Netīšām trāpīju uz šādu pētījumu. Nez cik tur ir tā patiesība!
Viņi (video) nebeidz un nebeidz pārsteigt... Šoreiz vairāk vizuāli, kur katrs cenšas atdarināt savus elkus, piemēram, kā šeit - elks, spogulis.
Nu kāda ir tipiska galerija? Nu nosaukums parasti ir pēc iespējas garāks, lai aizņemtu vairāk ekrāna vietas, nu kā, piemēram, whenN litTle beibii isLOOkin' for LOve...will UfinDD it 4 ME??? Protams, vajag savākt arī paziņas, kas vienmēr iekomentēs pa kādam komentiņam tavā albumiņā. Šie pieci derēs:
:viii....cik dailji!!! :** wnk FanTasTiskI!!! D ApbUroShi! DD let's do this, beibb He !))hi)**
; p.p.z. u've got ir, sweet * khe, nju, wo DDD** ak shii ritiig smukaa bildiiite ~mmm~ )) nju traki piemiiliiigi miiljaa )) :******
Neaizmirsīsim par regulāriem ierakstiem dienasgrāmatiņā...
Dzīve nav taisnīga, vai ne?
...kkaac stulbums..rit skolaa disene...a mani jau protams mamma nelaiz...~ jee..par ko??~...bac,esmu tik dusmiiga... :/
murgs ko sauc pa dziiV... Njuu JuuS maN Var PaTeiKT KaaPee DZIIviiTI i tIk NozJeeLoJam??? KaPee VisI StrIIDAS? NeWar WienREiz bUUt mierS?!
Davai visi draudziigi aizraxtam Henrijam Bukamka vinsh ir lohs!!! Es jau aizraxtiiju, dereetu jums visiem aizraxtiit lai dzhekinjam pielec!
raXtieT =D raxtiet man vestules,jo man vakaros nav ko dariit..bOrinG.. :/ vispaar shito uzraxtiiju tapee,ka atkal naf ko dariit....
Dienasgrāmatas Tagad katrs pokemons var izveidot savu dienasgrāmatu iekš Draugiem.lv. Ideja jau nebūtu slikta, ja vien pie aktīvas blogošanas nebūtu ķērušies pārliecināti pokemonstri. Sadaļa "Dienasgrāmatas" pokemoniem ir kļuvusi par publisku mēslu un pašapliecināšanās centienu bedri, kur viņi var izcelties savā draugu vidū ar prātu degradējošiem tekstiem. MIB ideja par tipisku pokemonu bija šada: "man skola pie dirsas, n***j man vajadzīga algebra/ķīmija/vēsture/whatever", "esmu liels un tagad varu dzert/smēķēt kā lielais", "man p***j par vecāku ieteikumiem/aizrādījumiem, ko viņi vispār, vecie āži saprot no dzīves", "nafig man grāmatas būtu jālasa, es tāpat gudrs, varu TV pablenzt"
Pierādījumi: SKOLA suukaa )) ZB...besy ka tik daudz jaamaaCaas...fizikas skolotaajai vispaar smadzenju vietaa samezgas...=/ fui!Riebjas man vinja..rit kontriķis pie vinjas...vee...ceturdien kjiimijaa...vai nav besiigi?
nju jaaa krut dienij bet nju schulee tikuntaa smird.... nju bija forssi bet nju uz schuli tas ments kas bij atnaacis bij galiig garaam...DDD
latene! shii stunda...kaa parasti...man sabeidza gariigo!kaut ko tik stulbu vispaar naw jeega maaciities!raxtiit maaku, lasiit maaku, komatus salikt ar kaut cik maaaku....ko man veel vajag zinaat?! anglene! wot!shito es saucu par sakariigu un noderiigu stundu!=) sports! shodien shii stunda bija galiigi garaam!!! maajturiiba! sviesc...mees uzzinaajaam cik g olbaltumvielu, ogljhidraatu un tauku dienaa mums ir jaapeed...=)
Pokemonisms izpaužas pastiprinātā sevis žēlošanā... debiilaa DD utji utji utji... dziive tach ir sviests!! kapeec man enkur neveicaas??? :/ es tieshaam esmu tik debiilaa?? :/ pasakiet godiigi
Sajēga par vārdu dienasgrāmata (pirmdiena, otrdiena): heh reaal reeciig dieninj..DDDD nju taa tas bij baig forssi..Driktiig jautr dieninj...DDDDDDDd uh baig incciig dieninj...man baig patikaaas...))))) nu taa man baig patik sii dieninj un tas arii viss.))))))))mcaa visiem......DDDDDDDDD
Uzmanības trūkums: :]~!* Jeess...es esmu piemineeta shiidienas "druvā";...ja kaaC nezin,tas ir Ceesu rajona laikraksts!=] Mana lapaakaa drawdzeniite anete ari ir piemineeta...tikai aneti piemineeja par 1. vietu rollersleeposhanaa,bet mani par 3... forshi,ne???
Komentāri. Pēc katra nožēlojamā teksta: superiigs zach :]* Pokemons atbild: tnx miiljaas manas sauliites :]]]
Mēslu bedre: briedis ir pilnigs daunis vins katru dienu sit kulaka man apnicis vina jelo bazaru klausities un par raivi vispar nerunasim pilnigs geis!; kkaa....cilveeki meedz buut wnk idioti...waj arii vini ir idioti un dazhreiz meedz buut normaali??
Varbūt esat dzirdējuši par tādiem cilvēkiem, kas mīl dzīvi pavadīt draugiem.lv un face.lv un no viņa profila apmeklējuma biežuma ir atkarīgs viņu pašnovērtējums? Jā, tie ir pokemoni (aizgūts no japāņu bezjēgas multfilmas) - tīkla laužu grupa. "jAaiEt GrIEzT wEEnaZZzz" u.tml. rakstīšanas stils ir izplatīts pokemonu vidū.
Pagājušā gada "Rīgas laikā" filozofs Ilmārs Šlāpins mēģina definēt pokemonu: "Visbiežāk tās ir meitenes no 12 līdz 20 gadiem, taču nereti pokemoniskas īpašības manāmas arī zēnu un pat nobriedušu vīriešu domāšanā. Pokemonisms izpaužas pastiprinātā sevis žēlošanā, krasās noskaņojuma maiņās, nemotivētā sajūsmā par kādu pēkšņi izdzirdētu dziesmu vai redzētu kinoaktieri, mūžīgā neapmierinātībā ar pelēko realitāti un bērnišķīgā sajūsma par krāsainiem dzīves prieciņiem - drēbēm, tusiņiem [...] Tas netraucē plānot regulāras pašnāvības vai klausīties depresīvu mūziku." - Atpazīstat sevi?
Pokemonu Mekā draugiem.lv ir iespējams atrast daudzus lieliskus pokemonisma paraugus. Profilos, vēstules, komentārus - pilnīgi visur draugos tiek piekopts pokemonisms. Man jocīgi liekas, ka šie cilvēki dzīve ir tik ļoti normāli, bet internetā pārvēršas par īstiem gramatikas anarhistiem.
Šis pokemos nekautrējas savā profilā apspriest tādas lietas kā dzīves jēga un mīlestība. Lieki teikt, ka šis gadījums ir patiešām smags un atbilst visiem augstāk minētajiem kritērijiem. Un, ja nu tomēr kāds ir redzējis vēl lielāku pokemonu, nekautrējaties ziņot: [dzēsts]
Vēl gribēju piebilst, ka draugiem.lv ir pārgājis uz UTF-8 šifrējumu, tāpēc bieži vien tur var pamanīt pat šādas pokemoniskas izvirtības: ¥@@N|§ MØ®ØZ§ (MØZ∑®§,MØ®ØZ§) (kurš pateiks, kas tur rakstīts?)
:p
briedis ir pilnigs daunis vins katru dienu sit kulaka man apnicis vina jelo bazaru klausities un par raivi vispar nerunasim pilnigs geis!;