A ko es sliktāks par citiem? Man ar vajag savu lapu :mrgreen: Trīs dienu darbs un šķiet, ka ir pabeigts. Labprāt uzklausītu veselīgu kritiku, tikai bļaut nevajag. :wink:
Labs labs Tik man tas banneri nepaķēra. Pilnīgs centrējums un labajā malā kaut kas nav īsti kārtībā
aa, nu un tas bilžu galerijas skatīklis arī kkā jocīgi.. man īsti nepatīk ka viņš sākumā tādu mazāku bildi parāda, tad LĒNĀM palielina.. un šausmīgi mazas tur tās bildes
Tik tai bildē neesmu es, kur tad ar tik kroplīgu ausi :mrgreen: Labajā pusē ir domāta blice. Ar laiku varbūt to nomainīšu, tik jāizdomā, ko es tur gribu.
Tik tai bildē neesmu es, kur tad ar tik kroplīgu ausi :mrgreen: Labajā pusē ir domāta blice. Ar laiku varbūt to nomainīšu, tik jāizdomā, ko es tur gribu.
Tas neesi tu?? A to ausi nemaz nenochekoju... nu jaa jaa, es jau sapratu, ka taa blice.. tik jociigi vinja tur taa...
man nekas negljuchiija. Viss gaaja un pietiekami liels izmeers bilzjaam. Tik ieveeroju, ka dazjas neesi ielicis blogaa. Vienu tok... KAs arii ljoti patika
īss rezumē - baigais šits. Atveru lapu - kaut kādi loadingi iet, nekas nenotiek, nenotiek, nenotiek, atver kaut kādu bildi. Atveru galeriju - loading kaut ko, loading kaut ko citu, loading atkal vēl ko citu. Noklikšķinu uz bildi - kārtēja loading sērija, mikroskopiska bilde ar trīceklīgu zoom efektiņu. Nospiežu uz ikoniņu, kam vajadzētui palielināt bildi, ebt man atkal loading loading un parāda indeksu. Indeksā izvēlos atkal to pašu bildi un noklikšķinu - atkal trīceklīgs zoom efekts. un bilde ir redzama nedaudz lielāka. Spiežot uz Next bildi kaut kādi gļuki ar bilžu nobidēm, kas pēc loadēšanas nostājas viducī.
Kādam hārdcore programmētājam varētu patikt, bet tad arī bildes tur nevajag likt - lai ķer kaifu no loadingiem.
īss rezumē - baigais šits. Atveru lapu - kaut kādi loadingi iet, nekas nenotiek, nenotiek, nenotiek, atver kaut kādu bildi. Atveru galeriju - loading kaut ko, loading kaut ko citu, loading atkal vēl ko citu. Noklikšķinu uz bildi - kārtēja loading sērija, mikroskopiska bilde ar trīceklīgu zoom efektiņu. Nospiežu uz ikoniņu, kam vajadzētui palielināt bildi, ebt man atkal loading loading un parāda indeksu. Indeksā izvēlos atkal to pašu bildi un noklikšķinu - atkal trīceklīgs zoom efekts. un bilde ir redzama nedaudz lielāka. Spiežot uz Next bildi kaut kādi gļuki ar bilžu nobidēm, kas pēc loadēšanas nostājas viducī.
Kādam hārdcore programmētājam varētu patikt, bet tad arī bildes tur nevajag likt - lai ķer kaifu no loadingiem.
neesi iedomaajies paariet no 56kilo bit interneta piesleeguma uz ko reaalaaku? MAn iss notika zibeniigi
Vot letiņa niķis visu izskaistināt un sarežģīt vai padarīt līdz pusei...kāpēc...nu labi nav tas trakākais piemērs, bet mežonīgi lēns...reizē ir atvērtas vēl divas lapas bet tam noteikti nevajadzētu būt par bremzēšanas iemeslu... principā esmu par to, ka šāda veida web lapām, kas paredzētas bilžu browsošanai vai video, jābūt vienkāršām un elementārām pēc uzbūves, jo mani neinteresē arī tas zoom efekts atverot katru bildi vai citas blakus "fīčas", bet gan pašas bildes...man vajag redzēt tikai bildes...šajā gadījumā lai redzētu bildi un autora ieguldījumu tajā to novērtēt man traucē šis minētais lēnums, nevajadzīgie efekti un varbūt vēl kaut kas, bet dziļāk vienkārši zuda interese iet...web lapas takš ir tik elementāri uztaisīt...pat nevajag taisīt, sagatves ir tūkstošiem...bildes super, bet "pasniegšana" arī ir puse no sniegtajām emocijām, labāk izvēlētos citu...
Es priekrītu tam,ka vajadzētu kaut ko vienkāršāku,bez tiem triceklīgajiem efektiem,jo tas nosit visu jušku. Un vēl kas- tieši par kopskatu. Man mājaslapas dizains šķiet tāds sportisks[arī krāsu ziņā],taču bildēm ir pavisam cita noskaņa.Līdz ar to nav tās vienotības sajūtas mājaslapā.
neesi iedomaajies paariet no 56kilo bit interneta piesleeguma uz ko reaalaaku? MAn iss notika zibeniigi
Saits super, bildes visas katra par nākamo labāka, tiem, kam LOADINGS NEPATĪK vnk need faaaaster internet - nevienu loadingu neredzu un viss zibeniiiigs 8)
A ko es sliktāks par citiem? Man ar vajag savu lapu :mrgreen: Trīs dienu darbs un šķiet, ka ir pabeigts. Labprāt uzklausītu veselīgu kritiku, tikai bļaut nevajag. :wink:
uz mana laptopa vēl stāv IE, atverot galeriju sāk lādēties visa sleja, kas nenotiek momentāli, cita atvērusies, cita ne, besī tukšumi un gaidīšana. man jau nu personīgi vislabāk patīk galeriju apskate, kur uzspiežot uz esošās bildes tiek ielādēta nākamā. tīksninies cik gribi. vai neesi pārcenties ar bilžu kvalitāti netam, jo cik nācies redzēt pārāk liela apjoma bildes(atveroties slejā ) lādējas ilgāk. pēdējais - vismaz man redzamajā variantā, vertikālā kadrējuma bildes varu apskatīt tikai ar prokrutku (nesatilpst kadrā manam standarta15,4 wide laptopam. ! lielais kompis apgraidējas, bet ņem vērā, ka ļoti daudziem ir tikai 15,4wide lapas sākums - patīk. bildes - vēl vairāk )
Jaa, par bilzu izmeriem laikam naksies padomat, jo lapu taisiju uz 19'' monitora. Par to klikshkinashanu uz nakamo bildi - pats taa gribeju, bet html zinashanu man liela nulle. Visas bildes ir ap 200kb, kas principa nav daudz, lielaku kompresiju isti negribas lietot, jo kvalitate zudis, bet kaut kas bus jaizdoma.