Es gan neiesaku šādā pašā stilā iegūt citas lietas, kas jums intresē!
PS. Mums nav, nebija un nebūs žēl ieviest jaunas lietas vai uzlabot blogu, bet viss nāk ar gaidīšanu un ja reiz mēs kautko neizdarām tas nozīmē, ka strādājam pie kā svarīgāka.
A kas bija versatilam? Njaa, man patika pesix animaacija.... NOT!
Viņam bija tāda animācija, ka man 30% no ekrāna viņa aizņēma un tad bija par traku Atnācu no vienas tikšanās un domāju pasēdēšu mierīgi pastīšos, kas jauns... un še tev...
Eliks, ljoti atvainojos par izaugusho rekjinu. Tiesham. pats delj shadam animacijam ari esmu samaksajis nevajas summinjas caur GPRS skatoties, nemaz nerunajot par ielades laiku uz leniem pieslegumiem.
Esmu ar mieru uzsaukt vienu alinju, kas kompensetu lidz 2ls, otru pusi, ludzu, piedzit no pesixiem un diizeljiem, kam avatari pod megabaitom konstanti pedejo meneshu laika bija. Jaa, ox3r var pretendet uz otru alinju no manis
PALDIES! un ceru, ka tiesham shadas metodes ne man ne ari kadam citam turpmak nenaksies pielietot ir diezgan pretigi uyzvesties ka huliganam portala kas patik! :oops:
Esmu ar mieru uzsaukt vienu alinju, kas kompensetu lidz 2ls, otru pusi, ludzu, piedzit no pesixiem un diizeljiem, kam avatari pod megabaitom konstanti pedejo meneshu laika bija. Jaa, ox3r var pretendet uz otru alinju no manis
22.8kb???? dream on! kas tev liek caur mobile phone skatiities?