forum.gif
Īsi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Īsi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.07.07 09:21
 citēt
:lol:

zēnu karstās asinis nomutuļo!

visādā ziņā - jaunais cilvēks diezi būs noņēmies savā dzīve pa darbu 72 stundas bez pauzītēm, par piemēru, lai justu ikdienas darba dienas patīkamo ritmu.. :)
Publicēts: 01.08.07 00:33
 citēt

visādā ziņā - jaunais cilvēks diezi būs noņēmies savā dzīve pa darbu 72 stundas bez pauzītēm, par piemēru, lai justu ikdienas darba dienas patīkamo ritmu.. :)

Kapēc Tu sāc brukt virsū janels'am par to, ka viņš aizstāvās?
Publicēts: 01.08.07 00:55
 citēt
igaunim dzīvē jāizdara trīs lietas: ... ja paspēj ;)
Publicēts: 01.08.07 12:35
 citēt
wahahah :D

+ shadow
Publicēts: 01.08.07 14:28
 citēt

8)

Engel - relax! ja šo Tu uztver kā uzbrukumu, tad Tev nav nācies nevienu satapt nīgrā garastāvoklī.. Par ko protams prieks..

:twisted:
Publicēts: 01.08.07 18:37
 citēt

8)

Engel - relax! ja šo Tu uztver kā uzbrukumu, tad Tev nav nācies nevienu satapt nīgrā garastāvoklī.. Par ko protams prieks..

:twisted:

Es jau nesaku, ka tas ir uzbrukums, bet brukšana virsū, ir tomēr atšķirbība. Un kā savādāk vēl var portālā brukt virsū ja ne tā?!
Vienkārši man nepatīk, ka sākās visas tās runas - par to, ka viņš vēl jauns, neko nejēdz utt. lai gan janels nesāka strīdu, bet gan Zaulpnss.
^^
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):