forum.gif
Akmens Kingston dārziņā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Akmens Kingston dārziņā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.07 21:51
 citēt
Modernās tehnoloģijas, es teikšu - sviests kaut kāds.

Saņemu rīkojumu un instrukcijas no pasūtītāja.

Dodos bildēt.
Stipri noņemos kādu stundu pusotru.

Dodos pie pasūtītāja nodot bildes.

Atmiņas karte tukša - vai nav brīnišķīgi jaunumi.
Viss vēl tika sīki pārbaudīts promejot, visas bildes atbilst kvalitātei - ir tieši tas, kas vajadzīgs.

Recoverotās bildes pa pusei pelēkas - vai nav brīnišķīgi?

Bet, bļin, reku ir - Kingston kvalitāte.
Publicēts: 25.07.07 21:55
 citēt
maybe noder katru reizi, kad karte tukša - formatēt to!
Publicēts: 25.07.07 22:01
 citēt
..vēl šorīt formatēju pirms iziešanas no mājas.
Publicēts: 25.07.07 22:11
 citēt
man, piemēram, vispār ir noname corsair, vai kaut kas tāds, bet dod life-time garantiju! tfu, tfu, tfu! nav bijushas problēmas!
Publicēts: 25.07.07 22:38
 citēt
Tak labu laiku atpakaļ tika ziņots-pārdošanā parādijušās sūdīgas kartes zem ejošākajiem brendiem. :!:
Publicēts: 25.07.07 22:50
 citēt
man arī nesen kingstons nomira!!! ļoti sāpīgā veidā! trešdaļa bilžu no kāzām pa kāju!
Publicēts: 25.07.07 23:02
 citēt
vo vo!
Šitā kā Elik'am gan negribētu, lai notiktos!
tfu, tfu, tfu
Publicēts: 25.07.07 23:11
 citēt
tad es labāk pērku noname :lol: :lol: :lol:
kā reizi taisos kādus pāris GB iepirkt
Publicēts: 25.07.07 23:33
 citēt
man, piemēram, vispār ir noname corsair, vai kaut kas tāds, bet dod life-time garantiju! tfu, tfu, tfu! nav bijushas problēmas!

no kura laika tad corsair skaitās noname?
Publicēts: 25.07.07 23:40
 citēt
nav nav noname - es tikai līdz šim tādu nezināju!
Bet nu - nekādu sūdzību!
Drīz būs gads riņķī un viss čiki!
Publicēts: 26.07.07 01:53
 citēt
kaada shkjirba, spaarxt viss kas var nospraakt .. cd, sd,cd, dvd, lentas, dajebkas ... ja runa iet tieshi par kingstonu, tad tur jamajiem bij taadas leenaas kartes, 1024mb, kautkaadas dzeltenas, vai orandzas .. kautkas taac .. un jamaas tur itkaa chikaajaas .... bij te no dazhiem pazinjaam dzirdeti beedu staasti, bet pasham man te sanaaca ar vienu shitaadu kjibele kura bija zilaa, taa kura bij, ja nekljuudos 50x ... kautkas taac ... veca kaa pasule jau :D bet nu te vienaa citaa poastaa jau mineeju, ka ar diivainaam metoodeem vinja beigaas pat saaka darboties ... :D (pirms mainiishnas ar diileri vienojaamies, ka uztaisiisim dazhas atrakcijas ... ja viss buus chiki piki, tad nemaina, pagaidaam veel darbojas :) ) bet nu kaa jau jebkursh shaads datu neseejs tas nav pasargaats no kaada blakus faktora kas to var ietekmeet, un tad tur rodas probzas ut.t.t. jebkuraa gadiijumaa, tur ir fat failsisteema, un +/- kautko nokasiit var (ok, ir gadiijumi, kad nevar, iznjeemumi ir vienmeer. buusim reaali :) )
Publicēts: 26.07.07 07:10
 citēt
Stāsta iedvesmots, pārskatīju savas CF, nav jau to daudz. Paskaitīju un pārbijos - no 5 viena gļukoja fočukā, (citus datus raksta labi, atdevu, kam vajag), bet vienu 512 (i-Pro virsū rakstīts) nācās mainīt pa garantiju . Tātad brāķa procents grandiozs.
Nupat nopirku ceļojumam lētu 8 GB 266X A-Data, (esot priekš mājas un ofisa lietošanas (?)), ar sirds drebēšanu pārbaudu - klimpāju pilnu līdz galam, ko pārvelku datorā, to nedzēšu, gaidu, vai kas nelabs nenotiks. Pagaidām iet labi.
Kingston gan no aprakstītajām tikai viena, tā pati pagaidām iet labi.
Kopējā statistika par CF bēdīga, bet tā, ka bildes pazustu, vēl nav gadījies, ar xD problēmu nav bijis.
Publicēts: 26.07.07 09:29
 citēt
ir ir kaut kādas problēmas ar KINGSTON
nāk atpakaļ uz veikaliem diezgan paiels brāķa procents :(
Publicēts: 26.07.07 10:31
 citēt
varbūt risinājums Fuji, Kodak, Ilford...... :D :D :D
Publicēts: 26.07.07 11:31
 citēt
Re Jums links uz resursu par atmiņas karšu testiem-
www.robgalbraith.com...
Publicēts: 26.07.07 11:35
 citēt

nē, labāk ir СМЕНА :)
Publicēts: 26.07.07 11:49
 citēt

nē, labāk ir СМЕНА :)

Vai tad smena ir filmiņa? Cik nopratu, šeit filmiņas domātas :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):