nūū, nemaz jau ļauns nebija, izņemot to, ka muttīgs gan. a tas pieciešami. es ceru, ka šis saits nav paredzēts vecmāmiņām/vectētiņiem, kas tikai svētdienās pirms panorāmas laika atļaujas ieminēties par kādu sasāpējušu problēmu :roll:
diez vai tas bija pareizs lēmums, ļoti daudz ko sakarīgu varēja pastāstīt un reāli tūlītēji lietojamu informāciju deva, bet nu hvz, godīgi sakot, pēdējā laikā skipoju viņa komentus, jo tur bija manāms sabojātās skaņuplates sindroms
Nez kāpēc Zauloni izlidināja (nezinu par ko, neredzēju neko inkriminējošu), bet tāds biedrs kā "psihais" pēc viena vakara/nakts uzdzīves netika apbalvots ar banu, lai gan 100% bija pelnījis...
pie reizes vareetu uztaisiit lietotaaju gjeneraaltiiriishanu ar pamestajiem profiliem.... BET te jau atkal man teiks, ka šitāds jautaajums jau ir piemineets un sen paarunaats..... :shock:
Vot i galīgi nebēdājos Krita uz nerviem tas tips gandrīz vienmēr Un ziniet kāpēc? Tāpēc, ka uzskatīja, ka ir pasaules naba un viņa viedoklis ir vienīgais pareizais. Turklāt pārsteidzoši tas, ka, neskatoties uz viņa šķiet lielo pieredzi iekš foto (personīgi nepazīstu, bet tāds iespaids radās no komentiem), šamais nereti kaut kādu bullshitu meta ārā, turklāt ļoti autoritatīvā tonī, tādēļ nezinātājs noticēs uz sitiena
Baigā diskusija! (: ienācu blogā gribēju uzmest aci Zaulam, pēdējā laikā drau tā! Možiņās šamējais kādu jaunu bildi pievienojis... :twisted: lol a tur sarkaniem burtiem BAN :lol: pim*** un vēl visādas rupeklības...
So... Mans viedklis ka nevajadzēja izbanot, Brīdinājumu izeikt, jo iespējams bija lietas ko varēja aizgūt no viņa ******** Oi. Es pat rupji runāju... Un vispār man patīk bro-tip Komentāri!