Ko var ņemties! Stāviet taču pāri tādiem sīkumiem. Nu nevērtējit tos brāķus, nepievērsiet uzmanību - tās ir labākās zāles. Te bieži vien ieliek ko draudīgu, lai atšķirtos - vienalga kurā vorzienā, ka tik savādāk, ka tik uzmanība pievērsta.
Labāk rādīt ar saviem darbiem savu augsto līmeni, nevis ar garu runāšanu un pie sienas likšanu nonicināt citus
Cinities protams ir labi, bet par meistaru neviens nepiedzimst un nekljus pirmaja diena kad dabu fotoaparatu, a blogaa bildes gan var ielikt tiko ka rakstiit maki un podzinu nospeist.
Cinities protams ir labi, bet par meistaru neviens nepiedzimst un nekljus pirmaja diena kad dabu fotoaparatu, a blogaa bildes gan var ielikt tiko ka rakstiit maki un podzinu nospeist.
busim iecietigi :wink:
vai ta neesam
te cilveeki var apskatiities, un pamaaciities, ka var un vajag iemaaciities labaak pasniegt savu redzējumu...
Patiesībā, te dažs parāda tikai to, ka viņs ir devis sev tiesības kļūt par galveno soģi un kā mazus kaķēnus baksta ar purniņu peļķītē, lai tie nečurātu kur pagadās, tā viņš te bakstīs blogerus viņu ražojumos. Tā ir viena no gana izplatītas slimības pazīmēm Saucas - zvaigžņu slimība.
es domāju ka wtf.fotoblog.lv der, tādēļ jo vairāk cilvēki redzēs savus šitus pie wall of shame, jo vairāk padomās ko liek iekšā. Beigās fotogalerija varbūt sāks arvien mazāk izskatīties pec miskastes
da par ko te tik vien 555nesaliek, un mazgadīgie puķutapas atriebdamies 222 vai 333 ari saliek, tfu, tas tak nav nopietni.
ne tikai mazgadīgie tā izdarās.. apmaiņas piecīši ir populāri arī nobriedušu blogistu vidū... un kur vēl savu čomu un paziņu padarīšana... nu kā skolā, kad raud, ja nav visi piecinieki.... apvainojas, ignorē, ja esi palaidis nepamanītu kādu bildi... nu īsta "ziepju" opera... es šeit meklēju - reālu novērtējumu, ierosinājumus, kļūdu parādīšanu... tikai bez personiskiem apvainojumiem, kas šeit vērojams ne reti...
nu man te nav tusiņbiedru, esmu vairak vai mazakno vientuļajiem vilkiem, cipari pie bildēm man ir pilnigi pie vienas vietas, jo es sen vairs nemacos un vai tur 111 vai tur 555 tas man ir pilnigi vienalga. Izlieku bildes ta pat vien no gara laika, jo stradaju visu laiku pie kompja un pavēdinot smadzenes te patuseju.
kurš no kā šeit meklē glābiņu bet izvēdināt smadzenes patiešām var. Pati tikai sāku mācīties, kā smejos, lai pensijā aizejot, būtu vaļasprieks... un cik ilgi gribēsies darīt savu esošo nodarbi ???
nu par to Vāl of šeim ir kā ir, jo kurš ta te ir tik tiesīgs par citu darbiem spriest tad jātaisa kāda anonīma balsošana. Piemērām kā atsevišķa poga pie bildes - Vote for sending to the WallOfShame