Jautājums: Moš kādam ir kāds FTP serveris pieejams ar normālām filmām, ko pa vakariem var paskatīties. Atlaidu uz Itāliju, izrādījās, ka kādma no kaimiņiem ir Wireless, pieslēdzos un esmu laimīgs, ka vismaz varu sazināties ar ārpasauli. Pieslēdzos DC, lai kādu moviju nokačātu, bet ātrumi nav visai lieli un ar ne visai stabili te viss notiek. Apnika gaidīt 2-3 dienas uz vienu filmu. Varbūt kādam labdarim ir kāds FTP, kur tiek glabātas filmas. Ja IR, tad moš nepažēlojiet tautietim un uzrakstiet uz PM. Būšu ļoti pateicīgs.
Un visi Torrenti ir abpusējs pasākums, bet es šoreiz spiežu uz tīri egoistisku gājienu... man īsti nav ko pretī iedot, cietais nav liels, tāpēc visdrīzāk, ka redzētās filmas dzēsīšu ārā... Vot lūk tāda zituācija...
domaa ka no ftp atrak atnaks? nu hvz... un vel - es parasti izmantoju bithack torrentu vai to pashu veco labo dc++ ar revconnectu... ja tas kaa var palidzet, varu uzmest vienu/divas uz bloga ftp, bet tas jau problemu neatrisinas
Senders suta sartakstu, Shadows katru dienu kachaa un pa vienai divaam liek uz bloga. :shock: un beigas atnak astronomisks rekjins par arzemju izejosho trafiku :P
Senders suta sartakstu, Shadows katru dienu kachaa un pa vienai divaam liek uz bloga. :shock: un beigas atnak astronomisks rekjins par arzemju izejosho trafiku :P
Nezinu... maybe esmu par slinku vai par stulbu šim visam, bet nu labi... zinu, ka no lattelekoma servera (piemāram, kad no ass.lv kačā klipus, tad ātrums zem 70KB nekrītas, bet vidējais ātrums DC ir 1,5 - 2 KB - kas ir aptuveni 200 - 300 stundas, lai filmu nokačātu... nu tad ko lai es vēl saku?...
Tagas es nosarkstu, bet tomēr saņemos un pajautāju... Kas ir Rev Connect, kā to pieslēgt, lietot utt... Jā es kačāju no DC++, bet neta ātrums arī ir mazs... karoče, kāds apskaidro, kas un kā - LŪDZU...
Tas pats modificētais DC++ jau vien ir , paskatioes tu Screenus un tad jau sapratiisi, ja jau māki izmantot DC++ tad arī mācēsi šo izmantot!
Par Torrentiem...
Nju tam ka tas ir apusējs variants, īsti nepiekrītum jo arī DC ir apbusējs variants. OK, ja kačā LV un RUS torrentos, tad jā, bet ja tev nesagādā problēmas movie čolēt ENG, tad izmanto šo linku torrentscan.com . Izmanto uTorrent brovseri, kurš nav jāinstalē un viss! www.utorrent.com
He he velviens gudrenieks Es doamju ka tikai es , dzivojot Belgija 4 gadus izmantoju kautkadu arabu Penhausa WiFi neaizsargatu pieslegumu BET ar filmam un muziku bija problemas Latvijas adreses tikt nevareja caur prohsi gaja leni a vietejiem neka nebija viniem vienkarsji nebija nekadas izveles vai sudigas ekrankas.