Ot ot JO LV ŽS neiezniedz STRPTAUTISKAS prese kartes kas VIJUR ATZITAS bet tik tadu STRUNTA AUSVEISU kas neko nenozime Man piemeram ir tadi pairi kas lauj daudzkur iet pa brivu vai par butiskam atlaidem bet LV neiviens tadus neizniedz
Buusi pareizi sapratis domu. Bet ir vel vienkaarsha iespeeja - meegjiniet pieteikties Letaa par fotograafu. Tur tak visaadi briinumi savaakti. It iipashi ir viena taada gara, drausmiigi tieva meiteniite, parasti zaljaa jacinjaa vinja ir. Absoluuts kretinisma paraugs! Pilniibaa ignoree aizliegumus lietot zipeni, lien priekshaa citiem fotograafiem, un pat natuuraa lien priekshaa TV operaatoriem! Taa ka vismaz viena vieta ir potenciaali briiva. Un preses karte ar garanteeta! Vieniigais miinuss vareetu buut ka buus tomeer jaastraadaa. Maksaa tur arii - ap 30L/h
Arvi, viņa ir pavisam jauks cilvēks, bet kā strāda to gan es nezinu
šur tur ārzemēs pekstiņu veikalos pārdod kartes ar tekstiem, ka drīksti preses konferencēs pirst, atraugāties un ievest kamieļus, kā arī braukt pret spalvu. ja ne angliski, še parasti nostrādā tik pat labi, kā īsta. bet kur probļems izdrukāt - tā jau arī ar īstajām parasti dara.
Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka -- tik vien, ka bilde vārds un zīmogs ar parakstu.
Daivis Cup'ā arī ar aparātu sēdēju blakus visiem markistiem, reportieriem,gāju tur pat kur viņi...nekādi ierobežojumi...kā citur - neesm0u mēģinājis..
Atgadījums. Vienam grāfam bija 200mm f/1,8, kaut kādi skatītāji iet un bezmazvai viņs tiek sākts spārdīt... gāja, aizķēra,nākamais...un nojausma nekāda, ja jāmaksā pēkšņi 4 štukas...
un tas pats džeks kaut kādu 28-80(lētias) noņema no marka un ielika celofāna maisiņa, un tad somā
Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka...
nu, katrs savā slēgtā pasākumā grib - laiž, negrib nelaiž. tak lielākas šances ietrāpīt pie vajadzības. un mazākas, ka piem. koncertā apsargi paņem pie D un izmet laukā.
presē jau parasti redaktors uzcienā bez prasīšanas, pa reizei arī cītīgākos no ārštatniekiem.
Nevajag pārspīlēt preses kartes nozīmi. Tai nav nekāda juridiska spēka...
nu, katrs savā slēgtā pasākumā grib - laiž, negrib nelaiž. tak lielākas šances ietrāpīt pie vajadzības. un mazākas, ka piem. koncertā apsargi paņem pie D un izmet laukā.
presē jau parasti redaktors uzcienā bez prasīšanas, pa reizei arī cītīgākos no ārštatniekiem.
Kā tad tur īsti ir ar to preses karti?ja vīram X ir karte tad vai viņš visus pasākumus var apmeklēt ar kaklā iekārtu kameru nemaz nereaizējoties par to ka šamējais var tikt izmests ārā ar visu kameru? arvisv man liekas es esmu manijis to meiteni kuru tu aprakstiji vienas sacenesībās viens meitēns ar zibināja dikti ar zibeni kautvai tas nebija vēlams lai vienkārši tehnika nenovirzītos no mērķa....