forum.gif
Laiks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Laiks
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.01.08 00:00
 citēt
:)
Itkā sīkums, bet fotoblog servera pulkstens krietni atpaliek
Kavē vismaz minūes 15... ;)
Savulaik kavēja minūtes 10...
Kaut kā derētu salabot, citādi bezmaz tāds Astronomiskais Kuldīgas laiks sanāk aptuveni... ;)
Publicēts: 09.01.08 14:18
 citēt
:)
Itkā sīkums, bet fotoblog servera pulkstens krietni atpaliek
Kavē vismaz minūes 15... ;)
Savulaik kavēja minūtes 10...
Kaut kā derētu salabot, citādi bezmaz tāds Astronomiskais Kuldīgas laiks sanāk aptuveni... ;)

...priecājies, ka blogs tev pielāgojas :D
Publicēts: 09.01.08 14:30
 citēt
a es toreiz izlaboju... tik neparbaudiju, bet vajadzetu but OK
Publicēts: 05.02.08 11:16
 citēt
Neesmu dižais datorists, bet šķiet, ka tā pulksteņa probza ir gana vienkārša- nu tjip kā galda datoram uzknikšķini uz pulksteņa cipariem un palabo. Interesanti, vai tas ir slinkums vai princips?...:)))
Dažreiz, kad gribas pasekot kadai diskusijai, pareizs laiks blakām ziņojumiem nav par skādi. Pašlaik starpība ap 2 stundām?
Publicēts: 05.02.08 14:46
 citēt
vaakr ar bija ap 2h stundam strpiiba
Publicēts: 20.02.08 07:59
 citēt
Vai tiešām pareiza "vietējā" laika uzstādīšana ir neatrisināma tehniska problēma?
Publicēts: 20.02.08 08:02
 citēt
a es pirms kadam divam dienam noreguleju... vismaz bloga toc ir pareiz. Foruma gan ir problemas ar laiku, bet tur ir nopietnakas problemas.
Publicēts: 20.02.08 12:03
 citēt
a es pirms kadam divam dienam noreguleju... vismaz bloga toc ir pareiz. Foruma gan ir problemas ar laiku, bet tur ir nopietnakas problemas.

Nu, ja problēmas, tad sorry- nav jau tik svarīgi tas laiks- vnk dažreiz interesanti to zināt, ja seko kādai foruma diskusijai.
Un vēl pie reizes jautājums-ieteikums: tāpat, sekojot kādai foruma diskusijai, ievēroju "gļuku"- bieži, kad diskusija turpinās vairākās "lapās", pie virsraksta iekavās redz pēdējās ("jaunās";) lapas Nr, bet, ja uz tā Nr uzklikšķina, parādās atbilde, ka lapa ir tukša?... Skums, bet dažreiz krīt uz nerviem lieka klikšķināšana. Citās lapās tāds gļuks nav redzēts.
Publicēts: 20.02.08 13:18
 citēt
tas tapec ka kads &^$%^@#$ vai #@@$% izdzeshas, esot tads bugs phpbb un taka musejais ir labots, apdeitot ar jaunako versiju nevaram un tapec bugs ir un bus visu v2 muuzhu ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):