaz 5 teikumus uzraksti.Es nezinu kā citi,bet es jebkurā fotogrāfu mājaslapa meklēju sadaļu par pašu autoru.

Es tomēr ieteiktu vēl kārtīgi visu izplānot un tad mēģināt kaut ko mainīt,jo jāatcerās,ka tomēr mājaslapa šinī gadījumā ir tava vizītkarte.Un svarīgi visu kārtīgi izštukot,lai apmeklētājs paliek apmierināts ar to,ko ir redzējis un gaida nākamos darbus.Jo zin kā,bildes var būs baigi labas,bet ja apkārt tām darās bardaks,tad arī grūti tās pašas bildes novērtēt.

Hmm.Nu uzrakstīju to,ko domāju. Lūdzu neņemt ļaunā,neesmu gulējusi diennakti,rakstu visu,kas prātā. :roll:

Lai veicas! :)
Publicēts: 17.01.08 11:53
 citēt
Paldies par padomu, un ļaunā jau nav ko ņemt :)

Nu par sevi man tā kā īpaši nepatīk daudz stāstīt, varbūt ar laiku arī ko nedaudz uzrakstīšu. :roll:

Par to zilo toni laikam jau arī būs jāpiekrīt. Tagad tikai jāatrod veids, kā nomainīt :D
Publicēts: 17.01.08 12:18
 citēt
uzliec printscreen un nokopē to krāsu - paņem šopā apskties kāds tai krāsai kods --> #FFFFFF (balts) un tad meklē savā source kodā un maini tik nost!
Publicēts: 17.01.08 12:32
 citēt
NJā, nav tik vienkārši.. atradu to krāsu iekš gallercolors.xml - nomainu, uztaisu upload ar jauno krāsu, a šis ņem un nomaina atpakaļ uz zilu. :roll:
Publicēts: 17.01.08 12:34
 citēt
pag, tev ir ar gui administrēšanu vai arī tikai pliks kods ar bildēm un tikai kodu labojot var kaut ko izmainīt?
Publicēts: 17.01.08 12:34
 citēt
NJā, nav tik vienkārši.. atradu to krāsu iekš gallercolors.xml - nomainu, uztaisu upload ar jauno krāsu, a šis ņem un nomaina atpakaļ uz zilu. :roll:

iedo sourci :D
Publicēts: 17.01.08 12:35
 citēt
Man ir websiite builder, kur viss ar templatiem un krāsas var izvēlēties tikai no piedāvātajām un ir webspace explorer (tas pats ftp) caur kuru es varu novilkt jebkuru failu un modificēt.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
- <colors>
<neutralColorBlack>#405661</neutralColorBlack>
<neutralColorStrong0>#dedede</neutralColorStrong0>
<secndColorMedium1>#ffffff</secndColorMedium1>
<primColorMedium0>#0183b2</primColorMedium0>
<primColorLight0>#2e2e2e</primColorLight0>
<secndColorMedium0>#6d757d</secndColorMedium0>
<neutralColorMedium0>#ffffff</neutralColorMedium0>
<neutralColorLight0>#ffffff</neutralColorLight0>
<secndColorStrong0>#ffffff</secndColorStrong0>
<neutralColorWhite>#eaebeb</neutralColorWhite>