Butu labi un tagad vel skatos ko varetu te uzlabot , ja varetu izlabot rakstus piemeram es uztaisiju savu fotoblog rakstu ok pashu rakstu es varu labot , bet savu kljudainio komentaru nevaru , tapec es domaju kad vajadzetu pie komentariem ielikt tadu iespeju labot
...un, manuprat, ir ari skaidrs, ka pats esi garam. ja mes tev par prastu - nu da jei bogu, lasies nafig!!! un nemaisi gaisu ar saviem parspriedumiem, ambiicijaam, negaacijam, hobijiem-fobijam un marazmiem!
uzmanies versatile tuliit dabuusi PM par cienjas un goda aizskarshanu! es jau esmu dabuujis...
:lol: :lol: es ar. ------------- p.s. tas ox3r tāds jocīgs čalis, kaut ko biš papuksti, šis uzreiz saceļ tādu brēku. man šķiet, viņu vajadzētu iemainīt pret kādu citu, jo pirms tam nekas tamlīdzīgs nebija :wink:
beidz tik traki jau nav! ir pieredze admineeshanaa un utt.. protu uzvesties! turklaat imho apgriezhos sheit jau kaadu laicinju lai saprastu ap ko un ka lietas grozaaas...
par 400 aktiivajiem nezinu isteniibaa, bet par tiem ~1000 guloshajiem un neaktiivajiem gan neko nesolu!