Zin kā, atsitīs tur mani! Bez tam, es jau nesaprotu vai strādās, vai ne! (te jau tas pats, bet nu, vairāk uzticos jums! ) Man teica,ka pa 4ls redzēja, aiziešu pačolēšu , bet nu , moš kāds te gribēs man kko iesmērēt!
.............................................................................. Vienalga kāds un, lai darbotos! ..............................................................................
tas neštim kopā
viņš jau nemēdz darboties - visbiežāk no dzimšanas
zenitu tikai var piespiest darboties (ierobežoti) kā jebkuru kameru kurai nav elektronikas
bet tad ir jābūt nojausmai kā darbojas fotoaparāts
man viens taads ir. Bodijs labi saglabaajies. Sleedzis straadaa. IR redzeeti kam nestraadaa. Vieniigi tas stiklinjsh. Tam nav vaacinja un buus jaapatiira ar kaadu spirtinju. NEdriikst vairaak par 50 pret 50 iekshkjiigi un paareejo uz leecas A, cik taadi vispaar maksaa?
abrakadabra - starp /iet kā smērēts/ un /man liekas, ka iet kā smērēts jo nelietoju/ ir starpība. Pamēģini cik forši ir slēdžalaiki ar jūtīgām filmām vai cik jauki tas sinhronizējas ar zibspuldzi
Dambi - Tavs Zenit-E ir notirgojams 3x dārgāk par citu Zenit-E kuram nav tās olimpiskās zīmes virsū.
abrakadabra - starp /iet kā smērēts/ un /man liekas, ka iet kā smērēts jo nelietoju/ ir starpība. Pamēģini cik forši ir slēdžalaiki ar jūtīgām filmām vai cik jauki tas sinhronizējas ar zibspuldzi
Dambi - Tavs Zenit-E ir notirgojams 3x dārgāk par citu Zenit-E kuram nav tās olimpiskās zīmes virsū.
Zenit TTL, ar olimpisko emblēmu, Helios-44M 2/58 objektīvu, oriģinālā ādas futrālī - nez, cik man par to kāds varētu piesolīt, lai es būtu ar mieru šādu relikviju pārdot? Bildes? Kaut kur dzīvē izgaisuši vai kaut kur arī nogalbāti sirdij tuvi diapozitīvi Arī m/b foto, protams, ak, sentiments...
par TTL ar olimpisko emblemu emblemu neko nedos - tā partija bija liela
ideāli (pārdošanai ne bildēšanai protams) ir tie kuriem "KPSS sjezdu" emblēmas virsū - tiem bij mazas partijas - tos kolekcionāri meklē ar uguni
zenitu virs 10Ls. var nopirkt tik cilvēks kam miglains priekšstats par bildēšanu vai traks kolekcionārs, bet tiem populārākās partijas galīgi neinteresē - arī par 3Ls. nē.
jauns zeniits ar "kita" objektiivu no baltkrievijas pa 30 ls naak - tas, ja nemaldos, ar visu PVN ... ja interesee, varam parunaat - paaris kundes man shito piedaavaaja .. naakamais variants - pilns komplekts - chemodaaninjsh, kuraa staav 5 vai 6 objektiivi no platlenjkja liidz tele, zibspuldze un gaismas meeriitaajs ... 3 variants - mans zeniits, kuram nopliisa siksninja, un liidz ar to shuuteris nestraadaa, atminjaam apdaavinata veertiiba ar standarta objektiivu un 2 gredzeniem un dzelteno filtru - zibspuldzi jau paardevu - der fuji digitaalajiem ...