forum.gif
hmm.. baterijas.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / hmm.. baterijas.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.07.06 13:09
 citēt
Februārī, kad pirku fotoaparātu, uzreiz tur pat interneta veikalā nopirku lādējamās bačas. vakar pamanīju, ka viņām ir atnācis vaļā ārējais slānis. kā lai precīzāk saka - lobās vaļā tā uzlīme, kas virsū - ar visiem uzrakstiem.
Tādas baterijas es varu likt fotoaparātā? tas ir droši? man bail, ka nesāk tecēt, jo tad būs pagalam mans fotoaparāts..
Tākā domāju, ka arī šīm baterijām noteikti ir garantijas laiks, tad varbūt man griezties veikalā, kurā pirku, lai nomaina baterijas?
Tās nav lietotas pārāk bieži un man ir žēl tāpat vien mest ārā.. :roll:
Publicēts: 24.07.06 13:21
 citēt
ja lobas nost metals, tas nav tik traki, tam galvenokart ir dekorativa nozime. laikam. atceros, ka mazliet izgjerbta 1,5 voltu baterija kruuziite udeni uzsildija par ~7 gradiem dazhias minutes...
un tomer - ir garantija, ej uz veici. :)
Publicēts: 24.07.06 14:58
 citēt
atceros, ka mazliet izgjerbta 1,5 voltu baterija kruuziite udeni uzsildija par ~7 gradiem dazhias minutes...

es labāk šādi nemēģināšu pārbaudīt bateriju derīgumu :D
Publicēts: 24.07.06 14:58
 citēt
Ja lobās nost plēve, tad tas ir Sū... sīkums... nekas traks nenotiks... un par garantiju aizmirsti... tik pat labi var braukt uz statoilu un prasīt viņiem atpakaļ benzīnu, kas nesen ieliets un kaut kur pazūd...
Publicēts: 24.07.06 15:23
 citēt
Par dekoratiivo pleevi nesatraucies, ja taa reizee arii izolaacija /kaa gan laikam vairs nav modee/, tad gan aptin 1,2 X apkaart liimelenti.
Publicēts: 24.07.06 16:11
 citēt
Sender, akumulatori (labi) tomer nav taa pati leetaakaa prece,kuras delj nebutu verts lidz viecim aizkapt...
Publicēts: 24.07.06 23:19
 citēt
IIsteniibaa ir pamats satraukumam, jo ja bachaam lobaas nost virsma tas vareetu buut raadiitaajs tam, ka bachas par daudz uzsilst. Vispaar paskaties, vai taas nav gadiijumaa Ni-Cd akumulaatori, ja ir un ja lobaas nost, tad iesaku mainiit taas pret citiem akjiem (Ni-mh)

Zinu ka Canon instrukcijaa pat ir speciaalais punkts par to ka nav ieteicams lietot Ni-Cd akumulaatorus, jo tie stipri uzsilst un pie ilgstoshas lietoshanas var sabojaat fotoaparaatu.
Publicēts: 25.07.06 10:05
 citēt
> tas vareetu buut raadiitaajs tam, ka bachas par daudz uzsilst
Vareetu gan. Ticamaak jau, ka laadejot. Raxta jau, ka "super quick charge" u. tml., bet labaak jau to nepiekopt, iznjemot shauru bezizeju.
Publicēts: 25.07.06 22:33
 citēt
Tādā gadījumā jautājums - kas notiek, ja pārāk uzkarst tās baterijas? atklāti sakot, pēdējo divu dienu laikā fotoaparātā esmu pamanījusi jaunu ikonu - termometru. kā noprotu, viņš ziņo, ka baterijas pārāk uzkarsušas.. :roll:
Publicēts: 25.07.06 23:03
 citēt
izmet ārā tās baterijas un nopērc jaunas.

(oij, pareizi, baterijas nedrīkst mest ārā, tās ir jānodod savākšanas punktos)
Publicēts: 25.07.06 23:18
 citēt
akwiinas :D :D :D

"pēdējā laikā esmu sajutusi, ka fotoaparāta korpuss ir palicis silts un mīksts, vai tas ir kas slikts?"

ar steigu jaunus aķus!
Publicēts: 26.07.06 09:29
 citēt
Mazliet shie silst ljoti aatri izladeejoties. Un neko sev taa ar lielu straavu laadeejot. Kameraa nevajadzeetu.
Publicēts: 26.07.06 12:10
 citēt
harald, atkarībā no tā kāda ķīmiska sastāva šie ir: Ni-cd vai Ni-Mh
Publicēts: 26.07.06 12:23
 citēt
harald, atkarībā no tā kāda ķīmiska sastāva šie ir: Ni-cd vai Ni-Mh

Nianses, jaadomaa, ir, bet taa uz tausti lielu atshkjiriibu neesmu maniijis. Kadmija jau tagad taa retaak sastopami.
Publicēts: 26.07.06 12:28
 citēt
Vienkārši ir bijuši precedenti ar kadmija akumulātoriem.
Publicēts: 19.01.17 20:08
 citēt
Lai neveidotu jaunu diskusiju - kāds ir sūtījis ''aklos'' no AliEx un kāda pieredze?

Doma par rezerves NP-FW50.
Publicēts: 19.01.17 21:19
 citēt
Man laba pieredze ar DSTE ražojumiem gan nikonam gan FW50 soņkam, tiesa laikam tieši FW50 vairs nevar dabūt. Galvenais neaizraujies ar to kas izskatās pēc oriģināla, tur ražošanas resursi vairāk tiek tērēti uz "izskatās" nevis "funkcionē". Manas ķīniešu ir šitādas:

Visas principā strādā, ietilpība drusku mazāka kā oriģinālajām, bet cena ar.
Publicēts: 19.01.17 22:08
 citēt
Dažādus ķīnīzerus esmu Jebajā pircis gan Ķenonam, gan arī Pentaxim, sīku pētījumu par uzņemamo kadru izvilkšanu nēsu veicis, bet par savu cenu ir pat ļoti lietojami.
Publicēts: 19.01.17 22:40
 citēt
Paļdis.
Publicēts: 20.01.17 01:47
 citēt
Nuu šitas viss ir vecām sistēmām bez krutiem čipiem .PAVISAM jaunām Canon piemēram kreiso aķu normālu vispār nav . Piemēram Canon LP-E17 analogi ir visvisdādi un visi ar daļeju funkcionalitāti . Canons vai nu vispār neņem pretī vai saka "Kreisais aķis jūs RISKĒJAT!"

Publicēts: 20.01.17 09:51
 citēt
Aha, nezināju, laba infa.
Publicēts: 21.01.17 12:16
 citēt
Cik reizes jau fotoforumos ir bijis rakstīts, ka nevajag lādēt kreisās bačas labajā lādētājā un labās bačas - kreisajā?
Paši grēko un pēcak čīkst, vo tauta!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):