forum.gif
Preses karte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Preses karte
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.07 11:23
 citēt
kā pie tādas tikt? :)
Publicēts: 16.10.07 11:26
 citēt
ej strādā presē, vai taisi feiku
Publicēts: 16.10.07 11:53
 citēt
Man jau šķiet, ka par preses fotogrāfu var kļūt jebkurš, bet lai pastrādātu 3 preses izdevumos, nedaudz laika vajadzēs ...
Publicēts: 16.10.07 12:57
 citēt
es vienbrīd gandrīz jau airāvos ar reportāžām :)
gan 5min, gan diena paņēma reportāžas

šo piemēram:
www.fotoblog.lv...

Tā kā es domāju, ka ja grib profesiju "preses fotogrāfs" tad viņu var sasniegt!
Pāris reizes esi īstajā vietā un laikā un viss notiek.

Bet nu jā, cik par to visu var nopelnīt? =))
Publicēts: 16.10.07 13:31
 citēt
Ja godīgi tālu nebiju! :)
Vnk pirms diviem gadiem pamatdarbs
bija tāds nenopietns un katru dienu kaut ko sūtīju! :)

Šodien jau tā situācija savādāka. :)

Foto tikai kā atpūta +- =)
Publicēts: 16.10.07 13:33
 citēt
es vienbrīd gandrīz jau airāvos ar reportāžām :)
gan 5min, gan diena paņēma reportāžas

šo piemēram:
www.fotoblog.lv...

Tā kā es domāju, ka ja grib profesiju "preses fotogrāfs" tad viņu var sasniegt!
Pāris reizes esi īstajā vietā un laikā un viss notiek.

Bet nu jā, cik par to visu var nopelnīt? =))

Un cik sapiķo par šādu reportāžu? :)
Publicēts: 16.10.07 13:37
 citēt
Diena ielika 1 vai 2 bildes toreiz.
40Ls diena samaksāja. :)
5min... :lol: Lietussargu :lol:
Publicēts: 16.10.07 19:21
 citēt
Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka -- tik vien, ka bilde vārds un zīmogs ar parakstu.
Publicēts: 17.10.07 09:09
 citēt
+ak34 :lol:
Publicēts: 23.10.07 01:14
 citēt
Ot ot JO LV ŽS neiezniedz STRPTAUTISKAS prese kartes kas VIJUR ATZITAS bet tik tadu STRUNTA AUSVEISU kas neko nenozime :):) Man piemeram ir tadi pairi kas lauj daudzkur iet pa brivu vai par butiskam atlaidem bet LV neiviens tadus neizniedz:)
Publicēts: 23.10.07 01:30
 citēt
Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka -- tik vien, ka bilde vārds un zīmogs ar parakstu.

Un ieeja Arena Riga ar fotoaparātu...
Publicēts: 23.10.07 01:37
 citēt
Buusi pareizi sapratis domu. :D
Bet ir vel vienkaarsha iespeeja - meegjiniet pieteikties Letaa par fotograafu. Tur tak visaadi briinumi savaakti. It iipashi ir viena taada gara, drausmiigi tieva meiteniite, parasti zaljaa jacinjaa vinja ir. Absoluuts kretinisma paraugs! Pilniibaa ignoree aizliegumus lietot zipeni, lien priekshaa citiem fotograafiem, un pat natuuraa lien priekshaa TV operaatoriem!
Taa ka vismaz viena vieta ir potenciaali briiva. :D
Un preses karte ar garanteeta!
Vieniigais miinuss vareetu buut ka buus tomeer jaastraadaa. Maksaa tur arii - ap 30L/h

Arvi, viņa ir pavisam jauks cilvēks, bet kā strāda to gan es nezinu :D :D
Publicēts: 23.10.07 09:47
 citēt
Jauki cilveeki meedz arii sveicinaaties, vinja gan to laikam nav iemaaciijusies..

varbūt viņai vienk. nav vēlmes sveicināties ar tevi :D
Publicēts: 29.10.07 18:11
 citēt
šur tur ārzemēs pekstiņu veikalos pārdod kartes ar tekstiem, ka drīksti preses konferencēs pirst, atraugāties un ievest kamieļus, kā arī braukt pret spalvu. ja ne angliski, še parasti nostrādā tik pat labi, kā īsta. bet kur probļems izdrukāt - tā jau arī ar īstajām parasti dara.
Publicēts: 29.10.07 21:01
 citēt
Publicēts: 01.11.07 20:38
 citēt
???? Napileca man viss stradaa:)
Publicēts: 01.11.07 20:51
 citēt

Daivis Cup'ā arī ar aparātu sēdēju blakus visiem markistiem, reportieriem,gāju tur pat kur viņi...nekādi ierobežojumi...kā citur - neesm0u mēģinājis..

Atgadījums. Vienam grāfam bija 200mm f/1,8, kaut kādi skatītāji iet un bezmazvai viņs tiek sākts spārdīt... gāja, aizķēra,nākamais...un nojausma nekāda, ja jāmaksā pēkšņi 4 štukas...

un tas pats džeks kaut kādu 28-80(lētias) noņema no marka un ielika celofāna maisiņa, un tad somā :D
Publicēts: 02.11.07 13:44
 citēt
???? Napieleca, man viss stradaa:)

man a Verboten!

Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka...

nu, katrs savā slēgtā pasākumā grib - laiž, negrib nelaiž. tak lielākas šances ietrāpīt pie vajadzības. un mazākas, ka piem. koncertā apsargi paņem pie D un izmet laukā.

presē jau parasti redaktors uzcienā bez prasīšanas, pa reizei arī cītīgākos no ārštatniekiem.
Publicēts: 02.11.07 14:59
 citēt
kam neiet bildes - nespiediet uz linkiem, bet iekopejiet - ja referreris !empty, tad headeris 403. nu kaut kaa taa...
Publicēts: 06.11.07 03:47
 citēt
???? Napieleca, man viss stradaa:)

man a Verboten!

Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka...

nu, katrs savā slēgtā pasākumā grib - laiž, negrib nelaiž. tak lielākas šances ietrāpīt pie vajadzības. un mazākas, ka piem. koncertā apsargi paņem pie D un izmet laukā.

presē jau parasti redaktors uzcienā bez prasīšanas, pa reizei arī cītīgākos no ārštatniekiem.

Kā tad tur īsti ir ar to preses karti?ja vīram X ir karte tad vai viņš visus pasākumus var apmeklēt ar kaklā iekārtu kameru nemaz nereaizējoties par to ka šamējais var tikt izmests ārā ar visu kameru?
arvisv man liekas es esmu manijis to meiteni kuru tu aprakstiji :D vienas sacenesībās viens meitēns ar zibināja dikti ar zibeni kautvai tas nebija vēlams lai vienkārši tehnika nenovirzītos no mērķa....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):