Nezkapēc man prātā atausa teiciens: "Galvenais nav uzvarēt, galvenais ir piedalīties". Man domāt, tā saka tie, kas nekad nav izbaudījuši uzvaras garšu. Un tādu ir DAUDZ visās jomās
Šis ir fotoamatieru portāls un te ir tik dažādu veidu bildes, ka ir pilnīgi subjektīvi k-kadi reitingi + visas tas būšanas...
Ja te kāds nāk lai būtu labākais uz priekš - man foto ir vaļasprieks un hobijs - un man nav vajadzīga nekāda uzvara, lai justos labi ķimerējoties ap foto, sanak kada laba bilde - un man pašam ir prieks un mans hobijs pilda ta uzdevumus - aizpilda brivo laiku un nes prieku
un variet iet ar savu reitingu un pirmo vietu iet skriet priedē!
tipa fotožoperi rulzzz!???!?!? būtu vienu bildi bez apstrādes ielikuši nekā jau droši vien nav visi jau var nofocheet zosi un no tā uztaisīt gulbi a pa taisno safocheet jau neko nevar sucks!!!
tipa fotožoperi rulzzz!???!?!? būtu vienu bildi bez apstrādes ielikuši nekā jau droši vien nav visi jau var nofocheet zosi un no tā uztaisīt gulbi a pa taisno safocheet jau neko nevar sucks!!!
uztaisi un ieliec, ja jau visi var :wink:
btw pēc tavas ideoloģijas arī fotogrāfijas vecmeistari sucks, jo viņi šopojās melnbaltajās laboratorijās
"Galvenais nav uzvarēt, galvenais ir piedalīties".
Vispār tas teiciens tagad ir modificēts un skan: "Galvenais nav uzvarēt, galvenais ir piedalīties cīņā par uzvaru!" Pievienojos, Linkman ir pelnījis būt TOP 1