Ierosinu... Bildes kas vecākas par 3-7 dienām (diskutējams jautājums) un kuru reitings zemāks par 6 - 6.1 (diskutējams jautājums) vnk. izsviest no šī vortāla...
izlasei jābūt tādai, ka arī bildei jābūt vismaz 20 vērtējumiem, savādāk viņu neaiztiek, jo cilvēki tak nav tā kārtīgi paskatījušies uz to bildi - jo ir tā: "ai, nepatīk, next.... kaut kas nav, next..."
un tādēļ arī nav vērtējuma! ja sviežam ārā visas, kas vecākas par 7-dienām un vērtējums zem 6, + vēl jābūt vismaz 20 balsojumiem [diskutējams]!
Hmm, vajadzeetu arii paarbaudiit vai tur nav kaadi komentaari arii. Varbuut kaada veseliiga diskusija padevusies, kuru varbuut ir veertss palasiit, maaciities no kljuudaam, kaut arii slikts veerteejums...
Hmm, vajadzeetu arii paarbaudiit vai tur nav kaadi komentaari arii. Varbuut kaada veseliiga diskusija padevusies, kuru varbuut ir veertss palasiit, maaciities no kljuudaam, kaut arii slikts veerteejums...
:roll:
Pieņemsim, ka bilde paliek redzama tikai tās saimniekam...
Ierosinu... Bildes kas vecākas par 3-7 dienām (diskutējams jautājums) un kuru reitings zemāks par 6 - 6.1 (diskutējams jautājums) vnk. izsviest no šī vortāla...
Priekš kam vajadzīgi publikai nesimpātiski kadri?
nesaprotu, tev tās bildes, kas vecākas par 3-7 dienām ar reitingu zem 6 ēst prasa? :shock: kāpēc tāda brēka jāceļ? saprastu, ja uz servera vietas nepietiktu, bet tā jau diez vai ir!
piedevām pats tikko kā pārkāpis to 6.1 laktiņu, tā visi darbi, kas zemāki pēc reitinga, pēkšņi ir musars!
Par kādu latiņu Tu runā?
3-7 dienas lai ir laiks vērtēt
... ierosinu šo lietu tādēļ, ka nospiežot pogu /nākāmā/ pie bildēm, gribas katru bildi skatāmu... nevis klik klik klik klik o kaut kas interesants klik klik klik klik klik klik klik jā forši... klik klik klik klik klik klik zajeb******
Pat ieejot fototopā nevar pabaudīt labas bildes, jo navigācija nestrādā, visu laiku ar back jāstrādā...
Labāk "patīk/nepatīk" nevis "1 .. 10", jau tāpat stulbi bakstīt 3 atzīmes ...
Vispār - ja pieturās pie atzīmēm kā tādām, tad derētu ierobežot to, cik daudz 5niekus katrs var likt. Man šķeit, ka dažs labs te pa dienu visas bildes novērtē uz max un tas viss tikai ar vienu domu, ka tiks atlīdzināts ar to pašu
REZ... visas 6as bildes ir ar potencialu - mazliet savadak pieejot vitai, objektam, papildino sizhetu, var to pashu topa bildi izspiest. nu labi, no pedejas varbut ne, ta gjimenes albumam, un pirmaa par pliku. bet cilveks to neiemacisies, ja vinja bildi dzesis. tapec labak NORADIT uz kljudam. Jei bogu, ja butu pieregojies kaut kad nesen, es neiemacitos NEKO. manas bildes vienkarshi nekomentetu.
runa jau ir par to,ka tās bildes neviens tāpat vairs neskatīsies un nekomentēs,ja jau nav komentējuši...nedēļa ir pietiekoši ilgs laiks,lai saprastu,kas un kā...Labi jau,ka nevar pievienot vairākas bildes vienā dienā,tas tomēr liek izvērtēt.
versatile, Tu esi labs piemērs tam, kādas attieksmes dēļ te ir daudz švaku bilži. Tu saki, ka bildes ir ar potenciālu, bet patiesībā bildes kā reiz ir bez potenciāla. Vieta vai sižets, ideja ir ar potenciālu, bet visos gadījumos bildes ir jāmet ārā un jāiet jābildē pilnīgi savādāk.
Un tad nonākam līdz tam, ka ne vienmēr autors ir ar poteniciālu kaut ko uzlabot. Ja albūmā ir ieperētas 20 šķidras bildes, tad kādēļ muldēt par kaut kādu potenciālu? Jāga par to runāt ir tad, ja autoram ar katru bildi vai vismaz ar katru 3. bildi ir jūtams progress. Ja sāka ar tehniski neasu bildi ar iecentrētu subj., tad lai parāda, ka pēc 5 bilžu publicēšanas ir kaut ko sapratis un lai 6. bilde ir vismaz asa!
shadow, padaliisies ar mums ar, kas tas par taadu plaanu... :roll: es gan uzskatu ka neko mainiit nevajag, kaa tikai pashu veerteetaaju attieksmi.. dziivs piemeers REX, kuram man liekas ka defoultaa tie piecinieki iestatiiti, un tur nu tikai ar beisbola nuuju var kaut ko mainiit
tieshi mana filozofija, bet Eliks norada uz nekorektu (kam piekritu) veidu, ka tiek paradits "Patiiik!" --> 555. Nav nekas slikts ja cilvekam patik visas bildes, bet vai tas nozime ka visam bildem ir izpildijuma 5, laikam ne.
Ja man pie tiešām labas bildes būs jāraksta oligāts komentārs un ja vēl pārāk garšs, tad es labāk izvēlēšos nebalsot. Lai tad Andersone ar to nodarbojas
Ja man pie tiešām labas bildes būs jāraksta oligāts komentārs un ja vēl pārāk garšs, tad es labāk izvēlēšos nebalsot. Lai tad Andersone ar to nodarbojas
Manuprāt mest ārā jau nu gan nevajadzētu. Šeit taču tāpat ir pietiekoši daudz jauno bloga lietotāju, kuri vēlās kaut ko iemācīties, bet sākotnēji jau saprotams, ka tās bildes nav tik labas.. Drīzāk vajadzētu vairāk komentēt bildes ar ieteikumiem. Domāju, tie, kuri mācās labprāt uzklausītu zinošāku fotogrāfu komentārus.
anyway - tagad izmetiis visas bildes, kas ir zem 6...
Nu un? Kas notik tālāk?
Klikšķinot peli pirmo nedēļu būs: oooo, oooo, super, oooo, mmmm... Pēc laika: mjaa, nu jaa, ok, nu ok... Atkal reitings kritiisies.
Anyway - beigas sāksim vērtēt skarbāk labas bildes, kuras gala rezultātā neieraktīsies 6+ un tiks dzēstas :lol:
Tas jau tāpat kā, piemēram, ejot pa ielu - 30 žiguļi - 1 Ferrari :shock: Acis uz kātiem un saproti - vot tas ir auto.
Izejam caur vecrīgu - 4 Ferrari, neviena žiguļa utt. Un liekas - nu ok. Žēl ka nav kāda lidmašīna :lol:
Ja gribi salīdzināt ar mašīnām tad tagad ir žiguļi un opeļi, skaids, ka opelis labāks 5/5/5 ... tikko parādās kaut kas vēl labāks tad augstāku atzīmi nevar ielikt.
/beigas sāksim vērtēt skarbāk labas bildes, kuras gala rezultātā neieraktīsies 6+ un tiks dzēstas / Tas nemaz nav tik slikti... būs kā agrāk (par neierasktīšanos 6)...