Ideja laba, tikai konsekventi jāturpina tālāk. Nepieciešams, lai „man nevēlamiem fotobloga lietotājiem” es varētu arī aizliegt iespēju komentēt jebkurus savus garadarbus. No bilžu vērtēšanas automātiski izslēdzami visi, kuri gada laikā atļāvušies man 2 (divas) reizes ielikt mazāk, kā 3X5. Nopietni izskatāms uzlabojums, lai no vērtētājiem izslēgtu arī tos, kuri nav man izrādījuši pietiekamu uzmanību, bet saprotu, ka to varētu būt grūti saprogrammēt.
Elik, ja cēlo prasību lai kāds cits (admiņi) kaut ko man netīkamu „aizliegtu” aizstāj ar primitīvu ieteikumu katram pašam sev - vienkārši „nelasīt” – problēma (ja tāda bijusi) pazūd. Un vēl laiks ietaupās.
Par pāradresāciju piekrītu!!! Un manuprāt nevajadzētu ieviest šādu sistēmu! Tas jau traukiem.ell vee varijants - neapskaties, neraksti, mož vēl nomirsti! XD Ja cilvēks grib izteikties tad lai izsakas, un ja cilcēks pietiekami gudrs tad var arī neatbildēt uz vēstuli, kur problēma?
var tachu ari nemaz neizlasot vestuli izdzest ja redz ka no kada nevelama cilveka. domaju ka ir visadas daudz svarigakas fichas kuram butu javelta laiks tas izveidojot.
var tachu ari nemaz neizlasot vestuli izdzest ja redz ka no kada nevelama cilveka. domaju ka ir visadas daudz svarigakas fichas kuram butu javelta laiks tas izveidojot.
JĀ<JĀ<JĀ<JĀ<JĀ<JĀ< ES piekrītu, piekrītu, piekrītu, turpmak tā darīšu, darīšu, darīšu... Es tak nezinaju, kas tur būs rakstīts... :o
Ko tad tu tā esi abižojusi ka tev tagad visādas nevēlemas vēstules sūta???