labs piemērs fotki kur arī sataisīja visādus ierobežojumus un tauta vairumāno turienes aizmuka. Cilvēkiem ierobežojumi nu ļoti nepatīk
JRJ... par kādiem ierobežojumiem iet runa? Kāda veidā kāds te tiktu ierobežots? Iespējams Tu to visu kaut kā ne tā esi iedomajies, pieļauju, ka es ne pietiekami skaidri izteicos, bet tomēr... Lūdzu uzraksti kādā veidā, tavuprāt, tad šeit izpaustos tā ierobežošana un kādēļ Tu domā, ka tas kādam nepatiktu un kādēļ tad kādam būtu jālaižas dēļ tā no šejienes???
labs piemērs fotki kur arī sataisīja visādus ierobežojumus un tauta vairumāno turienes aizmuka. Cilvēkiem ierobežojumi nu ļoti nepatīk
JRJ... par kādiem ierobežojumiem iet runa? Kāda veidā kāds te tiktu ierobežots? Iespējams Tu to visu kaut kā ne tā esi iedomajies, pieļauju, ka es ne pietiekami skaidri izteicos, bet tomēr... Lūdzu uzraksti kādā veidā, tavuprāt, tad šeit izpaustos tā ierobežošana un kādēļ Tu domā, ka tas kādam nepatiktu un kādēļ tad kādam būtu jālaižas dēļ tā no šejienes???
Atvainojos :oops: neuzmanīgi lasīju
kam negadās... viss oki! Bet kā Tev tā doma?
Atbilžu varianti: :lol:
a) laba doma (var pamatot kāpēc) b) tas ir lieki (arī pamatojums prasās) c) man paralēli...( šis variants priekš tiem, kas negrib vai nevar ne domāt ne pamatot )
Izlasīju uzmanīgi - doma laba. Un tā kā pluume ir pelnījis tad lai arī būtu viņš , nu ļoti labas viņam bildes! Bet no otras puses nu nebūs tak katru dienu vienam autoram vislabākās foto.
Es domāju ka labāk būtu rādīt "vakardienas" bildi, jo laba bilde, kas ievietota dienas beigaas nedabuus tik daudz balsu, kaa taa, kas tuvāk sākumam... vai otrādāk (nevar tak izsekot visām bildēm, kas tiek samestas. VĀJPRĀTĀ DAUDZ!)
viss tieshi taa kaa tu rakstiiji, bet bishku savaadaak
paraleeli ierastajiem balsojumiem vienu reizi dienaa ir iespeeja IIPASHI nobalsot par kaadu bildi, kura tavupraat izceljaas uz visu paareejo bilzhu fona un attieciigi peec speciaalaas formulas bildei tiks iedots SUPER balsojums